Opublikowano 26 października 20186 l To bardzo słaba forma farmienia kasy. To co wyżej podałem daje 1,5 mln creditsów + 10 wheelspinów w około 40 min.
Opublikowano 26 października 20186 l Można robić na przemian, żeby się nie znudziło Zresztą teraz i tak nikt nie będzie grał w Forze
Opublikowano 28 października 20186 l Z tego co widzę to tu wcale nie trzeba wygrywać wyścigów bo i tak zalicza jako ukończone i jest taki złoty pucharek obok danego eventu. Czy się mylę ? Edytowane 28 października 20186 l przez czapa
Opublikowano 28 października 20186 l Nie trzeba wygrywać, masz rację, jedyne co to za wygraną masz najwięcej kasy
Opublikowano 28 października 20186 l Tylko mi nie działa forzathon? Od 3 dni mam info ze serwery chwilowo niedostępne
Opublikowano 30 października 20186 l W dniu 23.10.2018 o 19:28, marcin33 napisał: Mam pytanie odnośnie eventu letniego - gdzie jest ten wyścig, w którym można wygrać samochód Hot Wheels, bo go nie widzę...
Opublikowano 30 października 20186 l mapka, prawy bumper dla legendy, wyłącz wszystko po czym zaznacz sezonowe zawody retro super furami bodajże trzeba jeździć.
Opublikowano 30 października 20186 l Ok, ogarnąłem. W drugich mistrzostwach też widzę jest fura do wygrania
Opublikowano 30 października 20186 l ano jest, ciekawa nawet. datsunem 510 trzeba śmigać, jak się zrobi na A800 to bardzo przyjemna mydelniczka.
Opublikowano 30 października 20186 l Mam tune na S900 - to auto ma takiego ultra gripa, że nie widziałem, że w tej gierce są opony zrobione z rzepów Edytowane 30 października 20186 l przez Matriks_1111
Opublikowano 31 października 20186 l Czym się różni klub o drużyny ? Nie ogarniam za bardzo, w ogóle mam wrażenie że dodali miliony opcji ale średnio wszystko jest wytłumaczone i ciężko się połapać co jest co
Opublikowano 31 października 20186 l nazwą :x klub to masz tylko dla poczucia przynależności. nie dość że klub poprzez xbl to jeszcze nie ma z tego profitów. a drużyna to wiadomo, zdobywanie punktów w stadzie w rozgrywkach online. w sumie to tyle.
Opublikowano 2 listopada 20186 l miał ktoś problem z rozbijaniem tablic że jedną rozjechaliście i jej nie ma gra dalej ją widzi na mapie?
Opublikowano 2 listopada 20186 l Może nie rozbiłeś jej samochodem, tylko np. została rozbita przez elementy otoczenia?
Opublikowano 2 listopada 20186 l Witam. Mam Pytanie odnośnie aukcji, mianowicie jak wystawić samochód za wyższą kwotę niż pozwala gra ? Wiem, że jest to możliwe, bo widziałem na aukcjach samochody po 20 milionów, a ja wystawiając ten sam samochód mam możliwość dać tylko 600 tysięcy. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Dobra jaram się, 41 nowych felg i możliwość malowania poszczególnych ich elementów
Opublikowano 7 listopada 20186 l Online aż się prosił o taki filmik. Moje życie z tą grą w pigułce. Brakuje spychania, żebym nie wcelował w checkpoint.
Opublikowano 7 listopada 20186 l Niedługo pojawi się system kar w multi w FM7, mam nadzieje że Horizon też takie dostanie.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Akurat FH z natury mam wrażenie ma być casual friendly i nie próbuje nawet naśladować symulacji, więc o systemie kar w tej grze bym nie marzył