Opublikowano 28 września 20186 l formula zjadala swoj ogon, niektórzy poszli naprzód jak fh czy dirt rally a inni umarli (*)
Opublikowano 28 września 20186 l Zima jest w uj dobra, ja już na wiośnie śmigam, wrzuciłbym fotki ale nie dało się uploadować wczoraj nic Co myślicie o muzyce w radyjkach ? Dla mnie to chyba najsłabsze FH pod tym względem.
Opublikowano 28 września 20186 l Chyba będzie trzeba stickersy z poprzedniej wersji gry zaimportować, by w klubie było czym fury pomalować PS. W ramach Game Passa, będzie można jakiegoś pre-downloadu dokonać, czy dopiero we wtorek dadzą ściągnąć grę? PS2. Czy później sejw z gry cyfrowej będzie bezproblemowo działał z wersją pudełkową?
Opublikowano 28 września 20186 l Teraz, Emtebe napisał: PS. W ramach Game Passa, będzie można jakiegoś pre-downloadu dokonać, czy dopiero we wtorek dadzą ściągnąć grę? Do znudzenia: W dniu 25.09.2018 o 21:52, Bzduras napisał: W dniu 23.09.2018 o 10:53, Bzduras napisał: W dniu 23.09.2018 o 10:53, second napisał: Czy Forza Horizon 4 będzie od razu od premiery w Xbox Game Pass, czy dopiero po jakimś czasie? 02.10 około 1800 2 minuty temu, Emtebe napisał: PS2. Czy później sejw z gry cyfrowej będzie bezproblemowo działał z wersją pudełkową? Będzie działać bez żadnych obawień
Opublikowano 28 września 20186 l Ten post czytałem, ale mi chodzi, czy da się wcześniej pobrać a odblokować na premierę. Ale, że przytoczyłeś ten post, więc wnioskuje, że dupa z wcześniejszym pobraniem.
Opublikowano 28 września 20186 l Fake, pudełeczka do One'a mają płytkę z lewej strony! 1 minutę temu, Emtebe napisał: Ten post czytałem, ale mi chodzi, czy da się wcześniej pobrać a odblokować na premierę. Ale, że przytoczyłeś ten post, więc wnioskuje, że dupa z wcześniejszym pobraniem. Gdzieś tam też wspomniałem, że preloadu nie będzie dla abonentów GP, moja wina - źle zacytowałem Edytowane 28 września 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 28 września 20186 l Ponawiam pytanie. Klub PSX Extreme to już jest ten jeden oficjalny czy ktoś z nudów zrobił?
Opublikowano 28 września 20186 l Jak będę miał FH4 to mam zakaz wejścia do forumowego klubu za "ekonomie" ?
Opublikowano 28 września 20186 l Swietna jest ta gra! podoba mi sie pomysl zbierania na ciuchy, Forzathronu z randowmowymi ludzmi na mapie, pojedynkow 1 na 1, szybkiego czatu - poki co nie dziwne, ze zgarnia wszedzie 9tki! Oderwać się nie można! Edytowane 28 września 20186 l przez easye
Opublikowano 28 września 20186 l Sprawdź kto go założył, Jeszcze godzina i będę cisnął w mesjasza Pierdzioch PL
Opublikowano 28 września 20186 l Ogólnie to gierka jest miodna (obecnie już mam lato) i bawię się forzathonami. Zupełnie inna formuła gry względem FH3 i to bardzo cieszy, bo zamiast ogrzewanego kotleta dostaliśmy bardzo dobry produkt - szacunek dla producentów
Opublikowano 28 września 20186 l O, nawet nie wiedziałem, że formułą się zmienila. Gra życia po życiu się szykuje powoli, nie mogę się już niedzieli doczekać.
Opublikowano 28 września 20186 l Nie przesadzaj z tą zmianą formuły. Przecież jest niemal identycznie jak w 3.
Opublikowano 28 września 20186 l Jest progress w stosunku do trójki, ale raczej na zasadzie ewolucji aniżeli rewolucji. I super, bo tego właśnie się spodziewałem Jazda jest goty, po prostu.
Opublikowano 28 września 20186 l Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: 3 godziny temu, kubson napisał: Sprawdź kto go założył, Jeszcze godzina i będę cisnął w mesjasza Pierdzioch PL to chyba ten ale nie wiem czy nie powinnismy zalozyc nowego FPE bo wiecej mamy wspolnego z forumkiem niz gazeta;) jak bede mial 20lvl to zrobie, chyba ze ktos wczesniej dobije to smialo:) Edytowane 28 września 20186 l przez kubson
Opublikowano 28 września 20186 l Dobra, założyłem team forumkowy. FPSX Extreme Dołączać [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Do paru osób zaproszenie poszło. Jutro zrobię jakąś graficzkę na zdjęcie.
Opublikowano 28 września 20186 l Podrap się, warto - season pass, VIP i wyścigi generacji już dzisiaj
Opublikowano 28 września 20186 l Jezu jak się w to dobrze gra. Nie ma zbędnego (pipi)enia tylko jedziemy. O grafie nic nie piszę bo i tak wiemy że r(pipi). Wyglada to w trybie jakośći lepiej niż życie. 44 minuty temu, ragus napisał: od 2 godzin swędzi mnie ta ultimate xD typowy gracz Nie namawiam ale.... horizonka nie ograć XD