Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

ta gra to jest definicja zabawy

This

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 290,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Ej ale ta gra to jest definicja zabawy a nie jakiegoś żmudnego grindu żeby odblokować lambo xD Dla mnie to jest spoko, że szybko ma dostęp do kozak gurwa lambo bo mi by się nie chciało grindować, a wam nikt nie każe ich używać :potter: mozecie się scigać stuningowanym focusem. 

a kto mówi o grindzie? :reggie:

Mówię o normalnej i dobrze zaprojektowanej karierze, gdzie krok po kroku odblokowujesz lepsze fury i masz po prostu czystą satysfakcję, że ją posiadasz, bo przeszedłeś konkretny etap w grze czy wyzwanie. Grindem jest np. wygranie wszystkich zawodów w trójce czy dwójce, a nie o takie coś mi chodzi.

Opublikowano
15 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

czyli np kupno Ferrari będzie wymagało ciułania kasy i grania paręnaście godzin

@MYSZa7 Brzmi jak grind, który uprawiałem w GT 3 na PS3 i jezdziłem PT Cruiserem aby uciułać na coś lepszego. 

No przemyślana kampania byłaby ok oczywiście bym nie pogardził z tym, że ta gra ma inny koncept. Swoboda, festiwal, zabawa. To nie jest PGR ani Driveclub z góry ustalonymi autami do żyłowania wyników, tylko gierka dla każdego żeby dobrze się bawił przy wyścigach. Ja was rozumiem, ale w PG mają inne pomysły na to po prostu :potter:

Opublikowano

mysza ma rację

Opublikowano
6 minut temu, ragus napisał:

mysza ma rację

widzialem, że przyjdziesz i będziesz płakał jak nie umiesz się dobrze bawić w tej grze bo narzekasz na nude to może zweryfikuj swoje życie bo może to ty jesteś nudny co

Opublikowano

ale bym ci naje,bał fizycznie

Opublikowano

FH to nie jest gra na długie zbieranie samochodów których ile teraz mamy 500?

Niech wróci singiel na wzór jedynki z jakimś zarysem fabularnym.

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

ale bym ci naje,bał fizycznie

COME AT ME BRO 

98_111363485.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

FH to nie jest gra na długie zbieranie samochodów których ile teraz mamy 500?

Niech wróci singiel na wzór jedynki z jakimś zarysem fabularnym.

Już tak idą w stronę arcade, że nawet dźwięk kolizji jest wyciszony, tylko głośna muzyka, pisk opon i dźwięk achivementów. 

Opublikowano

Czekam na cenę bundla z KoXem. Bo nie podano wczoraj. 499 USD? Pewnie gry będą jako kody.

W październiku i może na początku listopada gram z Gampassa a podem bym chciał ten bundelek :)

Opublikowano
5 godzin temu, marbel007 napisał:

Czekam na cenę bundla z KoXem. Bo nie podano wczoraj. 499 USD? Pewnie gry będą jako kody.

W październiku i może na początku listopada gram z Gampassa a podem bym chciał ten bundelek :)

Na stronie Microsoftu jest w przedsprzedaży za 2099 zł z FH4 i FM7 - to chyba ten bundle. Obie gry są w wersji cyfrowej do pobrania 

Opublikowano

jest jakaś oficjalna lista soundtracka?

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

jest jakaś oficjalna lista soundtracka?

Oficjalna nie, ale był jakiś wyciek. Wpisz soundtrack leak i Ci wyszuka w necie.

Opublikowano

Tylko, że nigdzie nie można dostać  Xbox live gift card na Turcję 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
13 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

A ja tylko przypomnę dla chętnych - przy dzisiejszej cenie liry można gierkę zamówić za lekko ponad 200 ziko i to wersji Ultimate ;) 

Prawdziwy polak gra tylko z game passa w promce :nosacz:

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Tylko, że nigdzie nie można dostać  Xbox live gift card na Turcję 

panie, Revolut

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

panie, Revolut

Na XBL chyba nie smiga tak jak pan jezus powiedział