Opublikowano 17 lipca 20186 l ktoś zamawiał nowego Motorstorma? https://gfycat.com/gifs/detail/ethicalmassivealpaca
Opublikowano 17 lipca 20186 l Mapa Spoiler Podobno może się jeszcze zmienić. Edytowane 17 lipca 20186 l przez marcin33
Opublikowano 17 lipca 20186 l 2 godziny temu, marcin33 napisał: Mapa Ukryj zawartość Podobno może się jeszcze zmienić. bez szału, nawet schematem trochę zajeżdża z 3, plaża po prawej, miasteczko na południu, większe miasto na północym wschodzie i dziksze tereny na północnym zachodzie Edytowane 17 lipca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 lipca 20186 l no super, bo to by coś zmieniło jakby dali plażę z lewej xD Ten wyścig z poduszkowcem trochę przesadzony, w FH5 Japan będziemy ścigać się Godzillą a tak to gra wygląda mega.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ładna miniatura Edinburgh. Troche bedzie to smiesznie wygladac, mogli dac jakas mniejsza miescine. Wiem, czepialstwo, ale akurat znam miasto i bedzie mi sie rzucac w oczy. Tym razem teren mega gorzysty, wyscigi szutrowe beda ciekawe.
Opublikowano 18 lipca 20186 l gameplay z poduszkowcem jak lecimy w powietrzu 20 minut troche meh, ale mapka już bardzo spoko
Opublikowano 18 lipca 20186 l Godzinę temu, hav7n napisał: Trochę szkoda że nie dali Luton Zapewne dlatego, że chcieli jednak pozostać z akcją gry w UK, a nie przenosić się do Azji....
Opublikowano 18 lipca 20186 l 27 minut temu, szejdj napisał: dobry arcade No jak każda część Forzy czyli zaje.biscie
Opublikowano 18 lipca 20186 l Trochę szkoda, że mapka nie będzie większa. Wydaje się podobna jak w 3, a w międzyczasie the Crew 2 jednak pobudził apetyt.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Tylko weź pod uwagę, że musieli zrobić tą mapkę tak jakby 4 razy w związku ze zmianą pór roku, więc nie jest źle.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ta, ale zawsze mi brakowało w Horizonach kawałka żeby się porządnie rozpędzić i pojechać autostradą chociaż kilka minut.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Najgorsze dla mnie w autkach co może byc. Jechac na wprost kilka minut i ziewac jak poebany.
Opublikowano 18 lipca 20186 l 8 minut temu, Mustang napisał: Ta, ale zawsze mi brakowało w Horizonach kawałka żeby się porządnie rozpędzić i pojechać autostradą chociaż kilka minut. Yyyy co przecież już w jedynce była autostrada dookoła całej mapy właściwie, ostatnie wyścigi to były (pipi)cze wyścigi dookoła mapy właśnie
Opublikowano 18 lipca 20186 l 7 minut temu, kermit napisał: w 2 i 3 sa przecież lotniska Przez lotnisko przejedziesz w kilkadziesiąt sekund.
Opublikowano 18 lipca 20186 l no ale tak jak Mustang pisze w 2 i 3 było ciężko konkretnie zapyerdalać przez dłuższy czas, w jedynce autostrada była znacznie dłuższa, pewnie też przez to że nie było takich otwartych przestrzenii jak później inna sprawa, że takie zapyerdalanie jest nudne xd Edytowane 18 lipca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 lipca 20186 l Tak jak w rzeczywistości lubię niemieckie autostrady, tak lubię też autostrady w grach.