Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MYSZa7 Mam około 150 rozbitych i do tej pory myślałem, że nowe pojawiają się na mapie, jeżeli rozwalę jakąś ilość tych już widocznych. Czyli trzeba będzie na smartfonie wyświetlić jakąś mapkę i jeździć według niej. Nie lubię czegoś takiego :/

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jak wygrać eventy ciężarówką? Dopuszczalne są tylko 2, więc kupiłem mercedesa, tuning B od Songa i ten mały samochodzik jest nie do wyprzedzenia :/ Jeszcze tym kolosem nie da się skręcać, więc trzeba mocno po hamulcu dawać

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jak wygrać eventy ciężarówką? Dopuszczalne są tylko 2, więc kupiłem mercedesa, tuning B od Songa i ten mały samochodzik jest nie do wyprzedzenia :/ Jeszcze tym kolosem nie da się skręcać, więc trzeba mocno po hamulcu dawać

To spróbuj Volvo dla odmiany. Nie wiem o którym evencie mówisz, ale nie pamiętam żebym miał z tym jakiś większy problem :P

Opublikowano

Jesu. Wchodzisz w eventa, zamiast dać "fabryczny" wyścig to wybierasz ten customowy po prawej, wyświetlą się plany społecznościowe,dajesz prawym bumperem 2 razy i masz tam najświeższe i najpopularniejsze. Wybierasz najkrótszy poniżej kilometra z dużą ilością lajków i wio.

Opcjonalnie po bożemu wygrywasz dowolne 4 crossowe wyścigi i kurła włala. 

Opublikowano

i dodam do tego że najlepiej blueprinta robić na wyścigu na okrążenia. może być społecznościowy plan 0.2 km ale generalnie żeby było na torowym wyścigu bo na sprincie mi nie zaliczyło.

Opublikowano
10 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Kolejny tydzień i kolejne skopane tłumaczenie. Jak będziecie robić te 3 wyścigi Audi albo BMW z wyzwania, to od razu mówię, że chodzi o wyścigi drogowe a nie uliczne. Piszę od razu, bo ja straciłem na to trochę czasu żeby okazało się, że jak zwykle coś pomieszali :)

Dlatego polecam grać po angielsku.

Opublikowano
2 godziny temu, Matriks_1111 napisał:

U mnie na sprincie siadł na projekcie, który dawał dystans 0,4 km, także ciężko mi ocenić dlaczego u Ciebie było inaczej :scratch_one-s_head:

też nie wiem. odpaliłem projekt na sprincie i nie zaliczyło, odpaliłem projekt sprintu na wyścigu na okrążenia i zaliczyło. no weź tu bądź mądry :dunno:

@MYSZa7 jako dumny polak będę grał w ojczystym języku a nie w jakiejś gwarze wygnańców na zmywaku :Coolface:

Opublikowano (edytowane)

Niektorzy ludzie chyba stopami graja. Mogliby chociaz wyjsc jak maja 0 w wyscigu, bo tylko przegrywamy calosc :/ Karny kutas powinien byc tez za wejscie bez stuningowanego samochodu.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

w placu zabaw raz nam dorzuciło typa do przeciwnej drużyny bo było 5v1 :teehee: i tak baty, więcej mięsa do bicia. polecam być z przodu i nie oglądać się do tyłu, tak się żyje :sir: