Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no fajne te mistrzostwa sezonowe z samochodami za 10 milionów kredytów :reggie: 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gralem kiedys tam sobie w forze na pierwszym klocku,ogolnie mocno wyj.ebane w scigalki.
Wczoraj z nudy i dla beki  zassalem z game passa tego horizona 4 i jestem kur.wa oczarowany..to wprowadzenie do gry

to jest przepiekna rzecz,mialem ciary gula w gardle ogolnie cos pieknego!Juz nie pamietam kiedy intro zrobilo na mnie takie wrazenie.
wow.....wow.........:blink:

Opublikowano

Odblokuj endgame i zawody sezonowe!

:obama:

U mnie za 6 dni wpadnie 3 000 gamescora, aż na głodzie zacząłem grać w poprzednie części, szkoda tylko, że FH2 ma już uwalone serwery i nie idzie tego wymaksować ;/

Opublikowano (edytowane)

Ten aczik za 3 wygrane rundy w 3 Forzathonach Live pod rząd, to jest największy rak, ja pierdolę!

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Pewnie dlatego, że jeszcze nie tak dawno był bug, który powodował wywalanie do dasha podczas rozgrywania tego 3 forzathonu. Już nie mówiąc o tym, że ostatnimi czasy ciężko znaleźć ekipę, która w ogóle ogarnie te trzy zadania podczas każdego eventu :dynia:

Edytowane przez Matriks_1111
Opublikowano
5 godzin temu, Zdunek napisał:

Czemu?

Pomińmy fakt, że jest to aczik związany z graniem online, to jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby przez trzy Forzathony pod rząd mieć odpowiednią ilość graczy na skończenie ich. Pierwszy event spoko, drugi spoko, w trzecim trzy osoby, w tym dwie stoją w bezruchu i elo, kolejne trzy godziny poświęć na to.

Opublikowano
W dniu 11.01.2020 o 23:41, Rozi napisał:

Pomińmy fakt, że jest to aczik związany z graniem online, to jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby przez trzy Forzathony pod rząd mieć odpowiednią ilość graczy na skończenie ich. Pierwszy event spoko, drugi spoko, w trzecim trzy osoby, w tym dwie stoją w bezruchu i elo, kolejne trzy godziny poświęć na to.

warto sprawdzić liczbę graczy, jeśli jest niewielu, to przed forzathonem znaleźć nową sesję z 50-60 graczami, większa szansa, że część z nich zrobi forzathon

Opublikowano (edytowane)

Ja to zrobiłem w weekend bez większego problemu. I nie wywalało mnie nigdzie, bo grę uruchamiałem tylko przed rozpoczęciem Forzathonu :kaz:

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 1
Opublikowano

Ok. Kupiłem kierownicę Logitech G920 i powiedzcie mi czy ze mną jest coś nie tak czy co. Ustawienia kierownicy jakieś z neta niby super ustawiłem. Tryb symulacja włączony. Przy każdym drifcie tracę sterowność, czy to Ferrari czy Subaru Imprezą. Pomocy. Gram w Dirt Rally 2.0 jest ok. Forza 7 ok. 

Opublikowano
12 godzin temu, Sqtr78 napisał:

Ok. Kupiłem kierownicę Logitech G920 i powiedzcie mi czy ze mną jest coś nie tak czy co. Ustawienia kierownicy jakieś z neta niby super ustawiłem. Tryb symulacja włączony. Przy każdym drifcie tracę sterowność, czy to Ferrari czy Subaru Imprezą. Pomocy. Gram w Dirt Rally 2.0 jest ok. Forza 7 ok. 

Podziwiam kozaków, co jezdza na kierownicy w Horizona i daja rade, próbowałem u kumpla w wersję PC grać na kierce i nie szło, a tak jak piszesz 7 jest ok. Nie wiem czy to kwestia modelu jazdy czy ustawień, ale tak jak mówisz miotało mną jak szatan.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ta gra to mocarz! Dla mnie dodadkowy smaczek, że po UK mam zjeżdzone fchu*j km - wszędzie. Genialnie ta gra odwzorowuje wycinki różnych stron UK. :ohmy:

Mam nadzieję, że zaraz jakiś wariat upierd*li takie malowanko :woot:

Edytowane przez ajakssx
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram w tą grę od samego początku i dopiero teraz w oczy rzuciło mi się w oczy coś o nazwie "Karty z gwiazdkami". 

Jak się okazało za ukończenie zestawu wyzwań można dostać Forda Capri FE czyli na chwilę obecną bardzo limitowany samochód. 

Może już to wiecie, ale możliwe że komuś przyda się ta informacja ;)

Opublikowano

to już jest tam z kilka miesięcy :D według najnowszych plotek i wskazówek w nowej sezonowej aktualizacji pojawi się McLaren Speedtail i nowa historia horizon o usługach kurierskich więc będzie co robić. 

• 5 tygodni później...