Opublikowano 30 lipca 20213 l Obydwa dodatki to spory zawód, dodatek Lego to już kompletnie zmarnowany potencjał.
Opublikowano 31 lipca 20213 l Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś
Opublikowano 31 lipca 20213 l Fortune Island rewelacja, Lego słabe strasznie, znaczy mapa fajna ale imo każdy samochód tam powinien być z lego, a tak to meh
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Akurat w przypadku LEGO to owszem, mała ilość samochodów z klocków była odczuwalna i słabo to wyglądało. Pewnie kwestie licencyjne i finansowe były tego powodem.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l W dniu 31.07.2021 o 10:48, Colin napisał: Mów za siebie. Fortune Island jest piękna i mega przyjemna w zwiedzaniu i ściganiu. Potencjał LEGO akurat prawda, zmarnowany, ale sam koncept budowania bazy i wygląd wyspy na duży plus. Nie wiem jakich fajerwerków oczekiwałeś Cały świat z Lego, nie pojedyncze fragmenty, dodatkowo powinno być zdecydowanie więcej pojazdów z serii Sports Champions, których jest już kilka serii i jest z czego wybierać, plus świetne byłoby budowanie własnych aut, czyli 100% esencja Lego. Fortuna Island po Storm Island nie robiło już na mnie takiego wrażenia, powtórka z rozgrywki dla mnie.
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Pytanie amatora, dlaczego niektóre ukończone wyścigi (na 1 miejscu) mają jedynie złote obramowanie na mapce, a inne całą złotą ikonkę? Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie.
Opublikowano 8 września 20213 l W dniu 10.08.2021 o 18:22, Czoperrr napisał: Nie osiągnąłem maksymalnego poziomu wyścigów ulicznych i crossowych ale nic już nie pozostało mi do ukończenia na mapie. Trzeba powtarzać te z mapy. Za 20 lvl bodajże wyścigów uliczych jest do przejechania specjalny wyścig Goliat czy jak to się pisze.
Opublikowano 20 września 20213 l Moje pytanie odnośnie goliatha właśnie bo pamiętam, że go jechałem i gdzieś tak od połowy miałem problem z oponami bo praktycznie nie trzymały w ogóle, w sumie nigdy nie miałem problemu z tym tylko w tym wyścigu ze względu na jego długość. Przejechałem dopiero z wyłączonym zużyciem. Miał ktoś tak? Zabawny filmik
Opublikowano 10 października 20213 l Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy?
Opublikowano 10 października 20213 l 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy? Ten sam przypadek miałem z Psychonauts 2 i nie znam rozwiązania bo dalej przez Xcloud uruchamia mi się w tym samym miejscu gdzieś w środku gry pomimo tego że gra na konsoli ukończona.
Opublikowano 10 października 20213 l Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury?
Opublikowano 10 października 20213 l 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Kwestia czy jak odpale teraz na konsoli to mi nie wgra tego "sejwa" z chmury? Nie powinno, u mnie odpaliło zapis z konsoli na szczęście i nie byłem w plecy ok 4h rozgrywki
Opublikowano 10 października 20213 l 32 minuty temu, MYSZa7 napisał: Panowie odpaliłem Horizona 4 w chmurze i coś poszło nie tak z synchronizacją sejwa, bo odpala mi się ekran, który ustawia się tylko na początku rozgrywki. Jak odpale grę z konsoli na której jest odpowiedni sejw to jest szansa, że mi przeprowadzi odpowiednią synchronizację i wszystko wróci do normy? Uważaj, bo mi odpaliło i zapisało nową grę, a potem nadpisało. Cały progres do kosza. Mam wszystko od początku.... Jak masz ost save w chmurze, to go pobierze i grasz dalej.
Opublikowano 26 października 20213 l Tak sobie odpalam ostatnio FH4 i nabijam acziki w Elminiatorze i jaki to jest randomowy i irytujący tryb to głowa mała. Ani razu póki co nie udało mi się wygrać, tak samo nie widziałem w ogóle nie zdobyłem auta lvl 10. Chyba calaka w tej części nie będzie
Opublikowano 26 października 20213 l ja to już dawno odpuściłem. szkoda nerwów i czasu. tym bardziej szkoda bo do tej pory wszystkie forzy w calaku a tu takie głupoty wymyślili. dobrze że w 5 będzie tylko jedno za to badziewie ale pewnie też będzie denerwować.
Opublikowano 27 października 20213 l Niestety, ale w 5 jest jeden achiv za wygranie tego gówna. Szkoda, że nie można eliminatora ze znajomymi zrobić. Ja w 4 na szczęście większość wbiłem przed patchami, które zmniejszyły czas przebywania poza strefą itd. wtedy było zdecydowanie łatwiej.
Opublikowano 27 października 20213 l Najgorsze są te randomowy dropy pod koniec i ktoś dostaje tuż przed finałem Aventadora albo Chirona a ja przez większość gry się kitrałem i robiłem 1on1 i mam auto jakieś 3-4 poziomy niższe. Zrobię te 50 meczy i daruje sobie.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Wszyscy zagrywają się w piątkę, a ja od tygodnia gram w czwórkę. Nie będę się rozpisywał jakie to jest zajebiste, bo każdy to wie- ale przez ten tydzień wpadło mi z 70 bryk ze spinów, że nie widzę sensu kupować furek normalnie. Najlepiej wydane 4 zł w życiu
Opublikowano 20 stycznia 20223 l brać samo fortune island za 35zł czy zestaw dodatków ultimate za 79zł?
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Lepiej zestaw ultimate wziąć, bo masz 2 dodatki od razu + inne pierdoły.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Jprd, tyle lat od premiery, a to gówno na PC po wyścigowym intro wywala do pulpitu i nie mogę zacząć grać. Benchmark działa... Wczoraj chciałem pograć, zobaczyć co i jak a tu krzywy chuj. Dzisiaj jak będę miał czas to muszę się babrać w fixach z neta... Pokarało mnie bo kupiłem za 3,5 zł. Konsole górą!
Opublikowano 18 listopada 20222 l Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków. Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info. Edytowane 18 listopada 20222 l przez Shankor
Opublikowano 18 listopada 20222 l Witamy w pecetowym gejmingu Ja ostatnio próbowałem grać we Wreckfest, ale wymiękłem. Gra nie chciała się odpalać na pełnym ekranie, ciągle się wieszała itp. System na kompie świeży i legitny, gra z PC game pass.
Opublikowano 18 listopada 20222 l 18 minut temu, Shankor napisał: Godzinę spędziłem robiąc różne dziwne rzeczy i gra wciąż nie działa. Gra od M$, kupiona przez ich Store, odpalona przez apkę XBOX, na windows 10... nie działa. Mam nadzieję, że z FH5 nie będzie takich cyrków. Jeśli ktoś grał na PC i miał ten problem i zna rozwiązanie, proszę o info. Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 14 hours ago, Alastor84 said: Podobną "przygodę" miałem z FH3. Końcówka "wprowadzającego" pierwszego wyścigu i jakiś błąd się pojawiał uniemożliwiający dalszą grę. Na szczęście kupiłem XSX i mogę grać normalnie, szkoda, że tylko w 30fps. Na XSX jest to 60 FPS