kermit 6 998 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 gra życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ech, wracam z pracy, a tu druga połówka przy padzie jeździ Volkswagenem Beetle (jedno z jej motoryzacyjnych marzeń) i nie mam serca zabierać jej pada... Ale no kurła, to ja powinienem być tym nołlajfem w związku Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Kiedy myślisz że jesień to najpiękniejsza pora roku to przychodzi zima i ora wszystko. Absolutny kosmos. Wyścig w lesie w zimowej szarudze kosi wszystko. Zdecydowanie jedyny i prawdziwy niszczator gamingowych światów Edytowane 5 Października 2018 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Co z tym klubem? dalej wejście zamknięte jak market w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 4 godziny temu, oni napisał: Mam bardzo podobne odczucia, jedyną zmianą są tak naprawdę pory roku. Ale uwierz mi jak pośmigasz zimą po lesie o zachodzie słońca Subaru w klasycznym malowaniu, to zapomnisz że to odgrzewany kotlet Pewnie tak, ale z racji tego, że właśnie przechodzę trójkę, to mam wrażenie jakby ktoś mi wykasował save i kazał grać od początku, co szczerze mówiąc trochę mnie zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Trójkę liznalem w zasadzie wiec w czworke dobrze sie weszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1 godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: Co z tym klubem? dalej wejście zamknięte jak market w niedzielę ? Dodałem Cię do znajomych i wysłałem @PiPoLiNiO rekomendację, jego pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1,5 roku temu przesiadłem się na PlayStation i nawet nie wchodziłem do tego tematu i nie oglądałem trailerów, żeby się nie denerwować. Ale to była tylko kwestia czasu i stało się co się miało stać. Zielone światło miłości znowu zaświeci w moim domu. Eneloopy się ładują. Konsola wraz z Forzami ma być jutro przed obiadem. To będzie dobry dzień. #X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Panowie jak się tam zdjęcia robi i wrzuca do firza hub? w trybie drona nic nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Szczałka w górę na d-padzie, podczas jazdy furą Edytowane 5 Października 2018 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ma ktoś jeszcze problemy z ustawieniem pedału hamulca w G920? Gra w ogóle nie reaguje na zmiany martwej strefy i hamuję max na 80%. Zmiana tych samych ustawień w FH3 dawała oczekiwane rezultaty, a tutaj kompletny klops. @raven_raven? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 konwój z forumową ekipą? forzathlon z @_Be_ i @Specu? Ford Transit jadący 370 km/h? Ta gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Co to ktoś zrobił nowy klub? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 7 godzin temu, maciucha napisał: Ma ktoś jeszcze problemy z ustawieniem pedału hamulca w G920? Gra w ogóle nie reaguje na zmiany martwej strefy i hamuję max na 80%. Zmiana tych samych ustawień w FH3 dawała oczekiwane rezultaty, a tutaj kompletny klops. @raven_raven? Probowalem blisko godzine na kierownicy grac, ale nie wiem czy to kwestia ustawien, czy czegos innego, ale FH4 jest bardziej grywalna na padzie imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 w końcu wczoraj rozkminilismy jak tu sie gra w ekipie i jest całkiem wygodnie dodajesz znajomych do wlasnego konwoju, ladujecie na jednej mapie, odpalacie wyscig i wszyscy dostaja punkciki dodatkowo na mapie jest ok 50 innych kierowcow online (chyba maks 70 na serwerze) loadingi itp sa sprawne i szybkie - ważne zeby wszyscy mieli min 20 lvl bo inaczej nie każdy moze uczestniczyc w danej porze roku nadeszla wiosna, myślałeś ze po zimie nic nie będzie piekniejszego ale znowu galki oczne rozyebane - jak tu operuja deszczem, swiatlem i kolorami kwiatow to o ja cie pyerdole 0_o jak ktos mowi o tej gierce fh3,5 to: "xD" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 28 minut temu, kermit napisał: dodajesz znajomych do wlasnego konwoju, ladujecie na jednej mapie, odpalacie wyscig i wszyscy dostaja punkciki Ale tylko lider chyba może wybierać wyścigi? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wieczorem spróbuję otworzyć klub dla wszystkich (jestem adminem). Na apce nie ma takiej możliwości, a konsole odpalam dopiero jak córka pójdzie spać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Zauwazylem ze im blizej zimy tym wiecej jest lisci i mniejsza temp otoczenia. Te przejscia sa plynne?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 34 minuty temu, creatinfreak napisał: Wieczorem spróbuję otworzyć klub dla wszystkich (jestem adminem). Na apce nie ma takiej możliwości, a konsole odpalam dopiero jak córka pójdzie spać. ale który klub bo Pipolino jest adminem, ty drugim, osobne kluby są? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Albo niech każdy dołączy do Zielonej Szlachty FPE gdzie @Hum jest adminem tam chyba jest juz z 60 osób bo trochę zamieszania robi sie z klubami jesien w tej grze jest przepiękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Przyszedł mój One X. Do zobaczenia na trasie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) To do którego klubu w końcu dołączyć? Edytowane 6 Października 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 No właśnie. FPSX, PSX czy jeszcze jakiś inny? 1 godzinę temu, seq88.as napisał: Zauwazylem ze im blizej zimy tym wiecej jest lisci i mniejsza temp otoczenia. Te przejscia sa plynne? Im bliżej wiosny tym mniej śniegu leżało na ulicach i polach, więc chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi