ASX 14 596 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 2 minuty temu, kudlaty88 napisał: Czyli co T10 znowu pozamiatali konkurencje samym demem i mamy mesjasza ścigałek? Playground ale na assetac T10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 4 minuty temu, kudlaty88 napisał: Czyli co T10 znowu pozamiatali konkurencje samym demem i mamy mesjasza ścigałek? Po godzinie gry? No raczej. To FH3 z super mapą, lepszą grafiką i (przynajmniej na początku) spektakularnością o oczko wyżej, a jeszcze nie wyszedłem poza lato Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Tak jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kurłaaa no i muszę teraz kupić kartę graficzna asap Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Sprawdziłem sobie zarówno 4K/30fps i 1080/60fps i mam wywalone na wyższą rozdziałkę. 60 klateczek robi przepotężnie. Bardzo dobrze, że PG wrzuciło ten tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Mozecie nie mowic do jutra o tym życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 na szybko znowu wszędzie te hipsterskie postacie w rurkach, nie można dalej wyłączyć ''punkt kontrolny'' na niebie co wkurza ale cała reszta to mega grywalna FH z piękną oprawą AV (te detale i oświetlenie :O) Gry wydaje się być bardziej zróżnicowana, środowisko jest zniszczalne w dużym stopniu, no może przyczepie się do wyskoków samochody, czasami to wygląda jak by miały lecieć w kosmos co wydaje mi się przesadzone, mimo że to arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A oni czasami nie obiecywali 4k w 60fps na one x? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: A oni czasami nie obiecywali 4k w 60fps na one x? nie od zapowiedzi mówili o dwóch trybach Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Od zawsze, na zawsze framerate > teksturki Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Czy mi się wydaje czy na One S ta gierka ma dropy jeżeli chodzi o klatki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Przy 60 FPS jest widoczny downgrade grafiki. Z drugiej strony w wyścigu gra się wtedy lepiej. Szkoda może, że każda zmiana trybu wymaga resetu gierki, bo ciekawy mógłby być tryb hybrydowy - automatyczne 60 klatek w zawodach i tryb pod grafę w eksploracji. Ale nie wiem czy technicznie by to przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 No i demo przeszedłem, mam wrażenie że to Horizon 3,5 a nie 4. Mało zmian, prawie nie zauważalne, oprócz mapy. Tą grę uratuje jedynie ekonomia w grze czyli że będzie motywacja żeby jeździć i wygrywać wyscigi żeby w końcu kupić sobie jakieś wymarzone auto bo w poprzednich częściach to była najgorsza rzecz, godzinę gry i już Ferrari, Bugatti i Lambo w garażu, do tego whellspiny i następne cacka. Mam nadzieję że tutaj będzie to lepiej rozwiązane. Mam nadzieję że poprawią też tuning wizualny, w końcu to arcade i powinien być bardziej rozbudowany niż w FM7 i wczesniejszych, czyli jakieś spoilery, zderzaki, lampy itp. Jak będzie znowu jeden spoiler i zderzak od firmy "FORZA" to będzie następna lipa. Narazie średnio i czekam na opinie właśnie o ekonomi i o tuningu. Jak będzie tak jak w 2 i 3 to odpuszczam bo to wygląda jak dodatek do 3. Więsza rewolucja była między FM6 a FM7 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Tez przeszedłem - Horizon z HDR w 4k w 60 fpsch na Oledzie... Oficjalnie mogę umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 easy ale masz albo 4k/30 albo fhd/60. Gra wygląda pięknie i ja jednak zostaje na jakości. Przy 60 widać duży spadek grafiki i przy 300km/h wydaje się to aż nierealnie szybkie (oczywiście sam nigdy nie jechałem 300 i nie wiem jak to jest naprawdę) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ja gram na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A ja się w sumie wkurzyłem, bo teraz przyjdzie mi to wszystko przejść od początku w pełnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Chyba też zostanę przy grafice, przynajmniej na początku i najwyżej zmienię na 60 FPS do jakiegoś grania na multi czy bardziej wymagających wyzwań. W tej grze jednak krajobrazy są równie ważne jak samo ściganie. Nawet ładnie mi wyszło na fotoradarze Edytowane 12 Września 2018 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Jest dobrze. Dziekuje Panie Spencer. Gra jest przesliczna, na 21:9 wyglada to cudownie. Ciezko uwiezyc, ze to gameplay. Pory roku wygladaja niesamowicie. Samochody sa zrobione perfekcyjnie. Zrobilem sobie wiedzminke, zeby wkurwiac Rozalie. Tryb z dronem ciekawy, mozna sie pochwalic rejestracja. Nie moglem sobie odmowic "oi, mate" chavesowej Subary. Pory dnia tez daja rade. Gra jest swietna. Jedyne minusy, to robienie screenow (cofa cie po zrobieniu) oraz radio, ktore mocno wymeczylo (chyba tylko Pulse jest ok). Daje na razie 9/10. Edytowane 12 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 No radio też tragedia, tzn stacje radiowe, taka marka firmy i gry i same no name, nikogo znanego i lubianego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 1 godzinę temu, Mustang napisał: Przy 60 FPS jest widoczny downgrade grafiki. Z drugiej strony w wyścigu gra się wtedy lepiej. Szkoda może, że każda zmiana trybu wymaga resetu gierki, bo ciekawy mógłby być tryb hybrydowy - automatyczne 60 klatek w zawodach i tryb pod grafę w eksploracji. Ale nie wiem czy technicznie by to przeszło. No ja zostanę w trybie graficzka bo gra i tak jest bardzo dynamiczna a na oledzie robi strasznie :graphicwhore: Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Wow, dla mnie nowość w wyścigach: już nie wylecimy bokiem na murek, tylko efekciarsko go zniszczymy. Zawsze w grach te „murki” były chyba z tytanu, turaj ładnie się sypia na cegiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jak przelecialy nade mna Red Arrows, to upuscilem pada z wrazenia. Jest masa smaczkow z UK, pewnie jeszcze wiecej z polnocnej Anglii i Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Ciekawe czy za tydzień zmieni się pora roku i faktycznie nastanie jesień Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Jest obłędnie dobrze. Lepszy HDR od 3jki, jest tryb 60fps, w trybie 4K wygląda za to fenomenalnie. Miejscówki o różnych porach roku wyglądają prześlicznie. Niszczator gamingowych światów nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi