PiPoLiNiO 758 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Noo, popup, zwłaszcza światła i cienie w mieście, to jest dramat jak z x360 czasami. I raczej nie ma co liczyć na naprawę w patchu... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 nie macie wrażenia, że inteligencja cpu w nielegalnych wyścigach jest delikatnie lepsza? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Noo, popup, zwłaszcza światła i cienie w mieście, to jest dramat jak z x360 czasami. I raczej nie ma co liczyć na naprawę w patchu... Mam nadzieje ze dźwięk aut poprawią Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Prograłem troszkę... z 14 godzin i jestem mega zadowolony. Na starym Xbonie miałem pare większych zwiech i 2 razy po powrocie z menu brakowało dzwięku, ale tak to śmiga lepiej niż się spodziewałem. Dobra robota. Gierka jest miodna, tyle możliwości i w końcu mogę grać jak chce i czym chce, co w FH3 nie zawsze było takie oczywiste. Widoczki i wrażenia z jazdy mega na plus, nie pamiętam czy w jakiejkolwiek grze ostatnio tak dobrze mi się jeździło Jeszcze trzeba wytestować jakieś tryby multiplayerowe Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Przetestowałem pobieżnie 4 pory roku i dla mnie wizualnie jesień najładniejsza ale największy fun mam w zimowych zawodach. Gierka kozak. Nie byłem przekonany do tych leveli samochodów ale nie przeszkadza to w grze a daje dodatkowego bonusa (np można wydać to na dodatkowy obrót koła fortuny). W ogóle progres i levelowanie daje mi tu więcej funu niż horizon 3. Jeden minus to za często mi jakieś pierdoły do awatara wpadają. Wolałbym tylko kase i samochody jak było wcześniej. Spoko też zawody poustawiali na mapie. Jak kończę jeden wyścig to akurat jestem przy następnym. Tak naprawdę maks muszę jechać 1-2 km do następnych zawodów. Pokazówki znowu kozackie i juz druga była dla mnie trudna (pociąg). Wygrałem za 3 razem i to dosłownie o pół sekundy. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 klakson z SoT w drugim losowaniu i wiecej mi nie trzeba 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Czy za ukończenie tych wyścigów specjalnych z forzathona (007 i inne) dostaje się jakieś specjalne nagrody poza tymi wpisanymi przed ich rozpoczęciem? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Kiedy odblokowuje się możliwość dołączenia do klubu? Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Możesz dołączyć nie mając nawet gry Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Jak? Zakładka w grze, cały czas nieaktywna. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Ja dolaczylem przez apke na windowsie. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Jak się nazywa ten forumowy klub bo tyle spamu że nie wiem gdzie to było pisane Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Jak się skończy cały rok to już jest normalny multiplayer? Na razie nikt nie chce grać pvp Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 A mi na PC w ogóle nie chce łączyć z Horizon life. Miał ktoś podobny problem ? Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 (edytowane) Upgrade Aventadora Edytowane 4 października 2018 przez Malibu Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 (edytowane) Godzinę temu, Yakubu napisał: Jak się skończy cały rok to już jest normalny multiplayer? Na razie nikt nie chce grać pvp 59 minut temu, Kosmos napisał: A mi na PC w ogóle nie chce łączyć z Horizon life. Miał ktoś podobny problem ? "a może to z wami nikt nie chce grać, he, he, hehe" Online grałem tylko wyścigi i bardzo szybko wyszukiwało. @Kosmos możesz sprawdź w ustawieniach Win (Ustawienia/Granie/Operacje sieciowe Xbox) -opoznieniem się nie przejmuj bo zawsze źle wylicza, ale sprawdzisz Nat. Edytowane 4 października 2018 przez easye 1 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 39 minut temu, easye napisał: "a może to z wami nikt nie chce grać, he, he, hehe" Online grałem tylko wyścigi i bardzo szybko wyszukiwało. @Kosmos możesz sprawdź w ustawieniach Win (Ustawienia/Granie/Operacje sieciowe Xbox) -opoznieniem się nie przejmuj bo zawsze źle wylicza, ale sprawdzisz Nat. To ten słynny izi gejming na PC? