Gość _Be_ Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Co ku,rwa xD Przecież po prostu tak się wymawia Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Wymawia się Forca. Widzisz tam gdzieś T?? Edytowane 4 lutego 2019 przez marbel007 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) 23 minuty temu, marbel007 napisał: Wymawia się Forca. Widzisz tam gdzieś T?? Po włosku tak. Ale amerykanie czy anglicy nazwę "FORZA" już wymawiają, po swojemu. Analogicznie np z Ibizą Po hiszpańsku mówi się Ibisa, anglik powie ajbiza. Edytowane 4 lutego 2019 przez chris85 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Panie, tu ni ma żadnej gadki. "Forca" i ch,j. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Zawsze była ForZa i tyle, po co taka kombinatoryka to ja nie wiem Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Nowe auta w lutym, Griffith i Eldorado są z car passa. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 kurna niech lepiej garaż powiększą bo nie zmieszczę wszystkich a pewnie jeszcze dojdą inne. 2 albo 3 miejsca mam jeszcze wolne, trzeba będzie tanie złomy wywalić by miejsce było. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 To mam dobrą wiadomość, bo dziś była aktualizacja która zwiększyła liczbę posiadanych aut do 750 Cytat The number of cars you can store in your Garage has increased to 750 The number of Designs you can store has increased to 500 The number of Vinyl Groups you can store has increased to 500 The number of Tuning Setups you can store has increased to 500 The number of photos you can store has increased to 150 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 a zastanawiało mnie co tam było, myślałem że jakaś kosmetyka. teraz będę mógł zaspokoić swoje zbieractwo Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Ja też stawiam, że ten tweet za jakiś czas okaże się zapowiedzią czegoś Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) 16 godzin temu, marbel007 napisał: Wymawia się Forca. Widzisz tam gdzieś T?? posłuchaj przy okazji recenzji jak wymawiają nazwe. 21 minut temu, Bartg napisał: Ja też stawiam, że ten tweet za jakiś czas okaże się zapowiedzią czegoś No niebawem powinni zapowiedzieć drugie DLC Edytowane 5 lutego 2019 przez _Be_ Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 1 godzinę temu, _Be_ napisał: 18 godzin temu, marbel007 napisał: Wymawia się Forca. Widzisz tam gdzieś T?? posłuchaj przy okazji recenzji jak wymawiają nazwe. Nie muszę. Uczyłem się włoskiego a poza nim i pewnie łaciną to słowo nie występuje. I mordowałbym jak słyszę Foża Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) 6 minut temu, marbel007 napisał: Nie muszę. Uczyłem się włoskiego a poza nim i pewnie łaciną to słowo nie występuje. I mordowałbym jak słyszę Foża Ale nikt nie mówi, że się wymawia foża xD IPA: /ˈfɔr.t͡sa/ The Z is pronounced sharply almost giving a T sound but its not. Just like when he asks for more "MoZZarell" when asking for more MoZZarella. I'm spanish and the word Forza is Fuerza in spanish but the pronunciation is much softer. But if said quickly it will sound like a T is in there but its not Jeszcze wypowiedź deva z T10 Cytat Garrett Young: We were looking for a name that spoke to the sexy Italian styling of so many of our cars. Roughly translated, "Forza" means, "be forceful." The thing that really struck us is how the word is used at Formula One races in Italy: "Forza Ferrari!" is a common chant from the home fans as Michael Schumacher passes in front of the crowd. We run a risk by using a word that few people in the U.S. have ever heard, but we know the insiders will get it. And for those not fluent in Italian, it's pronounced "Fort-za." Oczywiście polacy mogą sobie mówić jak chcą bo przecież nie każdy mówi na Halo - Hejlo albo na Gearsy - girsy tylko jakieś ku,rwa dżirsy xD Co nie zmienia faktu, że mówi się poprawnie Fort-za. Edytowane 5 lutego 2019 przez _Be_ Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Drugie DLC ma pojawić się w pierwszej połowie 2019, ciekawe czy pojeździmy motorkami Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 W tym miesiącu kończy się też car pass, bo miało być w sumie 42 aut. Coś czuje, że zrobią drugiego passa. