Opublikowano 25 września 20186 l Super, (pipi)a bede zciągał sto lat. Tymczasem konkurencja: Gran Turismo Sport. 9 nowych samochodów i tor wyścigowy w aktualizacji 1.28! - WOW. Jaka nieudolna próba XD
Opublikowano 25 września 20186 l Skąd info?Z mojej konsoli xDWysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 września 20186 l 1 minutę temu, Cr@sh napisał: Z mojej konsoli xD Wysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka A jest napisane co zawiera ten update?
Opublikowano 25 września 20186 l 18 minut temu, mozi napisał: Tymczasem konkurencja: Gran Turismo Sport. 9 nowych samochodów i tor wyścigowy w aktualizacji 1.28! - WOW. Jaka nieudolna próba XD Możesz rozjaśnić, o co Ci chodzi? Nieudolna próba czego niby?
Opublikowano 25 września 20186 l Premiera Horizona na dniach więc nie sądzisz że to przypadek że teraz dają update do GT?
Opublikowano 25 września 20186 l ja myślę że to przypadek zwłaszcza że Polyphony jak wszyscy wiemy pracuje sobie swoim tempem i niewiele ich interesuje co słychać w innych racerach
Opublikowano 25 września 20186 l A jest napisane co zawiera ten update? Update do miana racera generacji Taks serio to nie pisze[emoji29] Wysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 września 20186 l @oni Tak samo jak niewiele osób interesuje, co dzieje się w ich racerze.
Opublikowano 25 września 20186 l 33 minuty temu, mozi napisał: Premiera Horizona na dniach więc nie sądzisz że to przypadek że teraz dają update do GT? Nie sądzę, bo gdybyś grał w GT, to wiedziałbyś, że PD wrzuca updaty co miesiąc od grudnia, czyli niedługo po premierze gry. Co więcej, te aktualizacje są dodawane zawsze w ostatnim tygodniu miesiąca. Poza tym, co miałoby im to dać? Kto chce ten kupi/ł i 9 aut i tor tego nie zmieni. Pomijając fakt, że to exy, więc jak ktoś ma tylko jedną platformę to wyboru i tak nie ma. Także to raczej Twoja Nieudolna próba...sam nie wiem czego Koniec off topu z mojej strony i udanej zabawy Panowie w tej świetnej grze. Edytowane 25 września 20186 l przez Luqat
Opublikowano 25 września 20186 l 13 minut temu, ofsajd napisał: Orientuje się ktoś kiedy będzie można pobrać wersje z Game Passa? Tak z 5 stron temu: W dniu 23.09.2018 o 10:53, Bzduras napisał: W dniu 23.09.2018 o 10:53, second napisał: Czy Forza Horizon 4 będzie od razu od premiery w Xbox Game Pass, czy dopiero po jakimś czasie? 02.10 około 1800 Edytowane 25 września 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 25 września 20186 l Nie mam pytań jak ta gra wygląda, zamówiłem znowu koksa i będę orał. Tym razem konsola zostanie do końca generacji - w końcu wycie wiatraków nie będzie budzić mi kobiety. To przywiązanie do detali Open world gierka - JAK, JAK TO MOŻE TAK WYGLĄDAĆ :O
Opublikowano 25 września 20186 l 38 minut temu, Starh napisał: Nie mam pytań jak ta gra wygląda, zamówiłem znowu koksa i będę orał. Tym razem konsola zostanie do końca generacji - w końcu wycie wiatraków nie będzie budzić mi kobiety. To przywiązanie do detali Open world gierka - JAK, JAK TO MOŻE TAK WYGLĄDAĆ :O Podmienić auta na Peugeota, piękna naturę na kebaba Mustafy i wypisz wymaluj moje życie.
Opublikowano 25 września 20186 l Chciałem tu zapodać jakieś moje amatorskie shoty ale Xbox dvr blokuje zawartość z FH4 (?) więc musicie wierzyć na słowo, że gierka jest bigger, better more badass. Odblokowałem już białe kaloszki więc jesieni się nie boje
Opublikowano 25 września 20186 l Godzinę temu, marcin33 napisał: Zapowiada się świetne wsparcie gry Zapowiadali przed premierą, że aktualizacje gry mają być częste i zawierać nową zawartość. Tak się robi dobre gry usługi
Opublikowano 26 września 20186 l Chyba Ultimata wpadnie. Juz mialem klikać kup teraz w ofercie iziaya no ale Fifka wygrała.
Opublikowano 26 września 20186 l Route Creator nie na premierę? Myślałem, że to jeden z głównych nowych ficzerów Godrizona i będzie day1 Dejcie mnie już ten 2 października
Opublikowano 26 września 20186 l To wsparcie wygląda solidnie, dziękuję Pan Spencer. Jeszcze tylko dwa dni do gry ż y c i a
Opublikowano 26 września 20186 l Ferrari 812 Hehe będzie spychanie CPU poza checkpointy Na filmie widać jak będzie działał route creator. Edytowane 26 września 20186 l przez Bartg