Matriks_1111 288 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Na początku przynosiło ok 6k dziennie, ale od soboty przestało naliczać korzyści Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kilka minusów teraz:- przycięcia na XOX, gra na moment staje i lecie dalej - skromny a nawet bardzo skromny ruch samochodów postronnych- wolny, ale to pewnie wina małej ilości osób matchmaking w rankingowych grach - nie zmieniony powrót do pominiętego punktu kontrolnego 3 sek + następne dwie na wczytanie - tu już może się czepiam, ale nie oszukujmy się tryb photo daje małe opcje zabawy w porównaniu np do tego z The Crew 2 - ekonomia pdkNa razie tyle mi przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kolejna gra, którą odpaliłem "na chwilę" w wsiąkłem. Na chwilę obecną (i do wygaśnięcia GP) idealny tytuł dla mnie, w krótkich sesjach można i się pościgać, i "poczilować". Śmigam na symulacji, poziomie "ponadprzeciętnym" i braku przewijania, na moje możliwości i poziom stresu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 No mnie to rozczarowało troszkę. Już się cieszyłem, że niedługo przytulę pieniążki za bonka, a zaraz się okaże, że trzeba będzie gamepassa przedłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Mała sztuczka przydatna przy ustawieniu skrzyni ze sprzęgłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Będzie jakieś DLC z samolotami xD ? Bo niektóre tablice wydają się niemożliwe do stracenia samochodem np ta na kościele w Broadway. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 4 minuty temu, chris85 napisał: ta na kościele w Broadway. podbij trochę poziom danger signów, przy którymś lvl pojawi się tam rampa z nowym danger signem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Dzięki @Rayos. Długo zastanawiałem się dlaczego samochód jakiegoś kolesia w tym miejscu wyskakuje. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 6 godzin temu, second napisał: Też to kupiłem, ale póki co żadnego stałego zysku nie przynosi. Chyba trzeba wszystkie gwiazdki zdobyć. ja mam jedna gwiazdke i dziennie zysku ok 6K Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Brak słów, magicy. Przecież to jest najładniejsza obecnie gra, jaka można zobaczyć na konsolach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 5 godzin temu, kubson napisał: ja mam jedna gwiazdke i dziennie zysku ok 6K Mi też już zaczęło dawać hajsy, mam 2 gwiazdki, w poszczególnych zadaniach brakuje mi tylko 3 i daje niecałe 11 tys Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Mi brakuje mgieł w jesieni i w zimie, brakuje włączania samemu świateł mijania, drogowych. Zamiast tych metro pedalskich awatarów mogli do tego się przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Najgorzej jak się ma wheelspina i trafiają się kalosze, umiejscowione na tej ruletce między jakąś fajną fura a 250 tys... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ja wczoraj miałem super wheelspina i wygrałem dwa razy jakiś ciuch, a w obu przypadkach jedno pole dalej była furka FE ;___; Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 BMW M6 FE z bonusem do driftów pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Już mi się nawet nie chce kręcić tych wheelspinow. Leci samo (pipi) w postaci klaksonow i swetrów. Pulse, Base Arena i Block Party, to już tak naprawdę jedno radio. Wiem, że Rap średnio pasuje do takiej gry, ale czasem lubiłem sobie włączyć i posłuchać podczas luznego buszowania w polu buraków. A teraz lecą tam zwykle popowe piosenki z murzynem w tle. Mam też wrażenie jakby tego festiwalu w ogóle tam nie było, nie czuć tego klimatu z drugiej i trzeciej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Dlaczego w Blizzard Mountain śnieg był śliski a w FH4 jest tak samo przyczepny jak suchy asfalt? Czy zimowa fizyka jazdy dojdzie w płatnym DLC? Edytowane 9 Października 2018 przez szejdj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 7 minut temu, chris85 napisał: Leci samo (pipi) w postaci klaksonow i swetrów. No, też mi tego sporo leci, ale z racji, że jest tego skończona pula, to wyobrażam sobie, że z czasem będzie tego coraz mniej i mniej. Nie żeby spinów było mało, bo dostaje się je dosłownie za wszystko. Plus te przebieranki i klaksony to nawet dają frajdę, więc póki co nie jestem jakoś sceptycznie nastawiony, ale może wkurzać, faktycznie. No i jeszcze jest ten aspekt, że wygrywanie dobrych samochodów za szybko zepsułoby delikatną ekonomię gry #pdk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Jak odblokować misję z Halo? Edytowane 9 Października 2018 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 9 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Mi brakuje mgieł w jesieni i w zimie, brakuje włączania samemu świateł mijania, drogowych. Zamiast tych metro pedalskich awatarów mogli do tego się przyłożyć Mgła w jesieni jest, wczoraj pierwszy raz widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 56 minut temu, Andreal napisał: Jak odblokować misję z Halo? Graj i rób resztę wyścigów pokazowych. W tej grze przez 95% czasu na pytanie "jak odblokować xxxxxxxx?" odpowiedź brzmi "graj, samo wpadnie po drodze". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dzięki dobry e-kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Na zdrówko, mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 godzinę temu, szejdj napisał: Dlaczego w Blizzard Mountain śnieg był śliski a w FH4 jest tak samo przyczepny jak suchy asfalt? Czy zimowa fizyka jazdy dojdzie w płatnym DLC? Może dlatego że w BM były zimówki niezbędne i bez nich nie dało się praktycznie jeździć ? Tutaj nie widziałem takiego wyboru ale też podczas jesieni mogą nie być dostępne w menu wyboru/kupna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi