Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przecież ten gif to jakiś trolling xD tam jest dwa razy to samo ujęcie z realnego życia puszczone, musi tak być XDDD

Pusciłem filmik i na pełnym ekranie widać, że to z gry bo średnie tekstury i kiepskie liscie widać, ale na gifie xd nie wierzyłem

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

taka grafa ze bluber mysli ze to życie xD

Opublikowano

Spacner? Zawsze szanowałem :sir: 

Opublikowano

a ja jeszcze dwa dni temu grałem w The Crew 2 i myslalem ze nie jest taki zły xDDDDDDD

na dodatek ściągnąłem NFS Payback i mam zamiar go obrać, ale mi się właśnie odechciało xDDD

Opublikowano

Jak okaże się obłędnie to lecę po XOX!

Tylko gdzie ja pomieszczę 3 konsole [emoji16]

Opublikowano

Te miejskie fragmenty w FH4 wyglądają super, zupełnie jakby wycieli miasto z PGRa, nie oszukujmy się ale miasta w FH1-3 średnio wychodziły PG, sterylne i ubogie w detale.

giphy.gif

Opublikowano

Nie by nic takiego, ale spodobało mi się to przejście w 1:40

Opublikowano

Jak to wyglada, jaki klimat :obama: 

Opublikowano

Nowa kamera idealna pod granie na kierownicy? Czy zle widze, ewentualnie regulacja widoku z wnętrza? 

Opublikowano

Lepsze by było regulowanie, ale nawet jeśli będzie taka to pod koło idealna [emoji106]

Opublikowano
16 minut temu, Bartg napisał:

Nowa kamera idealna pod granie na kierownicy? Czy zle widze, ewentualnie regulacja widoku z wnętrza? 

nowa kamera, była już w FM7

Opublikowano

jezusie ten widok z ferrari ze srodka podczas jesieni 0______o

gra pozbywa sie kreskowkowej kolorystyki i nowe oświetlenie po prostu gniecie moszne, no i jak to się rusza =|

Opublikowano

nie ma chu,ja, zabieram od ojca z powrotem moją blachę z gtx770, starczy oglądania kinomaniaka

obłędne

Opublikowano

To z Xboxa two X?

Chorzy ludzie 

Opublikowano

masakra jak to wyglada, doczekac sie juz nie moge

Opublikowano

Jeżeli tak będzie wyglądać ta gra na konsoli, jeszcze przy 60 klatkach/s to czapki z głów! :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oświetlenie robi największą robotę, bo pewnie autom jakoś ogromnie detali nie przybędzie, ale wygląda obłędnie na koxie.

Opublikowano

Mam wrażenie, że jeszcze większy arcade niż FH3. No i jakiś mały ruch na drogach.

Opublikowano

Może to kwestia dema przygotowanego jakiś czas temu pod E3 - mniejszy ruch=większa szansa, że nie trafi się jakiś drop frameratu.

Opublikowano

Wygląda na mocnego arkada bo pewnie wszystkie asysty. Każda Forza pewnie i H4 po wyłączeniu asyst będzie dawać satysfakcję z jazdy [emoji111]️