Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 290,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
W dniu 18.02.2019 o 12:16, Matriks_1111 napisał:

Nie ukrywam, że te tablice na placu zajęły mi jakieś 10 minut, może trochę farta, może trochę skilla, ale P50 weszło idealnie :D 

Tja... Wrzuć dowód że na rury wyskoczyłeś P50! Nie dam się znów podpuścić. Nawet na yt szukałem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
11 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

Te wyścigi w trybie współpracy czerwoni vs niebiescy to największy rak jeśli chodzi o gry wyścigowe. Jakiś upodleniec to wymyślił

To ich nie graj? Ku,rwa wchodzę bo myślałem, że nowe DLC coś zapowiedzieli a to smalec :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

46598032684_f5e97fb296_b.jpg

Z nowych aut dostaniemy m.in. 2019 BMW Z4 i Mustanga RTR.

No i jeszcze to

Opublikowano

trochę za głupoty pododawali te achivy. plus taki że za 30 gwiazdek w danej historii wpada niezależnie czy mamy tyle czy nie. wystarczy ukończyć 10 rozdziałów i z głowy. BRG i Taxi i tak miałem, z ostatnimi zręcznościowymi się męczyłem i tylko 26 ale wpadło. trzeba wrócić i porobić od nowa. nie wiem tylko co z tymi za mistrzostwa sezonowe. zrobiłem wszystkie wyścigowe i nic. nie zrobiłem tylko tych za gry na placu zabaw bo wygrać to będzie trudno. jeżeli trzeba gry też wygrać to podziękuję :]

e: doczytałem że ten update nie jest jeszcze oficjalnie wypuszczony/uruchomiony więc te achivy za historię wpadają przypadkiem a reszta jest zablokowana.

Opublikowano

Randomowo wpadają, ja taxi nie miałem i wpadło oraz za nowe story też mimo że nawet jeszcze nie odpaliłem :rotfl: no i gdzie dlc drugie kurrr

Opublikowano

Heheh tak samo się zdziwiłem, odpaliłem żeby zrobić Prelude a tu nagle achievy za historię, których nie zacząłem :yao:

Opublikowano
13 godzin temu, porschman napisał:

Wiadomo jak do zdobycia będzie ta nowa Zetka ? 

pewnie jak zawsze czyli sklep forzathona lub najpewniej sezonowe mistrzostwa.

Opublikowano
21 godzin temu, _Be_ napisał:

Randomowo wpadają, ja taxi nie miałem i wpadło oraz za nowe story też mimo że nawet jeszcze nie odpaliłem :rotfl: no i gdzie dlc drugie kurrr

Pewnie tak jak ostatnio czyli w maju, w kwietniu ewentualnie jakaś zapowiedź.

Opublikowano

Normalnie tak, ale wcześniej czy później pojawi się w sklepie Forzathon albo jako nagroda za sezonowe wyścigi. Ja swojego dostałem za konkurs foto.

Opublikowano

od dwoch tygodni nie zrobilem ani jednego wyscigu tylko driftuje po sniegu na letnich xD ta gra jest niesamowita

Opublikowano

Bawiliście się w nową playlistę tygodniową/festiwalową? Dużo grindu, ale dużo nagród w sumie, oczywiście wrzucenie w playlisty online adventure i innych trybów online oraz jednorazowych daily challenges to strzał w stopę z moździerza... Bo przegapisz jeden głupi daily challenge i papa 100% zarówno z tygodnia jak i całego sezonu. Podobno słuchają graczy (Jasne :yao:) i 100% ma zostać od przyszłej playlisty festiwalowej obniżone na 80%.

Forza-Horizon-4-Autum-Playlist-800x450.p

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

z tymi dziennymi coś się zmieniło? zawsze było żywe przez 2-3 dni.

ogólnie trochę beka bo jak jeździłem niesklasyfikowane przygody żeby odblokować rankingowe to jeździłem różne mistrzostwa w różnych porach roku i w pewnym momencie wpadł mi achiv za zimowe zawody. na plus to że przygoda rankingowa i rywal liczą się na cały miesiąc i nie trzeba co tydzień tego robić. 

Opublikowano

wyszedł patch, nieco ponad giga. faktycznie wymagania spadły do 80%. mnie to tam nie rusza bo i tak zawsze robię wszystko. GTO wymiata :wub:

Opublikowano

Uwielbiam matchmaking a tej grze. Właśnie od 45 minut próbuje odpalić przygodę rankingowa i cały czas pokazuje 11/12 graczy i rozłącza szukając nowej sesji. Mogliby nad tym popracować trochę :/

Opublikowano

tobie przynajmniej nie robi nadziei. mi wielokrotnie po 5 wyścigu wywalało błąd połączenia i nara. teraz już trochę lepiej. spróbuj zresetować neta i grę. ewentualnie pograj trochę żeby serwery się rozgrzały. tryb solo też odpal. jak nie szuka albo nie jest połączone z sesją horizon to jakby tak nieco stabilniej ale może tylko mi się wydaje.

BTW 15ego będzie kolejny program z devami o forzie więc możliwe że w końcu coś powiedzą o drugim dlc.