Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 289,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

UK swietna sprawa, szkocja piekna do jazdy tak samo jak reszta kraju 

Opublikowano

Po tym filmiku z Exigem w PGR4 wiem czego mi brakuje w Horizonie, pracy kamery z wnętrza jak w pgrze, jakie to było mistrzostwo mimo raptem subtelnych różnic w stosunku do horizona.

Opublikowano

UK to też spoko wybór:

Island_art_AP.png

7-Castle-of-Old-Wick-klify.jpg

No zobaczymy za 1,5mc co wybrali. Chociaż po Kangurach największym problemem FH4 może okazać się zróżnicowanie mapy.

Opublikowano

niech zrobią prostą historyjkę jak w jedynce

Opublikowano

Jeśli faktycznie będzie Wielka Brytania, to pewnie Szkocja + Kornwalia, bo to faktycznie najbardziej malownicze zakątki wyspy. 

Dla mnie mało wakacyjne i festiwalowe, chętniej zobaczył bym Brazylię, Ibizie czy jakiś Bangkok. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pekin?

EDYTA: To chyba Hong Kong.

Tak, to Hong Kong - ten "ożebrowany" budynek na trzeciej i ostatniej grafice:

090010c4-5823-4ddc-96ca-b57deb4edf29_hon

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

To grafiki robione na zlecenie wydawców i developerów. Ta firma ma masę klientów z branży gier z tego co widzę na stronie.

Opublikowano

Jest możliwość, że to były przygotowane i odrzucone koncepty, jak np. te na jakiś bagnach w USA.

Opublikowano

To nie były bagna w USA tylko właśnie arty Australii. 

Opublikowano

Z tych artów wylewa się klimacik Underground 2. :fsg:

CHCĘ

Opublikowano

Jakby faktycznie zrobili Hong Kong, to dla mnie dużo ciekawszy wybór od jakiejś miejscówki w Japonii. Do dzisiaj wzdycham jak przypominam sobie trasę w HK z PGR4. Co by nie zrobili to jestem cholernie ciekaw na co się zdecydowali.

Opublikowano

Logo na balonie wygląda jak z jedynki, teraz wygląda inaczej więc to może być jakiś stary koncept :) Dem feels, heh.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szok! Jednak UK :shok:

Ale jak to wygląda :o I to wszystko  w 60 FPS!

Zmienne pory roku mnie rozwaliły... Myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy :shok:

Czekam z ręką w gaciach do 2 października :obama:

I to wszystko w Game Passie :yao: 

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Kilka razy na trailerze auto odjezdza spod posiadlosci, oby mozna bylo kupowac takie i robic wypasione garaze

Opublikowano
  • Autor

4K, 60 klatek i zmienne pory roku? 

Piekna sprawa. Jednak dla mnie FH sie wypalila. 

Opublikowano

Forzę Horizon 3 mam zamiar dopiero ograć, ale czwórką mocno się jaram i będzie to jeden z szybszych zakupów na PC! Piękne miejscówki, system zmiennej pogody i pór roku (ciekawe jak to będzie działać w rzeczywistości). Na trailerze były motocykle - ciekawe czy pojawią się w grze. Poza tym motyw z posiadłościami (jeśli takowe będzie mogli kupować) też zapowiada się fajnie. 

PS: Chociaż ja i tak jestem niepocieszony, bo liczyłem na jakieś azjatyckie klimaty.