Bzduras 12 581 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Wjazd na wyspę Ile tam się dzieje, świetnie ten dodatek wyszedł. Szukanie skarbów poprzedzone zagadką jest bardzo spoko (zwłaszcza nagroda za rozbicie skrzynki ), prezencja mega, warunki pogodowe dają ognia, no i wiadoma driftzona... Oj, będzie grane 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Pierwsze auto z car passa, które bym chciał I można swapnąc V8, 0-300 w 12s. Aha i można kupić same Fortune Island 99,99 zł 89,99 zł za pomocą konta Xbox Game Pass Zniżka 10% Edytowane 14 grudnia 2018 przez Bartg Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Ogólnie czy oni nie przesadzili z fantazją w polskim opisie zagadek? O ile pierwsze dwie to spoko, to trzeciej z autem sześćdziesiąt pięć nie mam pojęcia o jakie im chodzi... Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Dzięki. W sumie teraz widzę, że to było idiotyczne pytanie Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 i ostatnie osiągnięcie wpadło parę minut temu. fajne to dlc, takie nie za długie mega przyjemna wyspa, może nie jest największa ale zabawa konkretna. Ram T-Rex z tuningiem od don joewon song to mega bestia. niby tylko S1 ale zasuwa jak wściekły i nadaje się do absolutnie wszystkiego. drogowe auta też spokojnie objeżdża. na wyspie zostało jakieś 15 eventów do przejechania to akurat przez weekend zaliczę. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 wprowadzenie na wyspę i pierwszy wyścig do celu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Ale to wygląda jezdzi się jak w to w Horizonie czyli zaje,biscie. Dajcie już te nową grę od PG bo jak oni mają takie pomysły w scigalce, te lokacje, ta jakość wykonania to ten open wordlowy projekt aka nowe Fable zerwie papcie Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 4 godziny temu, _Be_ napisał: Ale to wygląda jezdzi się jak w to w Horizonie czyli zaje,biscie. Dajcie już te nową grę od PG bo jak oni mają takie pomysły w scigalce, te lokacje, ta jakość wykonania to ten open wordlowy projekt aka nowe Fable zerwie papcie To doczytywanie tekstur i samochodów 2 metry od nas, w żadnej innej grze tego nie ma 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 No na facie grac to trzeba mieć nasrane. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 24 minuty temu, II KoBik II napisał: No na facie grac to trzeba mieć nasrane. Spier.... grę żeby debile nabijali kabzę na nowego X to trzeba być ulungiem 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Nie wiem. Na razie to cebuliony sie zagadzaja dzieki Spncerowi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 3 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: To doczytywanie tekstur i samochodów 2 metry od nas, w żadnej innej grze tego nie ma Kup sobie normalną konsole Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: Spier.... grę żeby debile nabijali kabzę na nowego X to trzeba być ulungiem yebac biedę. 4K HDR or die .O matulu te kolory te neony Playground umie w grafikę. No może nie ma tej wizji co R* ale niech mnie kule biją, jeśli to nie jest next gen graficzka. Dawać mnie tego RPGa Edytowane 16 grudnia 2018 przez chris85 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 11 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Spier.... grę żeby debile nabijali kabzę na nowego X to trzeba być ulungiem Devi robią ładniejsza grę na mocniejsza konsole? A to ewenement. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 Świetny dodatek, mój ulubiony jaki wyszedł do wszystkich Horizonów, burze i zorze polarne bardzo ładnie wykonane, zagadki ze skarbami to fajny umilacz czasu, jedynie czego brakuje to jakiegoś głównego wyścigu pokazowego na koniec. No i ten surowy klimat, taki sam jak w tych filmach Kanciarza: Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Noob samochodowy here. Potrzebuje pomocy z tą grą, bo zaczyna mi się podobać, ale na wielu zakrętach rzuca mną jak szmatą, a chciałbym lepiej grać. Na Yt widziałem różne filmy, gdzie ludzie wjezdzaja w zakręt prawie na pełnej (pipi)ie, a samochod i tak reaguje jak w totalnym arcade i skreca bez problemow. Wiem, ze czesciowo to wina mojego skilla (a raczej jego braku), ale moze ktos poleci jakis samochod dla poczatkujacego? Tuningu nie dotykam na razie, bo sie nie znam. Jest jakis dobry tutorial jak poprawnie jezdzic w forzie? :p Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 A może musisz asysty włączyć? Samochód + odpowiedni tuning daje takie możliwości jakie oczekujesz. Tuningi gościa Don Joewon Song obadaj. Mi bardzo fajnie się jeździ Honda NSX-R, na zakrętach jak przyklejony, na prostej za to trochę słabiej. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Samochód może nie jest tani ale jeździ się nim łatwo. Mowa o McLaren Senna i tuning wspomnianego Don Joewon Song "so much grip". Nie ma możliwości żebyś latał jak szmata na zakrętach Wspomniana wyżej Honda też jest dobrym wyborem. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Senna jest teraz do kupienia w sklepie koła fortuny za 275 forza points więc w sumie darmo. Poza tym jak ktoś lubi zbieractwo to w tym sezonie w mistrzostwach coopowych jest to zgarnięcia Mossler. Fajna maszyna, biały kruk już. Btw pamięta ktoś co w zeszłym tygodniu było do wygrania w sezonowych mistrzostwach? Robiłem tylko te na wyspie dlc, zapomniałem że w UK będą inne nagrody Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Ja lubię jeździć Fiesta rally czasem zmieniam na focus hooniconDawno już nie odpalałem Horizon trzeba będzie wrócić Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 3 godziny temu, Colin napisał: Btw pamięta ktoś co w zeszłym tygodniu było do wygrania w sezonowych mistrzostwach? Robiłem tylko te na wyspie dlc, zapomniałem że w UK będą inne nagrody Też sobie przypomniałem o tym w ostatniej chwili. Wpadły dwa samochody FE. Jeden to chyba było BWM M6, a drugie to Clio, którego mam już trzy sztuki Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 @Matriks_1111 e to spoko. myślałem że jakieś ekskluzywy mnie ominęły. z dostępnych FE brakuje mi tylko capri, mc12 i sl65 więc czekam aż będą w sklepie/do wygrania. teraz w mistrzostwach są ciuszki elfa i renifera + dodatki. można zrobić dla zabawy. mosler całkiem spoko furka, miło że wracają do takich unikatów. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 @Colin Mosler wpadł za pierwszym podejściem o dziwo Ciuszki z rozpędu też wpadły przy okazji. Co do samochodów, to za tydzień i dwa będą unikaty do zgarnięcia w mistrzostwach. Byla rozpiska na poprzedniej stronie w razie czego Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 @Matriks_1111 spoko, przypomniało mi się o niej po fakcie 2 strony temu jest. hudson na bank będzie jeżdżony z malowaniem z cars'ów 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi