czapa 671 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Forza ściągnięta z game passa na xboxie crashuje się na ekranie startowym. To znaczy naciskam A i coś tam wczytuje, zawiesza się i wychodzi do menu. Co zrobić? czyściłem dane... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) 41 minut temu, kubson napisał: Albo niech każdy dołączy do Zielonej Szlachty FPE gdzie @Hum jest adminem tam chyba jest juz z 60 osób bo trochę zamieszania robi sie z klubami jesien w tej grze jest przepiękna Ogólnie problem z tymi klubami, które już istniały w FH3 czy poza nią jest taki, że nie wyszukuje ich w tej wyszukiwarce którą otwiera FH4. Nie są zaliczane jako "Horizon Club" czy coś takiego. Przynajmniej szukając "FPE", czyli klubu z FH3 albo tego co Hum założył to nie mogłem ich znaleźć. Faktycznie wyszukiwało tylko tego od Pipolino. Otwórzcie go i będzie po problemie. 13 godzin temu, maciucha napisał: Ma ktoś jeszcze problemy z ustawieniem pedału hamulca w G920? Gra w ogóle nie reaguje na zmiany martwej strefy i hamuję max na 80%. Zmiana tych samych ustawień w FH3 dawała oczekiwane rezultaty, a tutaj kompletny klops. @raven_raven? No też miałem coś takiego. Nie tyle nie reagował na zmiany martwej strefy, ale nie dało się jej zmniejszyć na tyle, by z tym twardym hamulcem G920 dało się komfortowo grać. Wyjąłem tą gumkę ze środa i po problemie xd 5 godzin temu, El Loco Chocko napisał: Probowalem blisko godzine na kierownicy grac, ale nie wiem czy to kwestia ustawien, czy czegos innego, ale FH4 jest bardziej grywalna na padzie imo. No ja grałem trochę więcej, i tak jak w FH3, do przejałów IMO kierownica się nie nadaje, jedynie do odpowiednich samochodów i do ścigania się po asfalcie. Wtedy jest super, a do reszty pad. No i na kierownicy zawsze muszę grać z niższym poziomem trudności, bo takich wyników jak na padzie nie wykręcę. To mimo wszystko jest Horizon, gdzie się zapier,dala po buraczanych polach i w trakcie poślizgów machnięcie gałką z jednego maksymalnego wychylenia do drugiego jest o wiele szybsze niż obrócenie kierownicy dwa i pół raza. Edytowane 6 października 2018 przez raven_raven Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Ehhh, może w którymś patchu naprawią te martwe strefy, póki co nie mam po co grać. A co do 2,5 obrotów to kto ci każe jeździć na tak dużym zakresie? Ja mam w opcjach ustawione kąt obrotu na max 360 stopni i FH3 daje mi dużo więcej funu na kierownicy niż na padzie. Bardzo szybko trzeba reagować, bo mnóstwo się dzieje, ale że to arcadówka, to dużo łatwiej się kontroluje auta i 360 stopni działa optymalnie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Nawet jeden obrót jest wolniejszy od machnięcia gałką. Nikt mi nic nie każe, będę sobie grać jak mi sie podoba. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Godzinę temu, czapa napisał: Forza ściągnięta z game passa na xboxie crashuje się na ekranie startowym. To znaczy naciskam A i coś tam wczytuje, zawiesza się i wychodzi do menu. Co zrobić? czyściłem dane... Ściągnij jeszcze raz 1 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 1 godzinę temu, czapa napisał: Forza ściągnięta z game passa na xboxie crashuje się na ekranie startowym. To znaczy naciskam A i coś tam wczytuje, zawiesza się i wychodzi do menu. Co zrobić? czyściłem dane... Miałem ten sam problem, niestety jedyne wyjście, to ściągnąć jeszcze raz 1 Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Non stop wyskakuje mi komunikat o błędzie połączenia z serwerem gry. Net w konsoli jest, nie mogę pobrać samochodów z przepustki samochodowej tej z 5.10, wszystkie drivatary maja 1 poziom. Ktoś coś? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) ja dalej nie mam w garazu 2002 Mazda Rx-7 oraz 2018 Nissan Sentra, mimo tego ze na dysku je mam sciagniete ;/ cos ten car pass szwankuje to co robimy z klubami wszyscy uderzaja do Pipolino i to bedzie nasz oficjalny czy @Humcos ogarnie z Zielona Szlachta FPE? Edytowane 6 października 2018 przez kubson Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Piękna jest zarówno jesień jak i zima <3 jeździ się wybornie, jak zwykle. Szkoda że jak zwykle polityka dodawania aut mnie wkur/wia, dlaczego robią kopiuj-wklej od 10 lat tych samych fur (jakieś tare bmw albo audice które nikogo) a takich oczywistości jak Huracan Performante, nowy AM Vantage czy BMW M5 nie ma... Gdzie mój Aventador SV?!!! Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) Dla mnie ta część ma jedną wadę - Hospital Records ... strasznie słaba lista kawałków =/ EDIT: Fotki przerzuciłem do odpowiedniego tematu Edytowane 6 października 2018 przez Ins Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 O Boże jak ta gra wygląda w 4K na moim LG B7 serio brak mi słów. Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Również dołączę do narzekających na muzykę. Jeden utwór mi się podoba i to ten z początku po odpaleniu gry. Reszta mocno nijaka i nic nie jest warte zapamiętania. Jeszcze na bass arena przewinie się M83. UK spoko, ale różnorodności Australii nie przebiję. Zgodzę się z tym, że nie czuć klimatu festiwalu. To chyba w 1 było najlepiej czuć, 3 już też odpłynęła w tym aspekcie. Ścigamy się dla ścigania, nie ma walki. Po części rozumiem, bo zrobili jedno wielkie podwórko- online. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Radio hiphopowe bardzo dobre Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 1. Jest takie radio ? xD 2. Hip hop i FH ? xD Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) FH2> FH3 jeśli chodzi o soundtrack. Ścigając słońce w Ferrari F40 przy tym kawałku :ciareczki: Edytowane 6 października 2018 przez chris85 2 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 30 minut temu, iluck85 napisał: Również dołączę do narzekających na muzykę. Jeden utwór mi się podoba i to ten z początku po odpaleniu gry. Reszta mocno nijaka i nic nie jest warte zapamiętania. Jeszcze na bass arena przewinie się M83. UK spoko, ale różnorodności Australii nie przebiję. Zgodzę się z tym, że nie czuć klimatu festiwalu. To chyba w 1 było najlepiej czuć, 3 już też odpłynęła w tym aspekcie. Ścigamy się dla ścigania, nie ma walki. Po części rozumiem, bo zrobili jedno wielkie podwórko- online. W trójkę jeszcze nie grałem, ale po spędzeniu blisko 9 czy tam 10h w grze zaczynam odczuwać lekkie znużenie. Tak jak napisałeś muzyka to w większości nic ciekawego, klimat festiwalu niemal zerowy. Jednak jedynka pod tym względem pozostaje niedościgniona. Oczywiście o aspektach pogodowych czy graficznych nie ma co pisać, bo to coś pięknego i olśniewającego (jesień + błoto +duża kałuża = banan na dziobie), ale w tej gonitwie za ultrarealistyczną grafiką, gdzieś ulecial ten cały fun z jedynki. Jedynki, która dla mnie jest najlepszą ścigałką w takiej formie- otwartego czy też quasi otwartego świata. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Klub jest jeden, FPSX. [mention=63685]Creatinfreak[/mention] jest też adminem w nim. Dałem mu trochę władzy, bo w prawdziwym życiu mu jej brakuje Swoją drogą jesteśmy już w 1% najlepszych klubów świata 1 1 Cytuj
seq88.as 2 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Aktualnie gra 7 osob z klubu, moze wspolna sesja jakas?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 chris85- to było piękne. 2 była spoko do finału. Po finale jak chciałeś "calaka", to gierka wynudziła dojazdami od wyścigu do wyścigu. Dramat. marcinwks- to trapi tą serie, ale w poprzednich częściach wspinałeś się na szczyt, był wielki finał przez 3/4 mapy i jako tako koniec. W 4 nie ma żadnego celu w zasadzie. A po x strefie driftu czy prędkości wchodzi powtarzalność. A jak odkryjesz wszystkie drogi, to już w ogóle zaczyna trącać myszką. Zapomniałem dodać, że o ile dobrze przeczytałem, to teraz pkt nie są ogólnie dla mnie i obojętnie jakim pojazdem jadę? Przydzielam pkt/perki do konkretnego pojazdu? To lipa, bo ogranicza mi to waflowanie autami i muszę myśleć czy warto mi inwestować pkt. W poprzednich odsłonach odblokowałem %, premie itp itd i było to na moją osobę obojętnie czym jechałem, a teraz do konkretnego auta?! Lipa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 6 minut temu, seq88.as napisał: Aktualnie gra 7 osob z klubu, moze wspolna sesja jakas? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka no dawajcie lecimy, widzę kolega mnie zaprosił, co z resztą? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Ja mogę zagrać jak nie zasnę w międzyczasie Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) A kto chciałby z tobą grać ? PS. Jeżeli faktycznie istnienie hip hop w horajzonie to ja się pytam jak przy czymś takim można grać ? Pomijając kwestię gustu to czy nie jest to zbyt zamulające do tego typu gry ? Edytowane 6 października 2018 przez Ins Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) Wystarczy, że twoja mama dużo fajnych rzeczy chce ze mną robić Edytowane 6 października 2018 przez Yakubu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi