Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tydzień nowe auta to trzeba odpalać i robić te 50% :P btw teraz jest KTM XBow GT4, unikatowe, jak ktoś nie ma to brać bo całkiem fajna wyścigówka.

Opublikowano (edytowane)

meh, przecież to będzie (pipi)any chaos, dobrze ktoś pisze, że grze zajmuje nie wiadomo ile czasu znaleźć kogoś do wyścigu dla 12 typa, a co dopiero dla 72, dramat

jeszcze te achievementy, gdzie trzeba np. wygrać jeden mecz Eliminatora, (pipi)ać ich

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

72 to jest max a nie wymóg więc nie ma co dramatyzować. nowość to pewnie sporo graczy wróci sprawdzić. wygranie jak wygranie ale achiv za wygranie bez zebrania auta z zrzutu jest konkret. pozostanie tylko zbieranie aut po pokonanych.

Opublikowano

Z jednej strony rozumiem ból, bo tez lubie calakować, ale w końcu to są osiągnięcia i powinny być przyznawane za coś wyjątkowego, a wygrana w takim trybie jest jakimś wskaznikiem skilla :p

Opublikowano

@MYSZa7 wiem :/ "na bis" przynajmniej można było robić samemu i tylko dwa tryby wymagały wygrania na multi, przygoda online to tam zwiedzanie krajobrazów. też liczę na jakieś możliwości ustawki chociaż wątpię czy będzie w ogóle można jednym teamem wbić do jednej gry.

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Udało się wygrać Eliminatora przy 6 podejściu :obama: Teraz pozostaje wygrać go bez wzięcia ani jednego zrzutu samochodowego :reggie: I nie mam pojęcia czy liczą się też zrzuty po wygraniu wyścigu 1 na 1 :(

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Mini raczej nie wygrasz :reggie: auta pokonanych rywali będą ok. Te drugie w nagrodę do wyboru po wygranej są dyskusyjne. Pograłem parę razy i nawet ok. Najwyżej w top 10 byłem. Supra jak brzmi, szczególnie na redukcji :obama:

• Dzięki 1
Opublikowano

Wygrałem kolejnego Eliminatora, autem który wygrałem w wyścigu jeden na jeden. Była to moja jedyna zmiana auta i nie wbiło. Nie było to auto mojego przeciwnika, wypadło z Zrzutu Samochodowego. Więc po wygranym wyścigu dajemy Anuluj, albo szybko wybieramy lepsze auto przeciwnika, o ile z takim się zmierzymy.

Opublikowano

Okazuje się, że achik Pacifist (dotrzyj do finałowego wyścigu w samochodzie pierwszego poziomu) i Heads Up ( nie podnieś żadnego zrzutu samochodowego i wygraj Eliminatora) są zbugowane. Wielu ludzi skarży się na to na oficjalnym forum. Chyba pozostaje poczekać na patcha niż liczyć na szczęście by wpadło nam w końcu osiągnięcie.

Opublikowano
17 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Okazuje się, że achik Pacifist (dotrzyj do finałowego wyścigu w samochodzie pierwszego poziomu) i Heads Up ( nie podnieś żadnego zrzutu samochodowego i wygraj Eliminatora) są zbugowane. Wielu ludzi skarży się na to na oficjalnym forum. Chyba pozostaje poczekać na patcha niż liczyć na szczęście by wpadło nam w końcu osiągnięcie.

Problemy z serwerami.

Przytrzymaj guzik na konsoli przez 10 sek, potem ponownie i kliknij aby włączyć. Powinno wyczyścić pamięć podręczną. Teraz odpal Forze ponownie i poczekaj minutę w grze, powinno wpaść.

Mi pomogło.

Opublikowano

Trochę kampienia w krzakach, uciekania od graczy, a później wyjazd ze strefy 20 sekund przed rozpoczęciem finałowego wyścigu i się udało. Kwestią szczęścia jest przewidzieć w którym miejscu będzie meta finałowego starcia.

Opublikowano

Jest obecnie (do jutra) promka na wszystkie dodatki do Forzy Horizon 4 za 99 złotych.