Opublikowano 8 listopada 20186 l udostępniaj więcej malowań i módl się żeby były ściągane i lajkowane? btw wczoraj wyszedł update. naprawili glitch z osiągnięciem za odrestaurowane wraki. 100% w końcu a co do przygody online to...zrobiłem bo musiałem i nie mam najmniejszej ochoty do tego wracać. wyścigi ze znajomkami rewelacja, zmiany w królu czy syfiarzu też na plus ale te randomowe przygody to fuj.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Cytat Fortune Island will add a new off-shore area to Forza Horizon 4's map. The fictional island resides in "the remote northern reaches of the British Isles" - Shetland, then - and, like other Forza Horizon expansions before it, will focus on extreme weather conditions and demanding driving: "fierce lightning storms, perilous cliffside dirt roads, and sweeping paved mountain switchbacks under the mystical glow of the aurora borealis" DLC wyjdzie 13 grudnia.
Opublikowano 11 listopada 20186 l chciałem wyspe w dlc z klimatem szkocji i paskudna pogoda i dostane juz za miesiąc takie dlc to ja szanuje
Opublikowano 11 listopada 20186 l I człowiek się zastanawia czy nie wziac jednak Ultimate. Ile to kosztuje, 170zl? zorza polarna w hdr Edytowane 11 listopada 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 listopada 20186 l bedzie jezdzone, wyglada to rewelacyjnie trzeba bedzie zrobic przerwe od RDR2 i wrocic do jezdzenia po uk Edytowane 11 listopada 20186 l przez kubson
Opublikowano 15 listopada 20186 l W zestawie dodatków ultimate jest wszystko co wydane do tej gry + dwa najbliższe rozszerzenia?
Opublikowano 16 listopada 20186 l 200lvl wbity i przerwa do premiery dodatku , w FH3 z dodatkami do dziś mam chyba 130lvl więc jest nieźle.
Opublikowano 20 listopada 20186 l 1 minutę temu, marcin33 napisał: Kolejne auta z car passa Ten Peel Co za mydelniczka A idę o zakład, że w dragu będzie robiła wszystkich o 10 sekund
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Panowie, mam wszystkie znalezione wozy oprócz ostatniego, nic mi nie pokazuje że mam go szukać a mam 130 level, jakiś bug czy o co chodzi?
Opublikowano 1 grudnia 20186 l A no tak... skleroza następne pytanie, jak nie sprzedam jakiegoś auta na aukcji, to za każdym razem musze je odbierać i wystawiać ponownie? nie ma opcji żebym od razu wystawił ponownie? czy to aż tak spier... ? Edytowane 1 grudnia 20186 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Jest sens ogrywania FH3 czy mozna ze spokojem kupic FH4, zwlaszcza,ze ten dodatek z wyspą wydaje się być kocurem ?
Opublikowano 2 grudnia 20186 l lepiej zainwestować w FH4 lub gamepassa za 87zł na pół roku. Edytowane 2 grudnia 20186 l przez Daddy
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Bardzo dobra gra!Na tyle fajna, że kupiem wersję ultimate aby mieć ja na własność.Niby jest w game pass ale ta usługa jest biedna i po szybkim ograniu kilku pozycji jest nie warta pieniędzy dlatego tym bardziej chciałem mieć FH4 na własność.Ludzie starają się wmówić, że DriveClub lepszy - serio..?Moim zdaniem absolutnie.Model jazdy w FH4 jest na prawdę świetny. Fakt to nie symulacja ale czuć każde auto, podłoże itp. Muzyka w grze też jest super a grafika przepiękna. Super się kręci po wyspach a do tego różne wyścigi, wydarzenia. Zmienna pora roku również jak dla mnie świetnie została wykonana!Może to głupie ale dla tej gry warto mieć XO, najlepiej XOX aby zobaczyć to w najlepszej jakości!
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Zgadza się prawie wszystko, tylko nie to że game pass to biedna usługa nie warta pieniędzy.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Można zrobić upgrade zwykłej wersji - cyfrowej czy pudełkowej (a może nawet z gamepassa?) do wersji Ultimate? Mam dziwne ciśnienie na kupno własnej wersji w tej wersji - na razie GamePass ale z moim czasem na granie wolałbym mieć poza abonamentem - najlepiej Ultimate.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l 3 minuty temu, marbel007 napisał: Mam dziwne ciśnienie na kupno własnej wersji w tej wersji - na razie GamePass Chyba nie masz innego wyjścia jak tylko kupno gry w opcji Ultimate.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Można chyba zrobić upgrade ze zwykłej na ultimate Z game passa to tylko na ultimate aby była gierka Twoja.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l W dniu 1.12.2018 o 21:26, PlastikowySmalec napisał: następne pytanie, jak nie sprzedam jakiegoś auta na aukcji, to za każdym razem musze je odbierać i wystawiać ponownie? nie ma opcji żebym od razu wystawił ponownie? czy to aż tak spier... ? podbijam moje pytanie