Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

KAŻDE auto ma WŁASNE drzewko? poyebało ich :mog: 

TYP daunie, TYP 

Opublikowano

Jak to możliwe że na liście samochodów są wszystkie Subaru Imperzy a nie ma żadnego Lancera Evo? Zamiast Toyoty Supry czy Celici czy GT86 jest Land Cruiser? 6 Renault vs 1 Peugeot? Dobre podwaliny pod płatne DLC.

Opublikowano
55 minut temu, _Be_ napisał:

to juz do bartg pretensje bo napisał TYP 

Chodziło mje o to, że każdy TYP aut (offroad, rally, supercars itd) ma inne perki do odblokowania, to że KAŻDE auto ma oddzielny skill tree to już było wiadomo od dawna z któregoś filmiku dot. sezonów, przynajmniej ja z tego wiedziałem.

6 minut temu, szejdj napisał:

Jak to możliwe że na liście samochodów są wszystkie Subaru Imperzy a nie ma żadnego Lancera Evo? Zamiast Toyoty Supry czy Celici czy GT86 jest Land Cruiser? 6 Renault vs 1 Peugeot? Dobre podwaliny pod płatne DLC.

Mitsubishi nie ma, bo odkąd kupił ich Nissan i produkują gówniane hybrydowe auta typu Eclipse mają wywalone na chwalenie się, że kiedyś robili fajne auta jak Evo :( Tak wiem w GT Sport są, kwestia pewnie nie przedłużenia licencji. Land Cruiser jest w wersji Arctic Trucks, zupełnie inna licencja niż na Toyoty. A z Peugeotem słabe faktycznie.

Opublikowano
4 minuty temu, Bartg napisał:

Chodziło mje o to, że każdy TYP aut (offroad, rally, supercars itd) ma inne perki do odblokowania, to że KAŻDE auto ma oddzielny skill tree to już było wiadomo od dawna z któregoś filmiku dot. sezonów, przynajmniej ja z tego wiedziałem.

Ja nie oglądałem niczego więc nie wiem :dunno:Mogłem wejść w linka przed obrażaniem srajosa, ale nie żałuje niczego 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja nie oglądałem niczego więc nie wiem :dunno:Mogłem wejść w linka przed obrażaniem srajosa, ale nie żałuje niczego 

Mnie takie coś pasuję, w trójce miałem swoje 10-15 ulubionych aut i nakręciłem nimi najwięcej km, także fajna sprawa takie coś. Oby tylko nie było achievka za wymaksowanie wszystkich aut.

Edytowane przez Bartg
Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

Ale przyznasz że takie minipoduszowce to byłoby coś i prawdziwa rewolucja. Znasz jakąś inną grę z minipoduszkowcami? 

san andreas :kaz: 

Opublikowano

to kiedy reaktywacja klubu psx i jakaś zabawa w berka? czwartunio za tydzień? zeby gempassowcy mogli zdążyć ogarnac gierke i dołączyć do klubu.

Opublikowano
54 minuty temu, szejdj napisał:

Nie interesują mnie wymówki.

W FH3 były te wszystkie samochody a do FH4 ich nie dali.

Za to w FH3 nie miałeś Porsche na start (przez deal z EA) oraz VW. Toyota nie pojawiła się nawet w ostatnim NFS, więc to nie wina T10/PG.

Opublikowano

na luzaku :D w tej edycji pełne delektowanie się niekończącymi się forgazmami. tyle do ogrania będzie że o matulu. zresztą lata już nie te, trzeba zwolnić, wyciszyć się...a później 14h jazdy z przerwą na siku i papu.