Opublikowano 30 grudnia 20186 l (pipi) nie wiem o co chodzi ale odpaliłem dlc, gram czy to zwykle wyścigi czy sezonowe mistrzostwa, biorę furkę zupgradeowana pod korek pod daną klasę a i tak w trakcie startu praktycznie cała stawka mnie wyprzedza jadąc tymi samymi autami na trochę słabszych tuningach zmieniam drivatary z expert na niższe i to samo WTF? Mam wrażenie, że może coś trigger nie dociska do podłogi gazu bo teraz gram na nowym padzie a konkretnie elicie, który ma jakieś ustawienia docisku itp ale nie bawiłem się za bardzo, no i w większości gier zero problemu ale w tym dodatku biorą mnie na prostej jak chcą i nie wiem o co chodzi xd Ok jestem debilem chodziło o pada xD zablokowałem tegesem żeby nie dochodził do maxa
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 21 godzin temu, _Be_ napisał: Ok jestem debilem chodziło o pada xD zablokowałem tegesem żeby nie dochodził do maxa W tej blokadzie nie chodzi prZypadkiem o to żeby pełen zakres osiągać już w połowie naciśnięcia? W FPSach to właśnie pomaga. Chyba, że w wyścigach jest inaczej.
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 23 minuty temu, Gumiś_JaGoDa napisał: W tej blokadzie nie chodzi prZypadkiem o to żeby pełen zakres osiągać już w połowie naciśnięcia? W FPSach to właśnie pomaga. Chyba, że w wyścigach jest inaczej. Tak w FPSach to działa bo naciskasz cyngiel nawet na 3/4 zakresu a jak masz te blokade to wlasnie do 3/4 jest max nacisk, w Forzie musisz mieć pełny bo inaczej nie lecisz z gazem do podłogi.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Dziwne pytanie, ale czy ta gra ma jakiś koniec? Przejechałem tego Goliath i nadal nic.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 11 minut temu, czapa napisał: Dziwne pytanie, ale czy ta gra ma jakiś koniec? Przejechałem tego Goliath i nadal nic. 20 level road racing wbij to będzie ostateczny wyścig.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: 20 level road racing wbij to będzie ostateczny wyścig. Przejechał Goliath więc musiał już wcześniej wbić 20 lvl żeby go odblokować Już pora skończyć witanie 2019 roku
Opublikowano 3 stycznia 20196 l 3 minuty temu, Matriks_1111 napisał: Przejechał Goliath więc musiał już wcześniej wbić 20 lvl żeby go odblokować Już pora skończyć witanie 2019 roku Faktycznie poyebało mnie sie xD TO NIE MA ZAKOŃCZENIA
Opublikowano 3 stycznia 20196 l W ogóle warstwa fabularna jest z dupy, klimat festiwalu też. Jedynka i dwójka były zdecydowanie lepsze pod tym względem.
Opublikowano 3 stycznia 20196 l dla kolekcjonerów małe info - poza Hudsonem w sezonowych zawodach jest jeszcze DS3 do przygarnięcia.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l jakie rady do driftingu? nie ogarniam tego elementu niestety 2 gwiazdki to max
Opublikowano 4 stycznia 20196 l 13 minut temu, czapa napisał: jakie rady do driftingu? nie ogarniam tego elementu niestety 2 gwiazdki to max Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l Wbiłem ten 10 lvl, ale drifty są moim zdaniem popsute w tej grze. Zrobili casualową grę a te strefy są masakryczni trudne. Ledwo robię drift na 100k a wymagane jest 150k
Opublikowano 4 stycznia 20196 l No nie wiem, kupiłem ten samochód co pisałeś, tuning i kiepsko mi szło. Nie chce mi sie już do tego nawet wracać bo się zniechęciłem powtarzaniem tych stref po 20 razy
Opublikowano 4 stycznia 20196 l Osobiście miałem problem tylko z jedną strefą. Samooceny, który wspominał @_Be_ idzie to lekko ale nie zimą. Tutaj przydać się może Ford R2000 również z tuningiem DonJoewonSonga. Ja np wbiłem wszystkie strefy na automacie z wyłączoną tylko kontrolą trakcji
Opublikowano 4 stycznia 20196 l A to może przez ta zimę. Chociaż wcześniej w jesień w błocie też kiepsko szło. Może trzeba to w lecie robić. Tylko którym samochodem ? Edytowane 4 stycznia 20196 l przez czapa
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Ten, wspomniany Viper z Formula Drift jest najlepszy. Wczoraj bez problemu pobiłem nim wyzwanie sezonowe w drifcie pomimo zimy, także chyba musisz po prostu trenować
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Viper albo Hoonicorn. dobre tuningi, bez kontroli trakcji, sterowanie normalne i nawet na automacie idzie wszystko zrobić. dla mnie sterowanie normalne było kluczowe przy tych upierdliwych strefach. na symulacji auto głupiało przy kontrach.
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Większość driftów zrobiłem Viperem na automacie, ale na najtrudniejsze polecam manualna skrzynię, 3. bieg i jazda, rusza bez problemu i nie rozpędza się jak szatan, przez co jedzie sie płynnie i łatwiej go utrzymać na trasie
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Drifty Viperem to tylko na 4 z gazem w podlodze No na kilku ciasniejszych strefach na trojce jechalem. Przy dobrym tuningu to zakręty można brać pod kątem dużo ponad 90 stopni bokiem.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Ale było mówić że to Viper Formula Drift a nie zwykły Edytowane 7 stycznia 20196 l przez czapa
Opublikowano 7 stycznia 20196 l W dniu 5.01.2019 o 10:25, Matriks_1111 napisał: Ten, wspomniany Viper z Formula Drift jest najlepszy. Godzinę temu, czapa napisał: Ale było mówić że to Viper Formula Drift a nie zwykły Było czytać
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze W dniu 4.01.2019 o 12:25, _Be_ napisał: Odpowiednia fura (mi siedzi bardzo Dodge Viper SRT 10), tuning pod drift od Donjeawona songa i wyłączony abs i manualna skrzynia biegów. Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 2 godziny temu, czapa napisał: Właśnie to już przeczytałem, ale wcześniej była mowa o Viperze Ale spoko, nie to że mam pretensje czy coś. Szkoda tylko że w DLC jest ten formula Tak się właśnie zastanawiam czy ten DLC akurat nie jest bezpłatny przypadkiem w ramach GP. Poszukaj w domu aukcyjnym