Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Piszesz, że nigdy nie będzie wsparcia dla gierki w 60 fpsach, skoro w adekwatnej sytuacji w przypadku FH 3 (jak zakładam) grasz w nią w 60 fpsacah na PC, a cała reszta ludzi na XO/XOX gra w 30.

Albo ja czegoś nie ogarniam albo Twoja logika poszła się kochać. 

E: Nowa strona, więc raczej ta druga opcja. 

Edytowane przez Hum
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

No to od tego roku dopiero zmienili zdanie - jak zwykle rychło w czas, swoja konsole mogli nawet glupim Destiny z HDRem w 60 fpsach sprzedac to jak zwykle MS s(pipi)ili sprawe.

proszę o dowód na to że w poprzednich latach mieli inne zdanie

Opublikowano (edytowane)

Dobra chłopaki nie istotne, poczekajmy na pierwsze informacje. Mam takie samo zdanie jak Hum - strzeliliby sobie w kolano jakby na Koxie zrobili 30 fpsow.

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, easye napisał:

Dla posiadaczy konsol 60 fps w Horizon to bylby prawdziwy dealbraker

Wiesz, że dealbreaker to jest odwrotność tego co masz na myśli? 

Cytat

dealbreaker - czynnik potencjalnie uniemożliwiający zawarcie umowy

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Człowiek wchodzi do tematu z nadzieją na rozważania o potencjalnej lokalizacji w grze, a trafia na rozmowy o ilości klatek w grze - forumek taki piękny :[

Swoją drogą to Azja jest bardziej niż prawdopodobna IMO. Patrząc pod kątem różnorodności krajobrazu, to szanse na to są całkiem spore ;) Tutaj w ramach DLC można zrobić dodatek w stylu Tokyo Drift czy Inital D ;) Wspomniana Kanada też może się nadać, aczkolwiek w Japonii widać zdecydowanie większy potencjał :)

Opublikowano
20 godzin temu, kubson napisał:

Japonia, Azja lub Kanada i bedzie dobrze chyba ze poludniowa ameryka ? 

Dokładnie, jeszcze kraje skandynawskie, jesli nie Japonia to strzelam że będzie Tajlandia.

Opublikowano (edytowane)

Ogrywam wlasnie FH3 na KOXie i nie moge sie doczekac co PG osiagnie przy czworce gdy jest robiona od podstaw na ten sprzet :banderas: 

BRING IT 

Edytowane przez hav7n
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

angielskie+szkockie krajobrazy + trasy w mieście rodem z PGR'a - tak to sobie wymarzyłem :banderas: 

Edytowane przez asax
Opublikowano (edytowane)

Wybór UK martwi mnie o tyle, że z podobnymi krajobrazami spotkałem się już w DriveClubie, w dodatku nie przemawia do mnie deszczowy klimat. Z otwartymi ramionami przywitałbym tę egzotyczną Japonię.

Edytowane przez Paolo de Vesir
bo to nie CW
Opublikowano

w Szkocji też góry i też się znajdzie trochę krętych dróg ;) 

POTW_GT3inWales_4to3.jpg

ale chyba trzeba po prostu cierpliwie poczekać, bo żadna z wersji nie jest wiarygodna IMO. Z drugiej strony fajnie czasami pospekulować i dobrze że tak niewiele wiemy o grze która wyjdzie za kilka miesięcy

Opublikowano (edytowane)

Jesli 'nowy' silnik graficzny dorowna DriveClub, to jak najbardziej bede zadowolony z szaroburej deszczowej europy :D 

Inaczej bedzie hard pass.

Edytowane przez Mroku