kubson 3 189 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Jezu ale to Lego jest dobre kurde szkoda ze chyba nie można powtórzyć wyścigu wprowadzającego bo mój młody by się porobił z wrażenia strasznie podoba mi się to co PG robi z dodatkami do Horizon, jeden na poważnie a drugi odkręcony Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 (edytowane) No tak średnio, tak średnio bym powiedział! Jak zwykle najlepszy 1 wyścig, dalej już jest gorzej, same trasy nie są tak zakręcone jak w choćby hot weels, jak dla mnie zdecydowanie za mało się dzieje, a są też takie jak Cross przy latarni, asfaltowe jak Three Fields, w których gdyby nie drzewa z lego to człowiek w ogole by nie wiedział, że gra w dodatek... Lego samochodów pewnie jest 3 na krzyż, nowa stacja radiowa - 1 piosenka, jak zobaczyłem informacje "zdobądź więcej klocków, by móc zbudować swój dom" to pomyślałem, ze dzieciaków mego fajnie zaskoczą takim dodatkiem! Cały czar prysł, gdy się okazało że na budowę nie mamy żadnego wpływu, na samochody pewnie też nie - no szkoda, szkoda... Cała reszta, wykonanie techniczne, graficzne jak zwykle na najwyższym poziomie, ale na długo raczej ten dodatek do Forzy mojej uwagi nie przykuje. Edytowane 14 czerwca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Ale fajne Zobaczymy jak na dłuższą metę, ale pierwsze wrażenie daje banana na japie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Ale mogliby go dokończyć przed wydaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Kompletnie bezsensu jest ten dodatek. Skoro robią wielkie dlc z Lego to niech zrobią z 50 aut. A nie kilka na krzyż, włączam pierwszy wyścig a tam wszystkiego fury normalne, a moja Lego. Zero wczucia. Osrać takie dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Kompletnie bezsensu jest ten dodatek. Skoro robią wielkie dlc z Lego to niech zrobią z 50 aut. A nie kilka na krzyż, włączam pierwszy wyścig a tam wszystkiego fury normalne, a moja Lego. Zero wczucia. Osrać takie dodatki. No wczuwa spada mocno, jakby zrobili dodatek Forza Horizon Lego i dali możliwość budowania sobie samemu aut (i domów) to byłoby genialne. Samochodów jest 19 (chyba tylo tyle jest zestawów speed champions). Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 A już zacząłem żałować, że nie mam na czym obecnie tego ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Zdecydowanie nie masz czego. Ja zakończyłem granie w to cudne dlc po kilku minutach. Nigdy więcej nie kupię dodatków z góry. Już z tymi Hot Wheel była lekka maniana, ale teraz to jest jakiś dramat. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Dobra, jednak odpuszczam dodateczek. Jakby dali w gamepassie to ok, ale jak mam dać 9 dych to spadam, elóweczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) 19 samochodow i kazdy musimy odblokować wygrywając najpierw parę/paręnaście wyścigów normalnymi furami? Bo nie widziałem nigdzie ich do kupienia. Dla mnie totalnie zmarnowany potencjał, jeszcze ta mapa jest tak mała, że pograsz 2h i masz wrażenie, ze wszystko widziałeś, tras podobnych do tych jakie wymieniłem wyżej (które nie różnią się od normalnych poza lego drzewami na poboczu) jest sporo. Edytowane 14 czerwca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 52 minuty temu, Yakubu napisał: Dobra, jednak odpuszczam dodateczek. Jakby dali w gamepassie to ok, ale jak mam dać 9 dych to spadam, elóweczka dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Bartg napisał: Ale mogliby go dokończyć przed wydaniem "Hey, what car is the barn find for the LEGO expansion again?" "There's a barn find? We only have three cars!" "Shit, uhh...put in a dialogue box that says the instructions are missing while we figure out what car to use." Fabularyzowane Coś im bardzo nie pykło z dodatkiem, na reddicie ludzie piszą, że są 3 lego auta Oo Do tego w niektórych częściach mapy są normalne drzewa, a nie z lego. Do tego auta w ruchu ulicznym to TYLKO Mini w różnych kolorach, ale nie z Lego Edytowane 14 czerwca 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Z 19 aut nagle zrobiły się 3? szybko schodzimy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 No dlatego pisałem, że jest kilka. Nie wiem skąd koledze 19 się wzięło. Obawiam się, że są tylko te 3 z trailera. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) Jeszcze żeby nimi pojeździć trzeba pewne przejść dodatek, bo po 3h nadal daleko by odlokwać Ferrari. W sumie jaki sens nimi jeździć skoro na trasie tylko ja mam samochód lego... Skip za 90 zł. Nie polecam! Edytowane 14 czerwca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał: No dlatego pisałem, że jest kilka. Nie wiem skąd koledze 19 się wzięło. Obawiam się, że są tylko te 3 z trailera. Błędnie jak widać założyłem, że przeniesienie wszystkich zestawów Speed Champions do gry nie jest takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 (edytowane) No jedyny problem imo to ze w lego dodatku są normalne fury i wyścig słabo wyglada, ale wczoraj pograłem godzinkę i było ekstra, zoabczymy jak go skończę Edytowane 14 czerwca 2019 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 14 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2019 Dobry dodatek ale tak jak koledzy pisali wyżej to połączenie normalnych fur i fur lego w jednym wyścigu psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 10 milionów graczy ale pewnie wszyscy z GamePassa za złotówke wiec sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 Nie no - fakt, że jest rozdawana po raz setny praktycznie za darmo na pewno nie ma żadnego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 czyli jednak porażka Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 Dodatek? Chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 Gra sprzedała się w ok. 5mln co i tak jest świetnym wynikiem i to racer, gatunek który ledwie się trzyma w tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 (edytowane) 6 godzin temu, easye napisał: Nie no - fakt, że jest rozdawana po raz setny praktycznie za darmo na pewno nie ma żadnego znaczenia... Forza Horizon 4 najszybciej sprzedającą się Forzą ever, pomimo tego że jest dostępna za półdarmo w gamepassie, niezłe zaskoczenie co easye? Edytowane 15 czerwca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 (edytowane) No nie, ale drugie tyle jest właśnie z powodu GP. Prawie 5mln ludzi gra za pośrednictwem Game Passa za 4 zł, więc skończ już (pipi)ić, że to nie ma żadnego znaczenia. Inna sprawa, że pograja i część ludzi na pewno z tym abonamentem zostanie, przynajmniej do póki będzie w cenie schabowego z frytkami, a wiadome że jak już uzależnia ludzi od abonamentu to cena wzrośnie. Edytowane 15 czerwca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi