Opublikowano 6 grudnia 20195 l Widzę, że ktoś tu odpala Forze co czwartek żeby zrobić tylko forzathony Edit: nowa strona, czyli prawda Edytowane 6 grudnia 20195 l przez Matriks_1111
Opublikowano 7 grudnia 20195 l Co tydzień nowe auta to trzeba odpalać i robić te 50% btw teraz jest KTM XBow GT4, unikatowe, jak ktoś nie ma to brać bo całkiem fajna wyścigówka.
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Czyli jednak asx nie przesadził pisząc że fh4 to gra usługa xD Dla mnie nic ciekawego, czekam na fh5 na scarlett
Opublikowano 11 grudnia 20195 l meh, przecież to będzie (pipi)any chaos, dobrze ktoś pisze, że grze zajmuje nie wiadomo ile czasu znaleźć kogoś do wyścigu dla 12 typa, a co dopiero dla 72, dramat jeszcze te achievementy, gdzie trzeba np. wygrać jeden mecz Eliminatora, (pipi)ać ich Edytowane 11 grudnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 grudnia 20195 l 72 to jest max a nie wymóg więc nie ma co dramatyzować. nowość to pewnie sporo graczy wróci sprawdzić. wygranie jak wygranie ale achiv za wygranie bez zebrania auta z zrzutu jest konkret. pozostanie tylko zbieranie aut po pokonanych.
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Już tym „Na bis?” przegięli pałę, ale teraz to już w ogóle dołożyli do pieca. Liczę na jakieś ustawki.
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Z jednej strony rozumiem ból, bo tez lubie calakować, ale w końcu to są osiągnięcia i powinny być przyznawane za coś wyjątkowego, a wygrana w takim trybie jest jakimś wskaznikiem skilla :p
Opublikowano 11 grudnia 20195 l @MYSZa7 wiem "na bis" przynajmniej można było robić samemu i tylko dwa tryby wymagały wygrania na multi, przygoda online to tam zwiedzanie krajobrazów. też liczę na jakieś możliwości ustawki chociaż wątpię czy będzie w ogóle można jednym teamem wbić do jednej gry.
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Od kiedy wchodzi ten dodatek? 17 grudnia? EDIT: Dobra, widzę że od jutra/dzisiaj. Edytowane 11 grudnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Udało się wygrać Eliminatora przy 6 podejściu Teraz pozostaje wygrać go bez wzięcia ani jednego zrzutu samochodowego I nie mam pojęcia czy liczą się też zrzuty po wygraniu wyścigu 1 na 1 Edytowane 12 grudnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 12 grudnia 20195 l Mini raczej nie wygrasz auta pokonanych rywali będą ok. Te drugie w nagrodę do wyboru po wygranej są dyskusyjne. Pograłem parę razy i nawet ok. Najwyżej w top 10 byłem. Supra jak brzmi, szczególnie na redukcji
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Wygrałem kolejnego Eliminatora, autem który wygrałem w wyścigu jeden na jeden. Była to moja jedyna zmiana auta i nie wbiło. Nie było to auto mojego przeciwnika, wypadło z Zrzutu Samochodowego. Więc po wygranym wyścigu dajemy Anuluj, albo szybko wybieramy lepsze auto przeciwnika, o ile z takim się zmierzymy.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Okazuje się, że achik Pacifist (dotrzyj do finałowego wyścigu w samochodzie pierwszego poziomu) i Heads Up ( nie podnieś żadnego zrzutu samochodowego i wygraj Eliminatora) są zbugowane. Wielu ludzi skarży się na to na oficjalnym forum. Chyba pozostaje poczekać na patcha niż liczyć na szczęście by wpadło nam w końcu osiągnięcie.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l 17 godzin temu, MYSZa7 napisał: Okazuje się, że achik Pacifist (dotrzyj do finałowego wyścigu w samochodzie pierwszego poziomu) i Heads Up ( nie podnieś żadnego zrzutu samochodowego i wygraj Eliminatora) są zbugowane. Wielu ludzi skarży się na to na oficjalnym forum. Chyba pozostaje poczekać na patcha niż liczyć na szczęście by wpadło nam w końcu osiągnięcie. Problemy z serwerami. Przytrzymaj guzik na konsoli przez 10 sek, potem ponownie i kliknij aby włączyć. Powinno wyczyścić pamięć podręczną. Teraz odpal Forze ponownie i poczekaj minutę w grze, powinno wpaść. Mi pomogło.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Włączyłem teraz jeden meczyk i wbiłem dwa na raz Mini Cooperem wygrałem eliminatora.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l @MYSZa7 o ty łachudro. Zazdro i gratki wczoraj trochę grałem ale szło mi aż płakać ze śmiechu się chciało. Kiedyś to wbiję, wierzę.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Trochę kampienia w krzakach, uciekania od graczy, a później wyjazd ze strefy 20 sekund przed rozpoczęciem finałowego wyścigu i się udało. Kwestią szczęścia jest przewidzieć w którym miejscu będzie meta finałowego starcia.
Opublikowano 17 grudnia 20195 l Jest obecnie (do jutra) promka na wszystkie dodatki do Forzy Horizon 4 za 99 złotych.
Opublikowano 17 grudnia 20195 l https://www.microsoft.com/pl-PL/p/buy/9p7jj1fkqwxh?ranMID=24542&ranEAID=2f/6X9BZC*Q&ranSiteID=2f_6X9BZC.Q-U.xTPqv9dL6br8bjCec3gw&epi=2f_6X9BZC.Q-U.xTPqv9dL6br8bjCec3gw&irgwc=1&OCID=AID2000142_aff_7593_1243925&tduid=(ir__pnrwxm0tk0kftmaukk0sohz3x22xgae0xphpgf0f00)(7593)(1243925)(2f_6X9BZC.Q-U.xTPqv9dL6br8bjCec3gw)()&irclickid=_pnrwxm0tk0kftmaukk0sohz3x22xgae0xphpgf0f00&activetab=pivot:overviewtab