Opublikowano 10 października 20186 l U mnie też wszystko chodzi gorzej. Za wywalanie z sesji online winiłem mojego kochanego dostawcę internetu, ale widzę, że nie tylko ja mam z tym problem
Opublikowano 10 października 20186 l Po dzisiejszym patchu zaliczyłem 2 wylogowania, 5 rozłączeń i 3 freezy. No zepsuli to koncertowo, nie ma co.
Opublikowano 11 października 20186 l 13 godzin temu, Colin napisał: driftowozy to ogólnie bonusowa paczka do gry. kupisz za 300 tysi ale jak wejdziesz w punkty umiejętności wozu to na górze masz perka dającego 300k więc forka wychodzi za darmoszkę. Hmm czyli jak to jest - mogę kupić paczkę za 35zł i mieć te auta za darmo, albo kupić każde z nich po 300k kredytów w grze? Edytowane 11 października 20186 l przez Bartg
Opublikowano 11 października 20186 l ta paczka to chyba tak czy siak dla każdego była za free. brałem z GP, była w zestawie, chyba że to jakiś czasowy bonus
Opublikowano 11 października 20186 l 13 minut temu, Colin napisał: ta paczka to chyba tak czy siak dla każdego była za free. brałem z GP, była w zestawie, chyba że to jakiś czasowy bonus Wychodzi na to, że dla posiadaczy game passa dodatek jest za darmo Edytowane 11 października 20186 l przez Bartg
Opublikowano 11 października 20186 l Grałbym w to jak dziki, tylko nie mam klocka Warto kupić, przejść i sprzedać? Chyba, że ktoś mi pożyczy One X żebym sobie ograł
Opublikowano 11 października 20186 l Mam 8 letniego lapka, który służy głównie do zbierania kurzu. Nawet jakby poszło, co jest nierealne, nie mam ochoty grać jak zwierzę w 5fps i 240p
Opublikowano 11 października 20186 l Mala awarie wykrylem. Tworzymy sobie wyscig PvP na max okrazen. Bierzesz ziomka i zaczynacie wyscig we dwoch. Jeden rusza i po przekroczeniu lini startu, wychodzi z gry. Drugi automatycznie dostaje pierwsze miejsce 200k do 400k plus expa Edytowane 11 października 20186 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 11 października 20186 l 2 godziny temu, Wooyek napisał: Grałbym w to jak dziki, tylko nie mam klocka Warto kupić, przejść i sprzedać? Chyba, że ktoś mi pożyczy One X żebym sobie ograł A masz telewizor 4K hdr? Bo jeśli tak, to po zobaczenia tych gier gwarantuję Ci, że Xbox zostanie na dłużej W ogóle jeśli nie grałeś w poprzednie części, to FH4 jest 11/10 Edytowane 11 października 20186 l przez chris85
Opublikowano 11 października 20186 l A ja nadal mam problemy z Forzathonem Live po wczorajszym patchu. Na 6 rozegranych w 3 z nich doszło do zwiechy konsoli w trakcie rozgrywki. Wcześniej było ok, więc zakładam, że coś może być na rzeczy Pacjent to One S
Opublikowano 11 października 20186 l Z tymi zimowkami to tez awaria lekka. Ma ktos jakis sposob jak to najlepiej ogarnac? Bo jezeli mam samochod z tuningiem i tworca go zablokowal, to jak zaczniemy grzebac sami, to wszystko tracimy. W oknie wyboru tuningu, tez nie wiadomo jakie opony sa zalozone. Mozna samemu wszystko robic, ale to imo za duzo zabawy.
Opublikowano 11 października 20186 l 46 minut temu, chris85 napisał: A masz telewizor 4K hdr? Bo jeśli tak, to po zobaczenia tych gier gwarantuję Ci, że Xbox zostanie na dłużej W ogóle jeśli nie grałeś w poprzednie części, to FH4 jest 11/10 Nie mam 4K, ani w Horizona nigdy nie grałem.
Opublikowano 12 października 20186 l 13 godzin temu, Matriks_1111 napisał: A ja nadal mam problemy z Forzathonem Live po wczorajszym patchu. Na 6 rozegranych w 3 z nich doszło do zwiechy konsoli w trakcie rozgrywki. Wcześniej było ok, więc zakładam, że coś może być na rzeczy Pacjent to One S Wczoraj pograłem trochę, zaliczyłem Forzathon live i problemów żadnych nie miałem, też gram na eSce. Chyba czas do lekarza...
Opublikowano 12 października 20186 l Powiedzcie mi jaka jest najlepsza bryka do driftow? Bo od zawsze jestem w tym cienki, a chciałbym zrobić strefy driftu.
Opublikowano 12 października 20186 l 14 minut temu, creatinfreak napisał: Powiedzcie mi jaka jest najlepsza bryka do driftow? Bo od zawsze jestem w tym cienki, a chciałbym zrobić strefy driftu. Teraz to każda z zawieszeniem typu drift, setup można gotowy ściągnąć jakiś, ja cisnę albo E30 z Formula Drift albo Hoonigan RX7. A jak jesteś cienki to polecam coś z napędem 4x4, nawet Impreza z zawieszeniem driftowym na luzaku ogarnie. Edytowane 12 października 20186 l przez Bartg
Opublikowano 12 października 20186 l Ja również mam problemy z forzatlonem. Już w ostatnim nie zliczało mi wyścigów poprawnie NSXem a teraz mecze się terenówka żeby zaliczyć 3 razy rajd przełajowy. Na 5 wygranym jeden zaliczony. Czy może coś robię źle?
Opublikowano 12 października 20186 l Miałem to samo. Upewnij sie ze zawsze jezdzisz tym samym samochodem, ktory wybrales na samym poczatku, choc i to bywa zdradliwe. Ja musialem zrobic 5 zeby zaliczylo. Ostatni jaki zrobilem byl Behemot i w koncu wskoczylo.
Opublikowano 12 października 20186 l Jeśli ktoś ma problem z zaliczeniem drugiej tury Forzathonu to najłatwiej skorzystać z Blueprint i samemu zrobić sobie wyścig przełajowy offroad - działa niezawodnie.
Opublikowano 12 października 20186 l Jak będziecie robić to zadanie z 7 mln punktów, to nie zmieniajcie furki nawet na chwilę. Miałem już 3 mln postępu, pojechałem sobie 1 wyścig rankingowy dla urozmaicenia i musiałem zaczynać od nowa, mimo że to był ten sam samochód.
Opublikowano 12 października 20186 l Bug za bugiem, ja sobie normalnie przejechałem dwa wyścigi Lamborghini, a potem wróciłem do mojego autka i kontynuowałem zabawę z punktami do Forzathonu.