Opublikowano 10 czerwca 20195 l Podobne pierdy pisano przy Hot Wheels, a dodatek był wyyebany. Czekam i jaranko
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Mi się zaje,biscie podoba. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tych plotek odnosnie wspólpracy z Lego ale trailer rozyebał.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 23 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Ogólnie można już pobrać dodatek. Ale odpalić dopiero 13 czerwca?
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Podziwiam designera, który zbudował najpierw całą mapę w Lego Designerze 180.000 klocków. Trailer był słaby i ani trochę mnie nie zachęcil, ale tutaj to wygląda coraz ciekawiej, 3 letni syn będzie na pewno chętnie patrzył jak tata jeździ i rozbija autka z klocków takie jak ma na półce. Edytowane 11 czerwca 20195 l przez Bartg
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Uwielbiam w necie czytać ból dupy o LEGO dodatek, po prostu pyszności rozumiem gdyby do FM dali ale do FH jak znalazł. Już przy HW było marudzenie, sam byłem ciut sceptyczny w środku duszy, ale wyszło zajebiście. Do takiej arkejdowej gry nastawionej na czystą zabawę taki dodatek pasuje. Poza tym fajnie że dwa dodatki do odsłony są z różnych klimatów. BM i później resoraki do H3, teraz wyspa i LEGO do H4. Mi pasuje. Przez te jęczenie w necie jeszcze bardziej mam ochotę grać. Dobrze że już można godziny odliczać.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Po przemyśleniu sprawy dodatek może być ciekawy sam w sobie, chociaż nie jestem przekonany do mieszania obu światów. Czy wolałbym coś klasycznego? Nie wiem, chyba tak, z drugiej strony za dzieciaka lubiłem bawić się ulicami z Lego, więc może fajnie będzie zobaczyć to z innej perspektywy.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Lego Racers to jedna z moich ulubionych gier z dzieciństwa więc w to też będę się dobrze bawił.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Aż szkoda, że samemu się nie buduje domów z klocków, tylko są predefiniowane, ael za to jest tor wyścigowy z prawdziwego zdarzenia prawdziwych klocków. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez Bartg
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Pewnie jutro wieczorem razem z aktualizacją gry. Jak zawsze. Sam dodatek można już ściągnąć od kilku dni.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l No co oni robią! Dawać te legosy, żeby człowiek na własnej skórze się przekonał, czy GOTY, czy COTY!
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Aż się chyba przeproszę z Forzą, bo o ile nie cierpię tego gameplayu i ogólnie tej gry, to jazda LEGO autami może być ok.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Wejdź sobie w centrum gry i tam w zakładce już musi być, nie ma bata.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l No nie ma [emoji854][emoji854][emoji854][emoji854] Tzn dodatek sam mam od kilku dni ściągnięty, ale nie ma ciągle update który by go dodał do samej gry.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l W zakładce samej gry (tam, gdzie są wylistowane dodatki do zainstalowania, sejwy itd.) nic? Dziwne, bo właśnie odpalam Lego. TA, YHYM, już odpalam. Jak to włączyć? :v Edytowane 13 czerwca 20195 l przez Bzduras