Luqat 974 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca (edytowane) Dobrze, że miałem kupione dodatki, więc dostałem kodzik i nie muszę kombinować na dziesiątą stronę No i płytkę też sobie na spokojnie kupię, kiedy będzie za jakieś 30-40 PLN, tak jak to było z 3ką w swoim czasie. Wtedy wszystkie horajzony będą sobie ładnie razem stały w szeregu Edytowane 18 lipca przez Luqat Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 14 minut temu, messer88 napisał(a): Węgry tak samo zapłacisz PL kartą bez kombinacji. Ale węgry trochę drożej, 72 zł ultimate. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 21 minut temu, Luqat napisał(a): Dobrze, że miałem kupione dodatki, więc dostałem kodzik i nie muszę kombinować na dziesiątą stronę No i płytkę też sobie na spokojnie kupię, kiedy będzie za jakieś 30-40 PLN, tak jak to było z 3ką w swoim czasie. Wtedy wszystkie horajzony będą sobie ładnie razem stały w szeregu Już jest w sklepach po 40 zł, przynajmniej tak mi w guglu wyświetlało. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Pokaż linka jak coś masz, bo w Ceneo i allegro nic nie widzę nowego poniżej 200 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Niby w wybranych sklepach, chyba szybko poszło: https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-xboxone-forza-horizon-4 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Dzięki. Jest tylko w jednym sklepie 300 km dalej, więc będę na spokojnie czekał Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca No i takie dodatki jak lego i fortune to ja rozumiem, niż te słabe z piątki. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Nie wiem, co niby jest złego w HW i dodatku rajdowym? Wg mnie są bardzo fajne i dobrze się przy nich bawię Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca W sumie jak dla mnie to Lego było najgorsze ze wszystkich dodatków. Fortune najlepszy. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Gram sobie z doskoku w FH4 i jest to zdecydowanie moja ulubiona część. Przede wszystkim ze względu na mapę. Wariacja na temat Wielkiej Brytanii jest mi zdecydowanie bliższa niż Australia czy Meksyk. Te pola, domy, pagórki - wszystko jest takie swojskie i wygląda fantastycznie. No i nawet te cringowe gadki są do przyjęcia ze względu na cudowny brytyjki akcent rodem z Top Gear/Grand Tour. No i na Steam Decku wygląda i działa absolutnie niesamowicie, chyba najpiękniejsza gra jaką widziałem na tym sprzęcie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi