Matriks_1111 288 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 4 minuty temu, Colin napisał: @Matriks_1111 rozwiń myśl Nie zalicza jazdy Viperem albo Camaro. Ludzie piszą że jedynym wyjściem jest kupienie stockowej wersji i zrobienie nim wzystkich wyzwań. No brawo oni Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 @Matriks_1111 z tym że trzeba wyjechać nowym to wiem, resztę już swoim starym po tuningu robiłem Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Jakim samochodem zrobiliscie tego drifta w błocie? Właczyłem sobie drift story i 3 chaptery zrobilem na maksa, a tego nie daje rady. Kupilem nawet tego nissana, ktory byl w pierwszym story, ale on nie daje rady ;( Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Osobiście Hooniganem RS200 to zrobiłem. Spróbuj jakąś mocną rajdówką na S2. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Na farcie udaje mi się wbijać 51000 pkt, ale to wciaz za malo. Nie rozumiem jak płynnie driftować przez całą drogę. Jadę na 1 hoonicornem, bo na 2 to nie rzuca samochodem i prosto jade xD Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 spróbuj czegoś typowo rajdowego. focusa albo fiestę od hoonigana weź, dobrych tuningów jest sporo. generalnie im szybciej i większa kontra tym więcej punktów leci. włącz sobie pełną linię przejazdu to lepiej będziesz widział na tym błocie. niestety w 4, względem 3, bardzo zawęzili ścieżkę gdzie się zdobywa punty. wystarczy że nieco pobocze chwycisz i licznik stoi. lecisz z góry, zarzucasz autem w lewo, na kontrze do nawrotu w prawo, przerzutka i bokiem przez ten nawrót, trzymaj ile się da, na prostej nabierz prędkości, ustaw auto i driftem w lewo. znowu trzymaj się da w strefie a później na wariata zarzutka w prawo i ślizgiem do mety. no łatwizna Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Mam chyba hoonigan rx 200, ale nie było żadnych tuningów "drift". Ogólnie to nie rozumiem co napisałeś xD Całe zdanie brzmi jak zaklęcie w jakimś JRPG. Obejrzałem kilka filmików na YT, a i tak nic z nich nie wyniosłem. Ja to robię tak, że daję gaz i gałkę w bok, żeby mnie zarzuciło, a potem trzymam gałkę w drugą stronę i trigger tak do połowy. Czasem pojade spory kawałek, a czasem zakręcę bąka i wypadam z drogi ;p Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 nie musi być tuning drift. znajdź taki z najlepszymi parametrami, wyłącz kontrolę trakcji a moc zrobi resztę. jak później włączę to podrzucę namiar jakiego tuningu sam używam. spróbuj trzymać gaz w opór albo 3/4. koła cały czas muszą mielić żeby mieć trakcję jako tako. nie bój się też ślizgać bez kontry albo nawet jak np. lecisz bokiem w zakręcie w prawo to jeszcze mocniej w prawo dokręć żeby jeszcze bardziej dupę zarzucić. no nie wiem jak inaczej to wyjaśnić, rozrysować też nie będę próbował Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Wystarczy jakiś tune od gościa co się zwie Don Joewong Son i auto samo jedzie. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Udało się! Co trzeba zrobic z tymi zielonymi "post a clean lap" ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 No brawo. Przejechać czyste okrążenie. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 (edytowane) Jak udało mi się to zrobić, to już nic mnie nie powstrzyma Te samochody oferowane za FP są coś warte? Trochę tej waluty kiszę i może coś bym kupił. Wczoraj ścigałem się w FFA i gościu wymiatał chevroletem zr2, ale z tego ci widzę to był oferowany w sezonach 1 i 7. Edytowane 29 października 2019 przez 20inchDT Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 te obecne są do kupienia normalnie w salonie albo taniej w domu aukcyjnym. często pojawiają się za to unikatowe, tylko do kupienia za FP albo do zdobycia za zawody czy % w playliście. niektóre lądują później w domu aukcyjnym i też można w miarę tanio je wyrwać, warto sprawdzać. Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 O ile pamiętam to do driftu jest specjalne zawieszenie, kąty się zmieniają i idzie jak z płatka. