Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
20 minut temu, schabek napisał:

Btw wlasnie zostala mi jedna zapomniana fura do odblokowania ale naganiacz sie nie odzywa. Trzeba cos specjalnego zrobic?

obczaj czego ci brakuje. jedno auto jest za kupno zamku, część doszła w aktualizacjach.

https://forza.fandom.com/wiki/Forza_Horizon_4/Barn_Find

offtop - ja nadal nie wierzę żeby H5 wyszła w tym, czy nawet następny, roku :P 

• Lubię! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Schabek jak pocisnął :notbad: Gram w to od premiery XSX i idzie mi dość wolno, ale odpalam dla relaksu w przerwach między innymi tytułami. Fantastyczna pozycja.

No w sumie głównie gram od nowego roku (wcześniej fh3) ale dobrze pocisnął. Ale nie ma co się dziwić...jezdzi się wybornie :)

W sumie też zacząłem w jakiej dziwnej kolejności. Najpierw 3, teraz 4 a ogram bankowo jeszcze jedynkę i później dwójkę (ta miałem zaklepana ale jakąś Kaśka z OLX nie poczekała jednego dnia) 

Opublikowano

Jaka miła niespodzianka. Przypadkiem obejrzałem sobie dziś do kotleta filmik o historii Peugeota 205 i potem zaciekawiłem się modelem Rallye, a tu akurat jest wyjątkowo do kupienia w sklepiku sezonowym czy jak się to zwie :banderas:

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam nad jedną kwestią w tej grze. Mam w tym momencie ponad 400 mln kredytów, 34k Forzathon Pointsów i praktycznie wszystkie samochody. Na co to wszystko przeznaczyć? :scratch_one-s_head:

Już nie wspominając o tym, że mam ponad 600 super spinów, a zwykłych to nawet już nie sprawdzam :dynia:

• Haha 1
Opublikowano

I wtedy wchodze ja do domu aukcyjnego z moimi 4mln creditow ktore mi zostaly po zakupie nieruchomosci i pluje na biedakow :nosacz2:

Nie no ale juz sobie obiecalem ze jak wyjdzie kiedys tam fh5 to tak przypierdole od premiery ze garaz sie nie domknie

Opublikowano

Nie no, juz sie pogodzilem ze sporo tych unikatow mi przeszlo kolo nosa a takie kupowanie to juz nie ta satysfakcja co odblokowanie ich przez te wyzwania. Ale dziekoweczka :lapka:

Opublikowano

aż odpalę niebawem sprawdzę :huh:

E: są niby po 100k ale przy wyborze muli, łączy z serwerami i woła prawdziwy hajs.

Fajnie. Cebularzy z GP to jeszcze rozumiem ale ludzi co kupili wersję ultimate to ładnie wkurzyli :yao:

Opublikowano
W dniu 23.02.2021 o 07:26, Ukukuki napisał:

Niedługo premiera na steam, warto brać tą wersję Ultimate? Nie jestem zbyt wielkim fanem wyścigów. Chociaż od kilku lat nie grałem w dobre arcade a kiedyś uwielbiałem. 

Nie jestem fanem wyścigów, ba nie jestem też fanem arcade racerów. 

Serię Forza Horizon UWIELBIAM 

Opublikowano
W dniu 15.02.2021 o 01:16, MaZZeo napisał:

Czy ktoś ma na sprzedaż Huracana Performante albo Civica Type R 2018? Zapłacę każde pieniądze :D

jeśli dobrze widziałem to teraz Huracan jest do kupienia w sklepie forzathona za eurogąbki.

E: za 350 jest, do tego Mitsubishi Starion za 600.

• Plusik 1
Opublikowano

Dud.ek spróbuj zrobić jeden myk.

Odpal FH4 na smartfonie przez xcloud (swojego sejwa), wczytaj jakikolwiek event tak by gra nadpisała sejwa.

Potem odpal normalnie na swojej konsoli.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jeśli moge zadać kilka pytań, pierwszy raz gram w FH.

- jak dołączć do klubu FPSX? zakładke KLUBY mam nie podświetloną. Musze jeszcze troche pojeździć? 

- jakie powinny być ustawienia w tej rywalizacji żeby każdy miał równe szanse - głównie chodzi mi o poziom trudności i czy skrzynia ma znaczenie

- co ile zmienia się trasa i fura? rozumiem że każdy w rywalizacji jeździ tym samym autem na tym samym torze?