Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Chodziło mi o to, że wersja z GP to demo, prawdziwy bot ma taką perełkę kupioną na własność
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l aaa, ale zawsze i tak się wcześniej pojawiało demko, poza game passem. Przy okazji teraz teraz znowu jest niezła promocja - GamePass za 6 zl na 2 miesiące..
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Pewnie po to, żeby te 2-3 tyg wcześniej nakręcić więcej osób na kupno gry/game passa, no ale zobaczymy czy dadzą w ogóle.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Dokładnie, poza ja tam ściągałbym jak zły by to zobaczyć 3 tyg wcześniej!
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l naklad prac na zrobienie dema zawsze jakis jest wiec chyba po prostu woleli dac promke na gp
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Będzie demo to samo conna Gamescom. Przecież za każdym razem tak jest, z każdą Forza.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Nie wiem jaki naklad pracy jak to jest zawsze ten sam skrawek samego poczatku gry, w zasadzie z corocznych targow nawet. Wrzucic na serwer to trzeba miliardów i sztab ludzi? Edytowane 31 sierpnia 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Będzie demo to samo conna Gamescom. Przecież za każdym razem tak jest, z każdą Forza. O ile pamiętam to dema FH się sporo różniły od tych na targach, głównie dlatego że dostawałeś kawałek mapy który mogłeś zwiedzać + nowe wyścigi. Tylko wstęp był taki sam.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l no nie wiem mi by się nie chciało robic demka tylko dlatego ze pare osób nie może wytrzymać 2 tygodni albo żydzą 6 zeta na gp
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 10 września pokażą ten event związany z Halo + listę aut Cytat Last week, we teased that the September episode of “Forza Monthly” would be the place where Forza fans could see the Halo Showcase event in Forza Horizon 4 for the very first time. The show will air on September 10 beginning at 1 p.m. Pacific and, in addition to showing off the Warthog in all its Horizon 4 glory, we’ll be diving deep into the Horizon 4 car list, talking about the Forza Racing Championship ahead of the Series 2 Playoffs in Mexico City, and showing off all the cool stuff coming to Forza Motorsport 7 with our September update.
Opublikowano 1 września 20186 l 22 godziny temu, _Be_ napisał: Na XBL chyba nie smiga tak jak pan jezus powiedział Co nie śmiga, jak śmiga? Można zapłacić, ale trzeba to zrobić z poziomu konsoli. Chociaż teraz Live ma jakieś problemy i nie idzie zrobić żadnych zakupów
Opublikowano 5 września 20186 l Filmik w 1080/60, a gra odpalona w 30FPS Nieźle, panie Youtube, nieźle
Opublikowano 5 września 20186 l 9 minut temu, marcin33 napisał: Sporo mniejszy ruch względem FH3 ciekawe czy zależy to od pory dnia/roku
Opublikowano 5 września 20186 l może to postapokaliptyczna gra i ludzkość wyginęła? nie no fajne, puste ulice
Opublikowano 5 września 20186 l 20 minut temu, szejdj napisał: może to postapokaliptyczna gra i ludzkość wyginęła? nie no fajne, puste ulice a władze nad planetą przejęły samochody