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Chlopaki macie sposob na szybkie wbiecie 1.5mln kasy? Chce w koncu zamek kupic i odblokowac ostatniego barn finda. Dla pewnosci - te stories i zielone eventy musze skonczyc w ciagu miesiaca, a nie do tego czwartku? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 (edytowane) Ja bym zachował trochę kasy na ten miesiąc, kij wie jakie auto będzie wymagane do niektórych zawodów. A nuż walną Ci w wymaganiach Shelby Cobrę za 2 mln jak miesiąc temu i obudzisz się z ręką w nocniku bez hajsu. Edytowane 29 października 2019 przez MYSZa7 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 A to oni takiego psikusa potrafia zrobic? No to nic nie kupuje przez kolejne 3 tyg. Achievementy wazniejsze xd Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Kur/wa mac jeden mi skill w forzathonie mi się przedawnił i już po achievemencie w tym miesiącu -_- wbije bugatti divo i to tyle ode mnie, irytują mnie takie achievementy Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Ja włączam codziennie, żeby żadnego skilla nie ominąc. Better safe than sorry. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 (edytowane) Znowu się wkręciłem w tę grę. Do końca miesiąca pewnie zrobię wszystkie pozostałe achievementy z podstawki celując w te sezonowe. "Stunt superhero" będzie trochę wymagający. Italdesign Zerouno czy Ferrari F40 nadałyby się do speedtrapów/zones? Na trueachievements są jakieś pojedyńcze polecane samochody, ale zastanawiam się czy nie mam czegoś lepszego i mógłbym oszczędzić na zakupie kolejnych samochodów. Edytowane 30 października 2019 przez 20inchDT Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 na poprzedniej stronie Mysza polecał Moslera. w domu aukcyjnym idzie go wyrwać za śmieszne pieniądze. dajesz tuning na X, wtedy wszystkie statsy ma na 10. praktycznie każdy radar i każdą strefę pomiarową tym zrobisz na 3* bez większego problemu. ze skokami też sobie radzi. 2 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Znowu się wkręciłem w tę grę. Do końca miesiąca pewnie zrobię wszystkie pozostałe achievementy z podstawki celując w te sezonowe. "Stunt superhero" będzie trochę wymagający. Italdesign Zerouno czy Ferrari F40 nadałyby się do speedtrapów/zones? Na trueachievements są jakieś pojedyńcze polecane samochody, ale zastanawiam się czy nie mam czegoś lepszego i mógłbym oszczędzić na zakupie kolejnych samochodów. Fotoradary, strefy, skoki - na asfalcie można zrobić wszystko jakimkolwiek szybkim autem, czy to będzie Koenigsegg (ja zrobiłem większość Agera RS X999), czy McLaren, czy Ferrari. Z offroadem podobna sprawa - stuninguj na maksa dowolne terenowe auto. Ja korzystałem z Jeepa Trailcat na S1 900. Do driftu wspomniany Dodge Viper + manualna skrzynia. 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) W dniu 29.10.2019 o 21:42, 20inchDT napisał: Chlopaki macie sposob na szybkie wbiecie 1.5mln kasy? Chce w koncu zamek kupic i odblokowac ostatniego barn finda. Dla pewnosci - te stories i zielone eventy musze skonczyc w ciagu miesiaca, a nie do tego czwartku? Kupuj w domu aukcyjnym Spitfire Triumph, który był zaginionym samochodem. W biegłościach możesz odpalić za skill pointy 200k bonusu za każdy samochód, a idzie je wyrwać w domu aukcyjnym za 11k na kup teraz. Tylko uważaj, bo cześć może być już wykorzystana Edytowane 31 października 2019 przez Matriks_1111 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Jest jakis warunek, zeby kolejne bonus boardy pojawily sie na mapie? Nie widze juz zadnego fioletowego do rozbicia. Ostatni unlock dla mini zostawiam do kolejnego tygodnia, bo w dziennym beda do przejechnia dwa crossowe wyscigi xd Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 22 minuty temu, 20inchDT napisał: Jest jakis warunek, zeby kolejne bonus boardy pojawily sie na mapie? Nie widze juz zadnego fioletowego do rozbicia. Ostatni unlock dla mini zostawiam do kolejnego tygodnia, bo w dziennym beda do przejechnia dwa crossowe wyscigi xd Musisz przejechać w ich okolicy. Wtedy się wyświetlą na mapie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi