MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Obydwa dodatki to spory zawód, dodatek Lego to już kompletnie zmarnowany potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Fortune Island rewelacja, Lego słabe strasznie, znaczy mapa fajna ale imo każdy samochód tam powinien być z lego, a tak to meh Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Akurat w przypadku LEGO to owszem, mała ilość samochodów z klocków była odczuwalna i słabo to wyglądało. Pewnie kwestie licencyjne i finansowe były tego powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 W dniu 31.07.2021 o 10:48, Colin napisał: Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś Cały świat z Lego, nie pojedyncze fragmenty, dodatkowo powinno być zdecydowanie więcej pojazdów z serii Sports Champions, których jest już kilka serii i jest z czego wybierać, plus świetne byłoby budowanie własnych aut, czyli 100% esencja Lego. Fortuna Island po Storm Island nie robiło już na mnie takiego wrażenia, powtórka z rozgrywki dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 066 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Pytanie amatora, dlaczego niektóre ukończone wyścigi (na 1 miejscu) mają jedynie złote obramowanie na mapce, a inne całą złotą ikonkę? Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 W dniu 10.08.2021 o 18:22, Czoperrr napisał: Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie. Trzeba powtarzać te z mapy. Za 20 lvl bodajże wyścigów uliczych jest do przejechania specjalny wyścig Goliat czy jak to się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Moje pytanie odnośnie goliatha właśnie bo pamiętam, że go jechałem i gdzieś tak od połowy miałem problem z oponami bo praktycznie nie trzymały w ogóle, w sumie nigdy nie miałem problemu z tym tylko w tym wyścigu ze względu na jego długość. Przejechałem dopiero z wyłączonym zużyciem. Miał ktoś tak? Zabawny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy? Ten sam przypadek miałem z Psychonauts 2 i nie znam rozwiązania bo dalej przez Xcloud uruchamia mi się w tym samym miejscu gdzieś w środku gry pomimo tego że gra na konsoli ukończona. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 168 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury? Nie powinno, u mnie odpaliło zapis z konsoli na szczęście i nie byłem w plecy ok 4h rozgrywki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 858 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 32 minuty temu, MYSZa7 napisał: Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy? Uważaj, bo mi odpaliło i zapisało nową grę, a potem nadpisało. Cały progres do kosza. Mam wszystko od początku.... Jak masz ost save w chmurze, to go pobierze i grasz dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Tak sobie odpalam ostatnio FH4 i nabijam acziki w Elminiatorze i jaki to jest randomowy i irytujący tryb to głowa mała. Ani razu póki co nie udało mi się wygrać, tak samo nie widziałem w ogóle nie zdobyłem auta lvl 10. Chyba calaka w tej części nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 ja to już dawno odpuściłem. szkoda nerwów i czasu. tym bardziej szkoda bo do tej pory wszystkie forzy w calaku a tu takie głupoty wymyślili. dobrze że w 5 będzie tylko jedno za to badziewie ale pewnie też będzie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Niestety, ale w 5 jest jeden achiv za wygranie tego gówna. Szkoda, że nie można eliminatora ze znajomymi zrobić. Ja w 4 na szczęście większość wbiłem przed patchami, które zmniejszyły czas przebywania poza strefą itd. wtedy było zdecydowanie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Najgorsze są te randomowy dropy pod koniec i ktoś dostaje tuż przed finałem Aventadora albo Chirona a ja przez większość gry się kitrałem i robiłem 1on1 i mam auto jakieś 3-4 poziomy niższe. Zrobię te 50 meczy i daruje sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 739 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Wszyscy zagrywają się w piątkę, a ja od tygodnia gram w czwórkę. Nie będę się rozpisywał jakie to jest zajebiste, bo każdy to wie- ale przez ten tydzień wpadło mi z 70 bryk ze spinów, że nie widzę sensu kupować furek normalnie. Najlepiej wydane 4 zł w życiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 brać samo fortune island za 35zł czy zestaw dodatków ultimate za 79zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Lepiej zestaw ultimate wziąć, bo masz 2 dodatki od razu + inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 Jprd, tyle lat od premiery, a to gówno na PC po wyścigowym intro wywala do pulpitu i nie mogę zacząć grać. Benchmark działa... Wczoraj chciałem pograć, zobaczyć co i jak a tu krzywy chuj. Dzisiaj jak będę miał czas to muszę się babrać w fixach z neta... Pokarało mnie bo kupiłem za 3,5 zł. Konsole górą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 (edytowane) Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków. Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info. Edytowane 18 listopada 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 Witamy w pecetowym gejmingu Ja ostatnio próbowałem grać we Wreckfest, ale wymiękłem. Gra nie chciała się odpalać na pełnym ekranie, ciągle się wieszała itp. System na kompie świeży i legitny, gra z PC game pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 18 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2022 18 minut temu, Shankor napisał: Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków. Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info. Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 066 Opublikowano 19 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2022 14 hours ago, Alastor84 said: Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps. Na XSX jest to 60 FPS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi