Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 (pipi) nie wiem o co chodzi ale odpaliłem dlc, gram czy to zwykle wyścigi czy sezonowe mistrzostwa, biorę furkę zupgradeowana pod korek pod daną klasę a i tak w trakcie startu praktycznie cała stawka mnie wyprzedza jadąc tymi samymi autami na trochę słabszych tuningach zmieniam drivatary z expert na niższe i to samo WTF? Mam wrażenie, że może coś trigger nie dociska do podłogi gazu bo teraz gram na nowym padzie a konkretnie elicie, który ma jakieś ustawienia docisku itp ale nie bawiłem się za bardzo, no i w większości gier zero problemu ale w tym dodatku biorą mnie na prostej jak chcą i nie wiem o co chodzi xd Ok jestem debilem chodziło o pada xD zablokowałem tegesem żeby nie dochodził do maxa Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 31 grudnia 2018 Opublikowano 31 grudnia 2018 21 godzin temu, _Be_ napisał: Ok jestem debilem chodziło o pada xD zablokowałem tegesem żeby nie dochodził do maxa W tej blokadzie nie chodzi prZypadkiem o to żeby pełen zakres osiągać już w połowie naciśnięcia? W FPSach to właśnie pomaga. Chyba, że w wyścigach jest inaczej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 grudnia 2018 Opublikowano 31 grudnia 2018 23 minuty temu, Gumiś_JaGoDa napisał: W tej blokadzie nie chodzi prZypadkiem o to żeby pełen zakres osiągać już w połowie naciśnięcia? W FPSach to właśnie pomaga. Chyba, że w wyścigach jest inaczej. Tak w FPSach to działa bo naciskasz cyngiel nawet na 3/4 zakresu a jak masz te blokade to wlasnie do 3/4 jest max nacisk, w Forzie musisz mieć pełny bo inaczej nie lecisz z gazem do podłogi. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Dziwne pytanie, ale czy ta gra ma jakiś koniec? Przejechałem tego Goliath i nadal nic. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 11 minut temu, czapa napisał: Dziwne pytanie, ale czy ta gra ma jakiś koniec? Przejechałem tego Goliath i nadal nic. 20 level road racing wbij to będzie ostateczny wyścig. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 3 godziny temu, _Be_ napisał: 20 level road racing wbij to będzie ostateczny wyścig. Przejechał Goliath więc musiał już wcześniej wbić 20 lvl żeby go odblokować Już pora skończyć witanie 2019 roku Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 3 minuty temu, Matriks_1111 napisał: Przejechał Goliath więc musiał już wcześniej wbić 20 lvl żeby go odblokować Już pora skończyć witanie 2019 roku Faktycznie poyebało mnie sie xD TO NIE MA ZAKOŃCZENIA Cytuj
czapa 677 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Dzięki za info, trochę słabo to zrobili jednak Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 W ogóle warstwa fabularna jest z dupy, klimat festiwalu też. Jedynka i dwójka były zdecydowanie lepsze pod tym względem. 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 dla kolekcjonerów małe info - poza Hudsonem w sezonowych zawodach jest jeszcze DS3 do przygarnięcia. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 jakie rady do driftingu? nie ogarniam tego elementu niestety 2 gwiazdki to max Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 13 minut temu, czapa napisał: jakie rady do driftingu? nie ogarniam tego elementu niestety 2 gwiazdki to max Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Wbiłem ten 10 lvl, ale drifty są moim zdaniem popsute w tej grze. Zrobili casualową grę a te strefy są masakryczni trudne. Ledwo robię drift na 100k a wymagane jest 150k Cytuj
czapa 677 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 No nie wiem, kupiłem ten samochód co pisałeś, tuning i kiepsko mi szło. Nie chce mi sie już do tego nawet wracać bo się zniechęciłem powtarzaniem tych stref po 20 razy Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Osobiście miałem problem tylko z jedną strefą. Samooceny, który wspominał @_Be_ idzie to lekko ale nie zimą. Tutaj przydać się może Ford R2000 również z tuningiem DonJoewonSonga. Ja np wbiłem wszystkie strefy na automacie z wyłączoną tylko kontrolą trakcji Cytuj
czapa 677 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 (edytowane) A to może przez ta zimę. Chociaż wcześniej w jesień w błocie też kiepsko szło. Może trzeba to w lecie robić. Tylko którym samochodem ? Edytowane 4 stycznia 2019 przez czapa Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Ten, wspomniany Viper z Formula Drift jest najlepszy. Wczoraj bez problemu pobiłem nim wyzwanie sezonowe w drifcie pomimo zimy, także chyba musisz po prostu trenować Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Viper albo Hoonicorn. dobre tuningi, bez kontroli trakcji, sterowanie normalne i nawet na automacie idzie wszystko zrobić. dla mnie sterowanie normalne było kluczowe przy tych upierdliwych strefach. na symulacji auto głupiało przy kontrach. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Większość driftów zrobiłem Viperem na automacie, ale na najtrudniejsze polecam manualna skrzynię, 3. bieg i jazda, rusza bez problemu i nie rozpędza się jak szatan, przez co jedzie sie płynnie i łatwiej go utrzymać na trasie Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Drifty Viperem to tylko na 4 z gazem w podlodze No na kilku ciasniejszych strefach na trojce jechalem. Przy dobrym tuningu to zakręty można brać pod kątem dużo ponad 90 stopni bokiem. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) Ale było mówić że to Viper Formula Drift a nie zwykły Edytowane 7 stycznia 2019 przez czapa Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 W dniu 5.01.2019 o 10:25, Matriks_1111 napisał: Ten, wspomniany Viper z Formula Drift jest najlepszy. Godzinę temu, czapa napisał: Ale było mówić że to Viper Formula Drift a nie zwykły Było czytać Cytuj
czapa 677 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze W dniu 4.01.2019 o 12:25, _Be_ napisał: Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów. Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 2 godziny temu, czapa napisał: Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula Tak się właśnie zastanawiam czy ten DLC akurat nie jest bezpłatny przypadkiem w ramach GP. Poszukaj w domu aukcyjnym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi