Opublikowano 25 kwietnia 20186 l UK swietna sprawa, szkocja piekna do jazdy tak samo jak reszta kraju
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Po tym filmiku z Exigem w PGR4 wiem czego mi brakuje w Horizonie, pracy kamery z wnętrza jak w pgrze, jakie to było mistrzostwo mimo raptem subtelnych różnic w stosunku do horizona.
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l UK to też spoko wybór: No zobaczymy za 1,5mc co wybrali. Chociaż po Kangurach największym problemem FH4 może okazać się zróżnicowanie mapy.
Opublikowano 28 kwietnia 20186 l Jeśli faktycznie będzie Wielka Brytania, to pewnie Szkocja + Kornwalia, bo to faktycznie najbardziej malownicze zakątki wyspy. Dla mnie mało wakacyjne i festiwalowe, chętniej zobaczył bym Brazylię, Ibizie czy jakiś Bangkok.
Opublikowano 18 maja 20186 l http://www.leadinglightdesign.com/#section1 być może średnio znam się na geografii, ale to chyba nie wygląda na Wielką Brytanię
Opublikowano 18 maja 20186 l Pekin? EDYTA: To chyba Hong Kong. Tak, to Hong Kong - ten "ożebrowany" budynek na trzeciej i ostatniej grafice: Edytowane 18 maja 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 18 maja 20186 l To grafiki robione na zlecenie wydawców i developerów. Ta firma ma masę klientów z branży gier z tego co widzę na stronie.
Opublikowano 18 maja 20186 l niech to będzie coś w tym klimacie błagam, przecież te arty rozkurwiają wszystko na atomy te miasto w HDR Edytowane 18 maja 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 18 maja 20186 l Jest możliwość, że to były przygotowane i odrzucone koncepty, jak np. te na jakiś bagnach w USA.
Opublikowano 19 maja 20186 l Jakby faktycznie zrobili Hong Kong, to dla mnie dużo ciekawszy wybór od jakiejś miejscówki w Japonii. Do dzisiaj wzdycham jak przypominam sobie trasę w HK z PGR4. Co by nie zrobili to jestem cholernie ciekaw na co się zdecydowali.
Opublikowano 19 maja 20186 l Logo na balonie wygląda jak z jedynki, teraz wygląda inaczej więc to może być jakiś stary koncept Dem feels, heh.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Szok! Jednak UK Ale jak to wygląda :o I to wszystko w 60 FPS! Zmienne pory roku mnie rozwaliły... Myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy Czekam z ręką w gaciach do 2 października I to wszystko w Game Passie Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Matriks_1111
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Właśnie też zauważyłem je podczas prezentacji i się nad tym zastanawiam czy to możliwe Ale to może tylko jeden z wyścigów pokazowych
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Kilka razy na trailerze auto odjezdza spod posiadlosci, oby mozna bylo kupowac takie i robic wypasione garaze
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Autor 4K, 60 klatek i zmienne pory roku? Piekna sprawa. Jednak dla mnie FH sie wypalila.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Mnie zastanawia jak zostaną rozwiązane zmienne pory roku - ja się grzecznie pytam jak?! Nie mogę się doczekać znowu śmigania w zimie albo w jesiennym błocie
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Forzę Horizon 3 mam zamiar dopiero ograć, ale czwórką mocno się jaram i będzie to jeden z szybszych zakupów na PC! Piękne miejscówki, system zmiennej pogody i pór roku (ciekawe jak to będzie działać w rzeczywistości). Na trailerze były motocykle - ciekawe czy pojawią się w grze. Poza tym motyw z posiadłościami (jeśli takowe będzie mogli kupować) też zapowiada się fajnie. PS: Chociaż ja i tak jestem niepocieszony, bo liczyłem na jakieś azjatyckie klimaty.