Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Ej ale ta gra to jest definicja zabawy a nie jakiegoś żmudnego grindu żeby odblokować lambo xD Dla mnie to jest spoko, że szybko ma dostęp do kozak gurwa lambo bo mi by się nie chciało grindować, a wam nikt nie każe ich używać :potter: mozecie się scigać stuningowanym focusem. 

a kto mówi o grindzie? :reggie:

Mówię o normalnej i dobrze zaprojektowanej karierze, gdzie krok po kroku odblokowujesz lepsze fury i masz po prostu czystą satysfakcję, że ją posiadasz, bo przeszedłeś konkretny etap w grze czy wyzwanie. Grindem jest np. wygranie wszystkich zawodów w trójce czy dwójce, a nie o takie coś mi chodzi.

• Plusik 2
Opublikowano
15 godzin temu, PlastikowySmalec napisał:

czyli np kupno Ferrari będzie wymagało ciułania kasy i grania paręnaście godzin

@MYSZa7 Brzmi jak grind, który uprawiałem w GT 3 na PS3 i jezdziłem PT Cruiserem aby uciułać na coś lepszego. 

No przemyślana kampania byłaby ok oczywiście bym nie pogardził z tym, że ta gra ma inny koncept. Swoboda, festiwal, zabawa. To nie jest PGR ani Driveclub z góry ustalonymi autami do żyłowania wyników, tylko gierka dla każdego żeby dobrze się bawił przy wyścigach. Ja was rozumiem, ale w PG mają inne pomysły na to po prostu :potter:

Opublikowano
6 minut temu, ragus napisał:

mysza ma rację

widzialem, że przyjdziesz i będziesz płakał jak nie umiesz się dobrze bawić w tej grze bo narzekasz na nude to może zweryfikuj swoje życie bo może to ty jesteś nudny co

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

ale bym ci naje,bał fizycznie

COME AT ME BRO 

98_111363485.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

FH to nie jest gra na długie zbieranie samochodów których ile teraz mamy 500?

Niech wróci singiel na wzór jedynki z jakimś zarysem fabularnym.

Już tak idą w stronę arcade, że nawet dźwięk kolizji jest wyciszony, tylko głośna muzyka, pisk opon i dźwięk achivementów. 

Opublikowano
5 godzin temu, marbel007 napisał:

Czekam na cenę bundla z KoXem. Bo nie podano wczoraj. 499 USD? Pewnie gry będą jako kody.

W październiku i może na początku listopada gram z Gampassa a podem bym chciał ten bundelek :)

Na stronie Microsoftu jest w przedsprzedaży za 2099 zł z FH4 i FM7 - to chyba ten bundle. Obie gry są w wersji cyfrowej do pobrania 

Opublikowano
13 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

A ja tylko przypomnę dla chętnych - przy dzisiejszej cenie liry można gierkę zamówić za lekko ponad 200 ziko i to wersji Ultimate ;) 

Prawdziwy polak gra tylko z game passa w promce :nosacz:

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

panie, Revolut

Na XBL chyba nie smiga tak jak pan jezus powiedział