SnoD 2 270 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Na Steam rzucili się jak szczerbaty na suchary :p Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca sam kupiłem na Steam, a na pewno jeszcze dokupie wersję na Xboxa, szkoda byłoby gdyby dostęp do takiej gry przepadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca No ja kupno na Xboxie sobie daruję. To jednak nie jest jakaś fabularna opowieść żeby do niej wracać po 15 latach, bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Niech już robią promocję na Xbox, bo chcę mieć to z głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca W dniu 25.06.2024 o 19:23, ASX napisał(a): pewnie będzie duża promocja zanim zniknie ze sklepów więc warto będzie się wyposażyć Głupie chuje, co to za problem usunąć piosenki, które tracą licencje? Teraz będę musiał kupić ultimate i spróbować wbić acziwmenty. Przynajmniej szybciej się za to zabiorę bo 5 to w tym tempie bym zaczął w 2030 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2 minuty temu, Chewie napisał(a): Głupie chuje, co to za problem usunąć piosenki, które tracą licencje? To nie tylko muzyka, to też umowy z firmami motoryzacyjnymi. Taki to ich obraz, nie dadzą licencji bezterminowej gierkom, bo nie i chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Każda stara forza zastępowana jest nowa. Szkoda że nie obczaję już jak wyglądała pierwsza horizon na x360. W ogóle chyba muszę kupić jakąś Motorsport i porównać do gran Turismo nie podobają mi się wyścigi z otwartym światem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Skoro nie podobają Ci się takie open worldowe wyścigi, to nie masz chyba czego żałować Poza tym można przecież kupić jedynkę FH na płycie i ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Kilka godzin temu dostałem wiadomość od Xboxa Bardzo miły gest, czytałem o tym wcześniej, ale trochę niedowierzalem że dadzą mi grę za darmo przed znionieciem ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Również dostałem kod na wersję cyfrową. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Bardzo fajny manewr ze strony MS, mam nadzieję że jeszcze na konsoli ładnie przecenią Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Nie widzę u siebie nigdzie tego kodu. Szkoda. Ale kupować nie mam zamiaru. Trochę jestem zmęczony formułą. 5 szybko odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Kod dostajesz jeżeli masz opłaconego Game Passa i kupiłeś jakieś DLC do FH4. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca GP mam, jakiś dodatek też mam, bo jak wchodzę to mam że już to posiadam. Spoko, jak do tych gier i tak nie wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Wersji Deluxe nie mogę kupić dla siebie na własność, ale jako prezent. To kupiłem kiedyś Deluxe, bo w GP było standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca To by tłumaczyło dlaczego nie dostałeś kodu Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Ale to wygląda jakbym kupił sam pakiet- te dodatki co są w Deluxe. Edycje zwykłą mogę kupić za 240. Ultimate mogę kupić jako prezent, standard mam opcje kupna na własność. Jak mi dobrze świta, to była promocja i ten pakiet kosztował 90zl. Edytowane 29 Czerwca przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Dobra, przysiadłem na kompie i przeleciałem całą historię zakupów na koncie MS. Do 3 dokupiłem pakiet dodatków wraz z DLC. A 4 kupiłem ultimate na promocji w 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Pogrywam dalej i w 4 i 5. No i ta część wygląda lepiej na XSX. Graficzny sztos. Zima cudo. Jednak opus magnum. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Jest promocja -80% na Xbox Store 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Kupiłem za 55,94 zł na islandzkim store jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2 godziny temu, Faka napisał(a): Kupiłem za 55,94 zł na islandzkim store jakby co. Ultimate czy gołą? Islandia to chyba jedyny store bez VPN obok WB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Ultimate za tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca U mnie niecałe 2 zł więcej, świetny deal Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 55 minut temu, SnoD napisał(a): Islandia to chyba jedyny store bez VPN Węgry tak samo zapłacisz PL kartą bez kombinacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi