Skocz do zawartości

Forza Horizon 4

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W końcu wsiąkłem w Forzę, jakoś przedtem chyba nie miałem fazy na wyścigi, a tu się czuję, jakbym znowu miał 15 lat i grał w Test Drive Unlimited, którym się jarałem w opór. Gdyby nie te wszechobecne mikrotransakcje, byłoby idealnie, bo czasami, na pierwszy rzut oka już się gubię na mapie, co jest w grze, a co do dokupienia.

Opublikowano

No może faktycznie trochę przesadziłem. Oceniłem po początkowej fazie gry, gdzie jeszcze tyle dostępnych wyścigów i eventów się nie pojawia, więc płatne elementy jakoś bardziej zauważalne były.

Opublikowano

wrocilem do forzy no i dalej rewelacja, maksuje sobie teraz wyscigi uliczne i nie wiem ale wydaje mi sie ze sa duzo trudniejsze niz pozostale, tez macie takie wrazenie?

Opublikowano (edytowane)

Tak, są w nocy no i w strugach deszczu, co znacząco wpływa na właściwości jezdne wielu samochodów. Dodatkowo nie ma sztywnego podziału na rodzaj samochodu, dopasowywana jest tylko klasa auta.

Edytowane przez MYSZa7
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kto nie odpalił w terminie ten dupa. Okazało się że to limitowana akcja. Na Fejsie pisali że niby błąd i wstrzymali wysyłanie tej wiadomości, ktoś wrzucił screen z Twittera że jednak celowe :dunno: tak czy siak kumpel odpalił wieczorem to już nic nie dostał za to w komentarzach twórcy dostają baty że niszczą ekonomię gry xD

Opublikowano
24 minuty temu, MYSZa7 napisał:

400-500 świecąch klapek i spódniczek? Nie dziękuje :potter:

to też ale przy okazji wpadło z 30 aut i 20 milionów kredytów także tego :reggie:

• Lubię! 1
Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

400-500 świecąch klapek i spódniczek? Nie dziękuje :potter:

jak wygrasz wszystkie ciuszki to w nagrodach będą same auta i hajsy flat,128x128,075,t-pad,128x128,f8f8f8.u3

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja grubo ponad 600, ale odpuściłem zbieranie do końca. Myślę, że zrobię tylko wyzwanie z brakującym samochodem, a kończy się na robieniu wszystkiego co dostępne i graniu co wieczór. Co za szpil :banderas:
Pierwszy kontakt z serią i od razu jedna z moich gier generacji.

Opublikowano

jakby jeszcze zabrali to by był dopiero headshot w kolano. byle do czwartku i odblokować dwa kolejne auta. fajną tę aktualizację zrobili. retro rajdy zawsze na duży +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na moje to chcieli dać merce amg black series no ale nie wypada :teehee: skoro jakieś problemy napotkali to chyba nie ograniczyli się tylko do nowych aut. może dojdzie nowa historia, jakieś wyzwania/achivy za fotki. fajnie jakby znowu dorzucili coś do roboty.