Opublikowano 28 września 20186 l Godzinę temu, ragus napisał: od 2 godzin swędzi mnie ta ultimate xD typowy gracz dokładnie to samo, nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Tym bardziej, że coś mi się uyebało, że 2 października to poniedziałek. Jak spojrzałem w kalendarz to się załamałem. Gram sobie w demo już chyba 6 raz.
Opublikowano 28 września 20186 l Ogólnie to jakiś burdel jest z tymi klubami [emoji16][emoji16]To jest właściwy :
Opublikowano 28 września 20186 l The Crew 2 toto nie jest, ale i tak fajnie się gra. Jednak tryb graficzka, po prostu za dobrze to wygląda żeby z tego rezygnować
Opublikowano 28 września 20186 l Tak samo gram w graficzke, nie po to kupiłem oleda zeby grać w full hd;) Gra sie wybornie Szkoda jedynie ze nie ogarneli dodawania aut z dlc, i trzeba każde pojedynczo dodawać właśnie wylosowałem klakson za ktory asax i matrix dali by sie zabić - Sea of Thieves theme btw ekonomia jest wspaniała mam juz dwie posiadłości i 40 aut Edytowane 28 września 20186 l przez kubson
Opublikowano 29 września 20186 l 2 godziny temu, kubson napisał: właśnie wylosowałem klakson za ktory asax i matrix dali by sie zabić - Sea of Thieves theme Daj mnie to w tej chwili! Ależ wybornie się w to gra. Obecnie znaczników nasrane na ekranie aż miło popatrzeć Czy ktoś zrobił juz letnie wyzwanie forzathona? Pytam z ciekawości jak macie oznaczone wykonanie ostatniego zadania (ze strefami szybkości). U mnie widnieje oznaczenie 1/1 ale o ile poprzednie etapy były zaznaczone na zielono, o tyle ten widnieje na szaro i nie mam pewności czy mi go zaliczyło czy nie
Opublikowano 29 września 20186 l 9 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Czy ktoś zrobił juz letnie wyzwanie forzathona? Pytam z ciekawości jak macie oznaczone wykonanie ostatniego zadania (ze strefami szybkości). U mnie widnieje oznaczenie 1/1 ale o ile poprzednie etapy były zaznaczone na zielono, o tyle ten widnieje na szaro i nie mam pewności czy mi go zaliczyło czy nie U mnie jest oznaczone na zielono. A dostałeś Forzathon Points lub osiągnięcie za ukończenie pierwszego tygodniowego wyzwania?
Opublikowano 29 września 20186 l Ja skolei nie moge zaliczyc tygodniowego - biore hatchback retro - mam napisane zdobądź 3 łącznie gwiazdki w strefach pomiarowych - robię i nic. Mogę mieć ten samochód przerobiony? Może dlatego, że swojego CR-X przerobiłem na S1? Edytowane 29 września 20186 l przez easye
Opublikowano 29 września 20186 l Do momentu jak serwery nie wystartują pełną parą na 2.10 to może Wam nie odznaczać niektórych rzeczy.
Opublikowano 29 września 20186 l 10 minut temu, easye napisał: Ja skolei nie moge zaliczyc tygodniowego - biore hatchback retro - mam napisane zdobądź 3 łącznie gwiazdki w strefach pomiarowych - robię i nic. Mogę mieć ten samochód przerobiony? Może dlatego, że swojego CR-X przerobiłem na S1? Ja przerobionym golfem zdobyłem w jednej strefie 3 gwiazdki i od razu zaliczyło.
Opublikowano 29 września 20186 l Jest jeszcze gdziekolwiek Ultimate na płycie?? Edytowane 29 września 20186 l przez pawel3569
Opublikowano 29 września 20186 l Nigdzie już nie ma. Ultima zbiera zamówienia na drugą dostawę, które będą wysyłane we wtorek. Zdaje się, że dobrze zeszło, bo chyba cenę podnieśli.
Opublikowano 29 września 20186 l Jeszcze tak patrzę, ze xkom niby będzie miał na premierę (359 zł), ale ja to z nimi będzie to nigdy nie wiadomo do końca Edytowane 29 września 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 29 września 20186 l Teraz, Pacquiao napisał: Jeszcze tak patrzę, ze xkom niby będzie miał na premierę, ale ja to z nimi będzie to nigdy nie wiadomo do końca Biorąc pod uwagę, że premiera Ultimate była wczoraj to już są spóźnieni
Opublikowano 29 września 20186 l Ale oni od samego początku podawali 2 października będzie można odebrać, a biorąc pod uwagę problemy z dostępnością tej edycji (nawet MS PL nie ma w ofercie), to w sumie się nie dziwię.
Opublikowano 29 września 20186 l 4 godziny temu, marcin33 napisał: Ja przerobionym golfem zdobyłem w jednej strefie 3 gwiazdki i od razu zaliczyło. Ja tym Fordem co go znalazłem na 2 strefach miałem po 3 gwiazdki i mam zaznaczone 1/1 ukończone ale na szaro, a nie zielono i achievka ani punktów nie mam
Opublikowano 29 września 20186 l Lancia Stradale, rocznik 1982, 2 paki na liczniku, szturowa droga, a w radiu "I" Kendricka Lamara. Jaaaaaaaa pier,dooooleeeeeeeee
Opublikowano 29 września 20186 l 23 minuty temu, ragus napisał: myślałem że nie da się tej grze zrobić brzydkiego screena, gratulacje ragus
Opublikowano 29 września 20186 l dzięki wyścigi szturowe jesienią - tak trzeba żyć ogólnie gra prezentuje się jak te wszystkie pieczołowicie dobrane gify 200x200 pikseli z wyścigówek, tyle że tutaj to leci w 4k i wygląda genialne zawsze. jesień po prostu wymiata.
Opublikowano 30 września 20186 l kupowac koXa pod forzunie, czy s styknie? mam 50" full hd tv e: poznaniak we mnie siedzi mocno i juz mi sie rece poca jak tylko pomysle, ze mam wydac 1700zl na pudlo pod tv Edytowane 30 września 20186 l przez Qvstra
Opublikowano 30 września 20186 l 30fps vs 60fps z lepszą grafiką. Sam sobie odpowiedz co Ci bardziej pasuje
Opublikowano 30 września 20186 l 8h gry juz za mna gra robi duzo bardziej niz FH3, Forzathon live tez spoko opcja:)