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 acha XD, a na konsoli nie można mieć zamknietego Natu? Nie ma na Xboxie testu połączenia sieciowego? Idz z takimi uwagami do CW, nie zapomnij przy okazji tylko przykleić postów konsolowych kolegów wypowiadających się o ścinkach we free roamie, glitchy związanych z brakiem dźwięku, oglądania samochodu przez 5 min jak się wyścig niedoczyta, sciagania gry przez 2 dni z najszybszych serwerów świata i innych rzeczy które tu wymieniacie, a które może "naprawią w patchu" xD 1 1 2 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 2 minuty temu, easye napisał: nie zapomnij przy okazji tylko przykleić postów konsolowych kolegów wypowiadających się o ścinkach we free roamie, glitchy związanych z brakiem dźwięku, oglądania samochodu przez 5 min jak się wyścig niedoczyta, sciagania gry przez 2 dni z najszybszych serwerów świata i innych rzeczy które tu wymieniacie, a które może "naprawią w patchu" xD Po pierwsze, od wojen jest osobny temat Po drugie, no nie wmówisz mi "ej, na komsolach same bugi a u mnie płynne masełko 4K zero błędów i na każdym pc tak samo XDDDDDDDD", jak wchodzę w temat na oficjalnym forum Forzy, a tam Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 rany, serio musisz być takim ulungiem easye? kiedyś byłeś przecież normalny Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 tymczasem, wczoraj zostałem wpisany na listę horizon, mam za sobą pierwszy forzathon live i zrobione zadania dzienne i tygodniowe Forzathon live super pomysł, zadania dzienne i tygodniowe (zamiast tylko tygodniowych) również super, za nagromadzone FP kupiłem sobie motyw SoT w formie klaksonu Te eventy Bondowskie rozumiem, że są dostępne tylko dla tych co kupili pakiet samochodów Bonda? Bo nie mogłem znaleźć Letniego. Chociaż w sumie nie pojechałem po każdych czasowych eventach. Triale też spoko motyw. Gierka jest mega, wkręciłem się chyba już bardziej niż w trójkę, choć natłok znaczników na mapie zaczyna już powoli przytłaczać Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 (edytowane) Teraz, Bzduras napisał: Po pierwsze, od wojen jest osobny temat Po drugie, no nie wmówisz mi "ej, na komsolach same bugi a u mnie płynne masełko 4K zero błędów i na każdym pc tak samo XDDDDDDDD", jak wchodzę w temat na oficjalnym forum Forzy, a tam Ale przecież jest na odwrót, to Wy ciągle piszecie ze na PC w nic się nie da grać xD Zresztą nie wiem jak jest w 4k, bo prawda jest taka, że na najwyższych ustawieniach nocą Edynburg chodził w 50 fpsach "czekam na patcha" grając w roździelczośći 2K xD Wracając na właściwe tory - pamietam ze kiedys w Forza mnie mega irytowały te wszystkie tunningi, zwłaszcza grając online, gdzie jadąc normalnym samochodem człowiek często nie miał szans, teraz uwielbiam sam jeżdzić Eskortem, CRXem starym, najlepiej jeszcze z odrapanym lakierem i malowaniem jakby zjadała go rdza z silnikiem z jakiegoś Verona Wczoraj szukałem jakieś tablicy przy okazji, wpada jakiś typ Astonem, kręci bączki dookoła, trąbi, pisze "fajna fura" (przy funkcja czatu jest naprawdę spoko!) wiec rzuciłem mu wyzwanie od niechcenia 1 vs 1. Po pierwszych 300m nie widziałem go w lusterku. @Rayos - masz przycisk w 'co nowego' by Ci pokazał tylko letnie eventy na mapie. Edytowane 4 października 2018 przez easye Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Teraz, easye napisał: Ale przecież jest na odwrót, to Wy ciągle piszecie ze na PC w nic się nie da grać xD Ty do mnie czy koło mnie? Bo mogę rzucić Ci linki do postów, gdzie bronię PC gejmingu (który sam uskuteczniam). 1 minutę temu, easye napisał: Zresztą nie wiem jak jest w 4k, bo prawda jest taka, że na najwyższych ustawieniach nocą Edynburg chodził w 50 fpsach "czekam na patcha" grając w roździelczośći 2K xD Mhm. To kto w końcu czeka na te pacze? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 (edytowane) Ta gra po prostu nie pojdzie u mnie na ekstremalnych ustawieniach w 4k, potrzebowałbym chyba Tytana, albo inny procesor - zostaje kombinowanie - pare opcji na Wysokie, zmniejszyc jakies wygładzanie, niestety straszna ze mnie dziwka graficzna, lubie w grze wszystko dac na full. ale chyba nie będziemy o tym dyskutować? Edytowane 4 października 2018 przez easye Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 5 minut temu, easye napisał: @Rayos - masz przycisk w 'co nowego' by Ci pokazał tylko letnie eventy na mapie. Wiem Chodziło mi o to, że po nazwach nie widziałem, żeby któryś był bondowski, a nie chciało mi się już jeździć od jednego do drugiego w nocy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi