Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To bardzo słaba forma farmienia kasy. To co wyżej podałem daje 1,5 mln creditsów + 10 wheelspinów w około 40 min.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 287,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Można robić na przemian, żeby się nie znudziło ;) Zresztą teraz i tak nikt nie będzie grał w Forze :shotgun:

Opublikowano

Z tego co widzę to tu wcale nie trzeba wygrywać wyścigów bo i tak zalicza jako ukończone i jest taki złoty pucharek obok danego eventu. Czy się mylę ?

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Tylko mi nie działa forzathon? Od 3 dni mam info ze serwery chwilowo niedostępne :pawel:

Opublikowano
W dniu 23.10.2018 o 19:28, marcin33 napisał:

192qkkgjuyt11.jpg?width=960&crop=smart&a

Mam pytanie odnośnie eventu letniego - gdzie jest ten wyścig, w którym można wygrać samochód Hot Wheels, bo go nie widzę... 

Opublikowano

mapka, prawy bumper dla legendy, wyłącz wszystko po czym zaznacz sezonowe zawody :potter: retro super furami bodajże trzeba jeździć. 

Opublikowano

ano jest, ciekawa nawet. datsunem 510 trzeba śmigać, jak się zrobi na A800 to bardzo przyjemna mydelniczka.

Opublikowano

Mam tune na S900 - to auto ma takiego ultra gripa, że nie widziałem, że w tej gierce są opony zrobione z rzepów :shok:

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Czym się różni klub o drużyny ? Nie ogarniam za bardzo, w ogóle mam wrażenie że dodali miliony opcji ale średnio wszystko jest wytłumaczone i ciężko się połapać co jest co

Opublikowano

nazwą :x klub to masz tylko dla poczucia przynależności. nie dość że klub poprzez xbl to jeszcze nie ma z tego profitów. a drużyna to wiadomo, zdobywanie punktów w stadzie w rozgrywkach online. w sumie to tyle. 

Opublikowano

miał ktoś problem z rozbijaniem tablic że jedną rozjechaliście i jej nie ma gra dalej ją widzi na mapie?

Opublikowano

Witam.

Mam Pytanie odnośnie aukcji, mianowicie jak wystawić samochód za wyższą kwotę niż pozwala gra ?

Wiem, że jest to możliwe, bo widziałem na aukcjach samochody po 20 milionów, a ja wystawiając ten sam samochód mam możliwość dać tylko 600 tysięcy.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Dobra jaram się, 41 nowych felg i możliwość malowania poszczególnych ich elementów :banderas:

gzOfioF.jpg

Opublikowano

Jakie to prawdziwe xDDD

Opublikowano

Online aż się prosił o taki filmik. Moje życie z tą grą w pigułce. Brakuje spychania, żebym nie wcelował w checkpoint. 

Opublikowano

Niedługo pojawi się system kar w multi w FM7, mam nadzieje że Horizon też takie dostanie.