Bzduras 12 764 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Jakoś między 17 a 19 mogę coś pojeździć Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 W ogóle troche kaplica, wczoraj chciałem pojeżdzić jakieś wyścigi PVP o 22 i kilka wyścigów sprawdzałem i nic nie wyszukiwało, żadnych graczy... Czyżby sprzedażowa klapa ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) 20 minut temu, PlastikowySmalec napisał: W ogóle troche kaplica, wczoraj chciałem pojeżdzić jakieś wyścigi PVP o 22 i kilka wyścigów sprawdzałem i nic nie wyszukiwało, żadnych graczy... Czyżby sprzedażowa klapa ? Najpierw musisz 20lvl wbić i dopiero wtedy będziesz miał normalny multipleyr Edytowane 7 października 2018 przez Yakubu Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Zawsze pełny serwer ludzi (jeszcze przed 02.10), gierka w GP i sprzedażowa klapa to kropki, które idealnie się łączą Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) wszystkich obawiających się o finansowe klape mogę uspokoić bo gierka na podstawie statystyk w grze zaliczyła ponad dwukrotnie lepszy start niż poprzednia część Swoją drogą mam irytujacego bug który przy cofaniu czasu, non stop przewija mi czas wprzód i w tył xD Trzeba się chyba teraz oduczyć z niego korzystać Edytowane 7 października 2018 przez oni Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) Moim zdaniem to już jest zbędny dodatek, bo nawet kiedy wylecisz z trasy, to i tak jesteś w stanie dogonić rywali. Handicap jest bardzo taki hmmm przyjacielski xD Edytowane 7 października 2018 przez chris85 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 No jak grasz na łatwym albo średnim poziomie to może tak, expert/pro/unbeatable takie proste wcale nie są . Albo może taki dobry jesteś, nie wiem. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Gram na tym średnim. Muszę wskoczyć na wyższy, bo faktycznie łatwo mi idzie. Zimą gra bardzo przypomina wyglądem Driveclub, oczywiście nie licząc neonów i tęczowych barw. Jest na pewno bardziej poważnie niż w DLC do trójki. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Swoją drogą, tak zupełnie szczerze to jeżeli ktoś szuka ekipy do gry to polecam sprawdzić funkcję Looking for group na Xboxie. Powinniście bez problemu, w każdej chwili znaleźć ludzi (w tym polaków) do czego tylko potrzebujecie. Jedna z najlepszych funkcji sieciowych na Xboxie Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 7 godzin temu, oni napisał: Chyba znam przyczynę problemu, moim zdaniem winę ponoszą opóźnienia w połączeniu, w czasie których gra próbuje schynchronizować wydarzenia na ekranie z serwerem gry. Przejście w tryb offline bodajże nazywa się to Horizon Solo, całkowicie rozwiązuje ten problem. U mnie pomogło podpięcie konsoli przez kabel zamiast WiFi. Nie wiem czemu tak, ale problem ustąpił. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) 5 godzin temu, oni napisał: wszystkich obawiających się o finansowe klape mogę uspokoić bo gierka na podstawie statystyk w grze zaliczyła ponad dwukrotnie lepszy start niż poprzednia część Swoją drogą mam irytujacego bug który przy cofaniu czasu, non stop przewija mi czas wprzód i w tył xD Trzeba się chyba teraz oduczyć z niego korzystać ale to jest number of players, czyli game pass zrobił swoje. Ja chociażby mam z GP, a wszystkie poprzednie mam w pudełku. Swoją drogą dlaczego 812 Superfast jest tylko do kupienia za forzathon points czy naprawde kazdy developer chce żeby ich gra stała się hobby codziennym, mam pracę rzucić do ch/uja? I gdzie mój Aventador SV ;((((((((( Edytowane 7 października 2018 przez MaZZeo Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) Dokładnie, pomijam już fakt skladeczek na 10 w Windows store, bo tyle kont może pobrać 1 kupiona grę i jeździć na swoim profilu. Edytowane 7 października 2018 przez easye 2 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 @MaZZeo kup sobie w domu aukcyjnym, co za problem? Cytuj
