Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko kox. Jak można grać w mesjasza z świadomością, że można grać w jego lepszą wersję?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Qvstra napisał:

kupowac koXa pod forzunie, czy s styknie? mam 50" full hd tv

e: poznaniak we mnie siedzi mocno i juz mi sie rece poca jak tylko pomysle, ze mam wydac 1700zl na pudlo pod tv 

Jak zobaczysz grę na Koksie (nawet na FHD), to będziesz się dotykał :p

Opublikowano

Czy ktoś z obecnych ogarnął te wyścigi na sezon letni? Konkretnie chodzi mi o 3 szt z czarnej planszy (007 itp), na mapie mam z 8 zawodow z zegarkiem zamiast 3, i nigdzie niema takich tytułów :/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Showcasy wszystkie zrobiłem bo wpadł achik wiec pewnie nie bedzie ich więcej, a szkoda bo sa bdb

4dni zostały do końca lata bedzie trzeba zabrać sie za dokończenie mistrzostw w sezonie

Genialna gierka

Opublikowano

tez nie czuje ile juz tej grze czasu poswiecilem, jeszcze jedna sugestia odnosnie klubu w sumie juz jest jeden nazywa sie Zielona Szlachta FPE  wiec nie wiem czy jest sens tego co utworzyl Pipolino chyba ze zmienic nazwe jego ze to tylko odnosnie FH4? 

Opublikowano

I nastała wiosna. Super gierka, ale oczywiście pieniądze i samochody rozdawane są jak cukierki.

Opublikowano

No kurna nie wiem ja np nie mam na combo Mocne Ferrari, Lambo i Bugatti Chiron podlane Maclarenem Senna bo to tak ~z 15 baniek? Mam Vipa i zbierałem z apki forza hajs a mam 1,5 banki? No dobra kupiłem mustanga hoonigan ale nie mogłem się oprzeć :>

Opublikowano
3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

[mention=10380]colin[/mention] czemu wciąż nie dołączyłeś do klubu naszego? Zdradzasz nas?

nie jesteście wystarczająco godni :master: a poważnie to ze swoimi ziomami z xbl zawsze klub robimy niemniej jednak będziemy się ganiać po pastwiskach i uliczkach. nawpierniczam się singla to później na multi się spotkamy ^^

Opublikowano (edytowane)

koncze robic mistrzostwa z sezonu letniego i faktycznie nie ma 007:Spectre ani Horizon Seasonal:Supercars-on-sea jedynie jest The Trial: cheeky lambos, ktos cos?

edit 

a nie jednak sa, wlasnie zaczynam robic 007:Spectre

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

Siemka, ktoś znalazł zapomniany wóz w zniszczonej stacji kolejowej?Szukałem z pół godziny i nie mogłem znaleźć. PS ależ ta gra jest świetna, ikon tyle, że nie wiadomo za co się wziąść :)

Edytowane przez spo21
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, kermit napisał:

panowie ku.rwa bez spoilerow

ok, już zdejmuję z mojego mercedesa i bmw

jedyny minus po kilku godzinach to zbyt długa animacja po wygraniu wyścigu, te całe liczenie nagród, poziomy, no sporo to trwa ;/

Edytowane przez ragus