Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Znowu od(pipi)ali - tyle gadania bylo, ze bedzie wiecej Showcasow, zrobili 5 na krzyz, ktore przechodzisz w pierwszych 2h gry...

Faktycznie za szybko można je odblokować szkoda ze nie dali jakiegos na sam koniec, ale moze mało kto kończy horizona? 

Mapa jest dużo lepsza nie Australia imo jedynie nie przeżyje soundtracku :/ jest mniej stacji radiowych i bez szalu

Opublikowano (edytowane)

Ja głownie jeżdżę przy puls i hospital jak w każdej części ale brakuje mi czegoś na styl Vagrant czy Epitaph z trójki 

Xs jest całkiem okej ale głownie chodzi o to że jest mniej stacji radiowych niż w poprzedniej części 

Robiłem dwa razy The Trial: cheeky lambos z randomami i nie ma opcji na wygrana :/ dzisiaj raz jeszcze spróbuje 

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

Jak można jeszcze nie ogarniać tak prostej zasady - gry MS w GP w dzień premiery na stałe. A parę postów wyżej piszą przecież, że już można pobierać przy zmianie regionu.

Edytowane przez Pacquiao
  • Smutny 1
Opublikowano

no bardzo mi przykro, że nie ma jakiejś starej supry czy nowego gt86, co to był w trójce

ale za to wchodzenie bokiem w zakręty NSXem łagodzi ten ból :banderas:

Opublikowano
Ja głownie jeżdżę przy puls i hospital jak w każdej części ale brakuje mi czegoś na styl Vagrant czy Epitaph z trójki 

Xs jest całkiem okej ale głownie chodzi o to że jest mniej stacji radiowych niż w poprzedniej części 

Robiłem dwa razy The Trial: cheeky lambos z randomami i nie ma opcji na wygrana  dzisiaj raz jeszcze spróbuje 
Jakas ustawka zeby skonczyc ten race? U mnie tez randomy nie ogarnialy, moze 2 osoby...

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ale trzeba wygrać dwa z dwóch czy wystarczy jeden z dwóch? Ja zaliczyłem jeden i coś tam wpadło - to o to biega? 
2/2, jak nie wygrasz to i tak jakies (pipi)y sie dostaje.

Podbijam pytanie, ktos ogarnal juz ligi?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

• Dzięki 1
Opublikowano
4 godziny temu, Pacquiao napisał:

A w domu pewnie 0%. Znam to XD

Oczywiście kurfa nawet nie zaczęło pobierać. Musiałem odpalić konsolę na telefonie kliknąć pobieranie i dopiero załapało, a konsola w instant on...

Opublikowano
12 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ależ macie ciśnienie na tą gierkę :yao:Obawiam się, że przy RDR 2 dojdzie gdzieś na świcie do rękoczynów :dynia:

@seq88.as dobrze wiedzieć, myślałem że już jeden wyścig załatwia sprawę 

Ciśnienie bo 60 GB będzie mi 2 dni pobierać XD

Opublikowano

to co wy za internety macie w 2018 roku ludzie no (pipi) xD?

hdry, 4k, sprzęty za 10 tysięcy w salonie, antykoncepcja, ajfony i neostrada 512mb/s?