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 w sezonowych mistrzostwach na singlu jest do wygrania HW Mustang. ponadto w sklepie w tym tygodniu za 400 punktów jest do kupienia SL 65 AMG FE. auto można zdobyć kupując 300SL ale kosztuje 1,2 bańki. ten FE ma w sobie też perka za 300K więc się opłaca. dzisiaj wydałem wszystkie swoje forzathonowe punkty oraz umiejętności i przycebuliłem 17 takich. na ebayu schodziły od ręki po 585k. w jakieś 40 minut 15 milionów konto zasiliło Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 11 lutego 2019 Opublikowano 11 lutego 2019 Spoiler Forza Horizon 4 – Update 6 Seasonal Playground Games Championships You can now play Playground Games in a variety of seasons. On stream we show an exampleof the Railyard Playground Games in Autumn.Community Championships These are routes submitted by you the players in our Route Competition2 which we will then potentially feature during our streams and in-game. The winners for this competition are:Summer - Bamburgh Pinewood Scramble by qghost and Sweet Calf by The Magic YetiAutumn - Classic Muddy Special by Little Gibus and Festival Scramble by EmeraldSundiskWinter - Horizon XS Rallycross by HWYRenegade and Mudkickers' Dirt Rally Park by SeaGL GamingSpring - Mountain Circuit by Jack Broseff and Le Mans UK by romeoteknikThe end of Car Pass Totally 42 cars, we are coming up to the end of Car Pass. However, don’t worry, you will be able to gain cars through other means such as Rewards.Street Race Seasonal Championships Showing off the Summer Street Race Seasonal Championships which will allow you to win the TVR Tuscan, NIS Fairlady, Cad Escalade, Block Helmet & Ken Block Suit.Skill Streak In the newly added Horizon Story “Skill Streak” Jaimin needs to help with difficult problems like “What is the best SUV?” and “Just how fast can you drive an EB110 while NOT hitting anything?” as well as the question that has vexed the greatest thinkers since time immemorial “Just how much can you hoon in a railyard?” Rack up those skill points in the hope to reach 3 stars! The new Story unlocks at level 60, close to the Stone Circle. Rewards include a unique Chat Phrase, and the GYMKHANA 9 Ford Focus RS RX.In the future Upcoming in future streams: Festival Pass Showcase Remix Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 lutego 2019 Opublikowano 11 lutego 2019 dzisiaj na twitchu i mixerze była pokazówka i nawijali o tej aktualizacji. kosmetyka, głównie nowe samochody. w tej nowej historii z tego co wyłapałem na pokazie maczał palce nasz ulubiony tuner DJS. co do samej historii to w trakcie wyzwania w końcu pokazuje ile punktów jest potrzebnych do kolejnej gwiazdki. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 lutego 2019 Opublikowano 16 lutego 2019 (edytowane) Panowie, kupiłem już jakiś czas temu ten zamek za 15.000.000 i dalej nie pojawia mi się ostatni zaginiony samochód... Ten drugi, tańszy zamek za 10.000.000 też musze kupić, czyli mieć wszystkie "domki" ? Edytowane 16 lutego 2019 przez PlastikowySmalec Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 W dniu 31.01.2019 o 20:44, Daddy napisał: musisz kupić zamek, ten obok plaży za 10 baniek, wtedy aktywuje się pogłoska o ostatnim zapomnianym samochodzie. Chyba źle kupiłeś Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Ta ostatnia tablica na tym placu, rurach betonowych to jest jakiś k.wa kosmos. Ni h.ja tam nie idzie wskoczyć. Mam jakąś odrazę po tym do tej gry. Kilka godzin w wielu przejściach już tam zmarnowałem. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 A lukałeś na yt jak to najlepiej zrobić? Mi chyba z 15min zajęła. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Wystarczy dobrze się ustawić i cofać czas za każdym nieudanym razem i tyle Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 No kombinowałem. Muszę jakiś drogi samochód ogarnąć Hyper. Ktoś tu mi pisał, żeby P50 Peel z tuningiem DJS jednak jest zbyt nie równo po drodze i kicha. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 z tym P50 to tak serio serio łyknąłeś? na tych rurach to cokolwiek S1, S2 czy X da radę. podczas jednego forzathon live gdzie trzeba było tam skok robić to doleciałem Ramem TRX na S1. coś mocnego z AWD i dolecisz. co do tego w rurach to nawet Unimogiem idzie skasować. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi