Sven Froost 486 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Mozna w FH stworzyc wlasna muzyczna playliste i sie z kims nia podzielic? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) 28 minut temu, LiŚciu napisał: Jeśli moge zadać kilka pytań, pierwszy raz gram w FH. - jak dołączć do klubu FPSX? zakładke KLUBY mam nie podświetloną. Musze jeszcze troche pojeździć? - jakie powinny być ustawienia w tej rywalizacji żeby każdy miał równe szanse - głównie chodzi mi o poziom trudności i czy skrzynia ma znaczenie - co ile zmienia się trasa i fura? rozumiem że każdy w rywalizacji jeździ tym samym autem na tym samym torze? Pierwsze to raczej trzeba skończyć wszystkie pory roku. Co do skrzyni to wiadomo że maunal daje jakąś przewagę jak się go ogarnie. Ja śmigam na automacie Do to trzeciego to tak a jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi ale trasa zmienia się co sezon (4 pory roku) Edytowane 27 lutego 2021 przez Szymek 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 17 minut temu, LiŚciu napisał: Jeśli moge zadać kilka pytań, pierwszy raz gram w FH. - jak dołączć do klubu FPSX? zakładke KLUBY mam nie podświetloną. Musze jeszcze troche pojeździć? - jakie powinny być ustawienia w tej rywalizacji żeby każdy miał równe szanse - głównie chodzi mi o poziom trudności i czy skrzynia ma znaczenie - co ile zmienia się trasa i fura? rozumiem że każdy w rywalizacji jeździ tym samym autem na tym samym torze? - Coś z klubami jest zwalone bo też nie mam możliwości dołączenia (nawet wyświetlenia). Najprościej jest dodać jeżdżące osoby z forumka do znajomych i wtedy też będziesz mial dostęp do czasów. Ja tak właśnie zrobiłem. - Ustawienia wedle uznania. W tabeli obok czasów masz zaznaczone z jakimi asystami dany czas był uzyskany. Najlepsze czasy z reguły można zrobić bez asyst i na ręcznej skrzyni. - Chyba raz na miesiąc jest zmiana eventu. Tak, każdy jedzie tyn samym kombo, bez możliwości zmian tuningu. 1 Cytuj
LiŚciu 1 326 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 3 minuty temu, Magik napisał: Najprościej jest dodać jeżdżące osoby z forumka do znajomych i wtedy też będziesz mial dostęp do czasów. Ja tak właśnie zrobiłem. Będe miał dostęp tylko do czasów tego jednego rywala? Czy gdzies zobacze wszystkich z jego klubu? (i tym samym tą rywalizacje z tego forum?) Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Dostęp masz do wszystkich biorących udział w evencie. Klepiąc bodaj Y zmieniasz tabele na top, blisko Ciebie, oraz znajomi/klub. W temacie odnosnie rywali możesz podać wykręcony czas i gamer tag 1 Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Panowie, nie zostalem przyjety do klubu tymczasowo czy permamentnie? xD 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Coś jest obecnie zdupcone z tym dołączaniem do klubu Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 19 godzin temu, Magik napisał: Dud.ek spróbuj zrobić jeden myk. Odpal FH4 na smartfonie przez xcloud (swojego sejwa), wczytaj jakikolwiek event tak by gra nadpisała sejwa. Potem odpal normalnie na swojej konsoli. Poszło Nie wiem jak Panu dziękować. 1 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Super. Kumpel mial ten sam problem i okazało się że plik z savem musiał być uszkodzony. No ale jako że M$ nie jest 100 za murzynami i wszystkie savey są na serwerach to wystarczy zalogować się na innym sprzęcie, nadpisać, a potem xbox sobie sam ściągnie nowy pliczek z progresem :-) Teraz możesz wrócić do podgryzania Michała w Rywalach :-) Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Wczoraj jak gralem to bylem wiec siemano chlopaki Za to jak sprawdzalem jak kolega pisal ze wszystkich przyjal to nie zostalem wtedy przyjety Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 5 godzin temu, Magik napisał: Teraz możesz wrócić do podgryzania Michała w Rywalach :-) Spoko, aktualny czas to przejazd Antka, ja jeszcze przysiąde. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 22 godziny temu, LiŚciu napisał: Jeśli moge zadać kilka pytań, pierwszy raz gram w FH. - jak dołączć do klubu FPSX? zakładke KLUBY mam nie podświetloną. Musze jeszcze troche pojeździć? - jakie powinny być ustawienia w tej rywalizacji żeby każdy miał równe szanse - głównie chodzi mi o poziom trudności i czy skrzynia ma znaczenie - co ile zmienia się trasa i fura? rozumiem że każdy w rywalizacji jeździ tym samym autem na tym samym torze? 1. Nie pamiętam dokładnie ale chyba 20 lvl dopiero pozwala na dołączenie do klubu. 2/3. Mówisz o jakiej konkretnie rywalizacji? Wyzwanie rywala jest jedno na sezon, zmienia się co 4 tygodnie i poziom trudności nie ma tu za wiele udziału. Patrząc na asysty pomyślałbym nad wyłączeniem ABSu i kontroli trakcji w celu uzyskania lepszych czasówek jeżeli to o to wyzwanie Ci chodzi Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 marca 2021 Opublikowano 9 marca 2021 In celebration of the arrival of Forza Horizon 4 on Steam, we're giving EVERYONE who logs into the game a 2019 Porsche 911 GT3 RS! Just log in on your Xbox Profile and check your messages before 10 AM PDT on March 14th, and the next time you log in, you will receive the car! 1 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 tylko dwie nowe zabawki dojdą w tym sezonie ale nie powiem, fajniusie 2 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 A ten patch 7 giga to dodaje coś konkretnego? Czy to zawsze jest taki up przy zmianie sezonu? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Podejrzewam że jak zawsze podkładka pod nowe samochody i wyzwania, poprawka błędów, kosmetyka. Zazwyczaj dają info jak coś grubszego dochodzi, teraz nic za bardzo nie widziałem. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Playground to perła w koronie XGS, prawdziwa pierwsza liga. Cytuj
Donatello1991 1 414 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 W zeszłym tygodniu wróciłem do FM7 a wczoraj do FH4 na XoX. Jakie to są sztosy to głowa mała. Porównując do tego co obecnie wydaje Codemasters czy inne Milestony czy Project Carsy. No gdyby nie seria Forza, to by taka bida na tym rynku była, że masakra. Samo to, że człowiek dla gry wyścigowej jest w stanie kupić Xboxa mówi za siebie. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Playground to jest istny konsolowy pieprz w xboxowych przyprawach. Cytuj
schabek 5 319 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 FH4 najlepszy racer ever. FH najlepsza seria wyscigowa. Niech szanownemu Playground cyferki sie zgadzaja, portfele rosna a trailer FH5 uploaduje sie na jutuba Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 FH4 taka dobra ze nawet bym kupił jeszcze raz na Steam, ale save-a nie da się przenieść Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Pany pytanko. Dziewczyna grając w forze jest w momencie kiedy ma wszystkie wyścigi na mapie zrobione i ma mniej więcej po 13 poziomie w nich. Co teraz? Ma dalej robić te same wyścigi by odblokować coś czy jak to wygląda? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi