Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(pipi) nie wiem o co chodzi ale odpaliłem dlc, gram czy to zwykle wyścigi czy sezonowe mistrzostwa, biorę furkę zupgradeowana pod korek pod daną klasę a i tak w trakcie startu praktycznie cała stawka mnie wyprzedza jadąc tymi samymi autami na trochę słabszych tuningach :dynia: zmieniam drivatary z expert na niższe i to samo WTF? Mam wrażenie, że może coś trigger nie dociska do podłogi gazu bo teraz gram na nowym padzie a konkretnie elicie, który ma jakieś ustawienia docisku itp ale nie bawiłem się za bardzo, no i w większości gier zero problemu ale w tym dodatku biorą mnie na prostej jak chcą i nie wiem o co chodzi xd

Ok jestem debilem chodziło o pada xD zablokowałem tegesem żeby nie dochodził do maxa

:dynia:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, Gumiś_JaGoDa napisał:

W tej blokadzie nie chodzi prZypadkiem o to żeby pełen zakres osiągać już w połowie naciśnięcia? W FPSach to właśnie pomaga. Chyba, że w wyścigach jest inaczej. 

Tak w FPSach to działa bo naciskasz cyngiel nawet na 3/4 zakresu a jak masz te blokade to wlasnie do 3/4 jest max nacisk, w Forzie musisz mieć pełny bo inaczej nie lecisz z gazem do podłogi. 

Opublikowano
11 minut temu, czapa napisał:

Dziwne pytanie, ale czy ta gra ma jakiś koniec? Przejechałem tego Goliath i nadal nic.

20 level road racing wbij to będzie ostateczny wyścig.

Opublikowano
3 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Przejechał Goliath więc musiał już wcześniej wbić 20 lvl żeby go odblokować ;) Już pora skończyć witanie 2019 roku :dynia:

Faktycznie poyebało mnie sie xD TO NIE MA ZAKOŃCZENIA

Opublikowano
13 minut temu, czapa napisał:

jakie rady do driftingu? nie ogarniam tego elementu niestety 2 gwiazdki to max

Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów. 

Opublikowano

Viper albo Hoonicorn. dobre tuningi, bez kontroli trakcji, sterowanie normalne i nawet na automacie idzie wszystko zrobić. dla mnie sterowanie normalne było kluczowe przy tych upierdliwych strefach. na symulacji auto głupiało przy kontrach. 

Opublikowano

Większość driftów zrobiłem Viperem na automacie, ale na najtrudniejsze polecam manualna skrzynię, 3. bieg i jazda, rusza bez problemu i nie rozpędza się jak szatan, przez co jedzie sie płynnie i łatwiej go utrzymać na trasie

Opublikowano

Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze

W dniu 4.01.2019 o 12:25, _Be_ napisał:

Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów. 

Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula

Opublikowano
2 godziny temu, czapa napisał:

Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze

Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula

Tak się właśnie zastanawiam czy ten DLC akurat nie jest bezpłatny przypadkiem w ramach GP. Poszukaj w domu aukcyjnym ;)