Semozet 0 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 . Gra ktoś z Was w FH4 na kierownicy logitech g920 podłączonej do konsoli xbox? Prosił bym o screenshot z ustawieniami. Bardzo niewygodnie mi się gra na kierownicy w FH4. Mam coś źle ustawione z force feedback. Niby ustawiony mam 900 stopni kąt obrotu lecz podczas jazdy i tak max to 360 stopni. Kierownica nie pozwala dalej się przekręcać. Widziałem na YT różne filmy np z driftem gdzie kierownica jest lekka i sama szybko wraca do puszczeniu jej. Są jakieś filmy z ustawieniami lecz dotyczą głównie PC gdzie prócz ustawień w FH4 są jeszcze ustawienia do sterownika. Irytuje mnie trochę granie i aż chciałbym wziąć pada i na nim pograć. Jeśli ktoś używa g920 na xbox bardzo proszę o screeny z ustawieniami dzięki którym gra będzie przyjemniejsza i pozwoli na wykorzystanie w pełni zakresu obrotu. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Aventador SV widze jednego za 20mln Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 9 godzin temu, MaZZeo napisał: ale to jest number of players, czyli game pass zrobił swoje. Ja chociażby mam z GP, a wszystkie poprzednie mam w pudełku. No nigdzie nie napisałem że to sprzedaż, odnosiłem sie raczej do postu Smalca że "nie ma z kim grać" Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 16 godzin temu, oni napisał: wszystkich obawiających się o finansowe klape no, moim zdaniem uderzyłeś w finansowy aspekt premiery, też to tak zrozumiałem Tak czy siak gra musi się sprzedawać jak poje,bana i robić microsoftowi ciężarówki pieniędzy. Tylko jedno mnie zastanawia: były jakieś konkretniejsze akcje marketingowe? Sony to nawet na naszym zadupiu umie postawić jakiś plakat czy mural, a MS nawet jak ma w zanadrzu gierkę na je,bane 100/100 (i niech mi nikt nie próbuje się nawet nie zgodzić), to wydaje mi się, że niespecjalnie się z tym afiszują. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 1 minutę temu, raven_raven napisał: no, moim zdaniem uderzyłeś w finansowy aspekt premiery, też to tak zrozumiałem Tak czy siak gra musi się sprzedawać jak poje,bana i robić microsoftowi ciężarówki pieniędzy. Tylko jedno mnie zastanawia: były jakieś konkretniejsze akcje marketingowe? Sony to nawet na naszym zadupiu umie postawić jakiś plakat czy mural, a MS nawet jak ma w zanadrzu gierkę na je,bane 100/100 (i niech mi nikt nie próbuje się nawet nie zgodzić), to wydaje mi się, że niespecjalnie się z tym afiszują. Myślę, że ogromny nacisk marketingowy pójdzie teraz w DLC, Car Passy itd, wszystko żeby zachęcić abonentów game passa do zainwestowania w grę paru dolarów. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Okej sorry, nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 4 minuty temu, raven_raven napisał: i niech mi nikt nie próbuje się nawet nie zgodzić Ja się nie zgadzam Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Ja jestem w stanie żyć i grać bez plakatów i murali Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Gdzie można kupić firmę?czy kupno zamku generuje dodatkowy przychód, czy te 20mln do wydania jest tylko do fast travel jak w innych przypadkach? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Ja kupiłem jakąś wypożyczalnię aut w Edynburgu. Szukaj złotej ikonki z napisem najszybsze auta świata czy jakoś tak 1 Cytuj
second 3 707 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Godzinę temu, Yakubu napisał: Ja kupiłem jakąś wypożyczalnię aut w Edynburgu. Szukaj złotej ikonki z napisem najszybsze auta świata czy jakoś tak Też to kupiłem, ale póki co żadnego stałego zysku nie przynosi. Chyba trzeba wszystkie gwiazdki zdobyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi