Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kupiłem tego game passa włączam grę i pierwsza jazda focusem to jakaś tragedia, testowane na padzie i klawiaturze i mam na każdym problem.

Na klawiaturze jak jadę focusem to lekki skręt a samochód sam hamuje i zwalnia sądziłem że to wina ABS więc wyłączyłem asystę niestety to nie pomogło, na padzie mam znów problem że gałka skrętu słabo reaguje na skręt przy wolnej jeździe.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1,2 giga aktualizacji na konsoli już jest.

odpaliłem grę i wpadły prawie wszystkie osiągnięcia :kaz: zostało tylko za wyczyszczenie całej playlisty. kiedyś raz czy dwa już to zrobiłem ale widocznie zbyt dawno i gra tego już nie pamięta. z nowości co jeszcze, w końcu, dodali to możliwość sprzedaży zduplikowanych aut. wygrałem w losowaniu jakiegoś złoma więc był komunikat czy chcę do garażu czy sprzedać za 50% wartości. szkoda że mam już wszystkie auta i 70 baniek na koncie no ale miło że w końcu odświeżyli ten ficzer.

edit #2: wygląda na to że "na bis" czyli za wyczyszczenie całej playlisty to znaczy całej. 100% w każdym tygodniu. będzie trochę zabawy, dobrze że rywale i przygoda online są na cały miesiąc. jedynie triale i place zabaw z randomami mogą napsuć nerwa, szczególnie place zabaw.

Opublikowano

mnie czasówki właśnie nie bawią. wolę sezonowe eventy. lubię grę, lubię w niej poszaleć więc update co czwartek i nowe pierdy do zrobienia w sam raz. głównie pokazówki dla losowań i konkretne wyzwania by zgarnąć nowe auta. teraz 100% będę robił pod achiva a później znowu wrócę tylko do nowości.

a co do nowości to za tydzień to będzie do wygrania. już się boję jak to będzie zapindalać :blink:

71699722_2701532939869596_68829903781153

Opublikowano
4 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Czyli jak przegapię jedno wyzwanie codziennie to już (pipi) strzelił cały sezon? xd

Skoro nie będzie wszystkiego to adios achivku :bye: dzienne są aktywne przez 3 doby więc dramatu nie ma.

• Smutny 1