Mike 97 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 godzinę temu, Michał102 napisał: Ktoś w to teraz gra na XSX i ma jakieś problemy? U mnie gra odpala, ale ciągle wylatuje z sesji online i po ok 10 minutach gry solo lapie zwieche lub wywala do dasha. No ja tak mam prawie od początku na Series X - jak uda się zaliczyć jednego Eliminatora bez wywalenia sesji to już sukces. Nawet specjalnie odpaliłem dziś na One X - 2h bez żadnych problemów i nie wiem co do k... jest. Battlefront i Gyrosy działają jak trza Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Robie całkowity reset konsoli i zobaczymy czy coś to zmieni. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Czy ta gra posiada w ogóle standardowy online? Taki gdzie wrzuca mnie do wyścigu z innymi i wszyscy razem od startu do mety się ścigamy na określonej trasie przez kilka okrążeń? Nie mogę się połapać w tych kafelkach, jak już myślałem, że znalazłem to jechałem sam, bez wytyczonej trasy, nie ze startu i tylko u góry leciał procentowo wyścig, nawet nie wiem czy brałem w nim udział xd Cytuj
iluck85 2 873 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Gram, ale 99% solo. Tydzień temu jeszcze widziałem typków co latali po mapie. A teraz jakiś błąd i nie może połączyć. Ale gry mi nie wyrzuca do dasha. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Właśnie gram po każdym wyścigu wywala mnie z sesji online. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 godzinę temu, mcp napisał: Czy ta gra posiada w ogóle standardowy online? Taki gdzie wrzuca mnie do wyścigu z innymi i wszyscy razem od startu do mety się ścigamy na określonej trasie przez kilka okrążeń? Nie mogę się połapać w tych kafelkach, jak już myślałem, że znalazłem to jechałem sam, bez wytyczonej trasy, nie ze startu i tylko u góry leciał procentowo wyścig, nawet nie wiem czy brałem w nim udział xd Tak. Przygoda rankingowa czy coś takiego w którejś zakładek i normalnie wrzuca cię do lobby w którym się ścigasz innymi graczami 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 U mnie chyba ten dodatek z edytorem mapy narobił niezłego burdelu na konsoli. Większość gier mi się przestała odpalać i zauważyłem, że stan zapełnienia dysku pokazuje 100%. Odinstalowanie kolejnych gier nic nie zmieniało i dysk caly czas zawalony na full. Zrobilem reset konsoli i ściągam wszystko od nowa. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Co to za pacz 10gb dzis? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Samochodzik z cyberpunka i miejmy nadzieję, że naprawili zwiechy z poprzedniego pacza Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 na PC chyba nie ma jeszcze update bo nic się nie ściągnęło ani nie było jeszcze gift-a a szkoda, bo bym już przytulił Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 na xboxie też jeszcze nie mam i nadal nie łaczy z online albo wywala po chwili Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 U mnie nadal nie działa online Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Jak się jeździ we freeroamie to trzeba offline bo nie działa ale jak dołączam do jakiejś rozgrywki online to szuka mi rywali i gram normalnie. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Ej panowie ja dolaczam do spolecznosci Forza Horizon 4 w ten weekend. Gralem w kazda czesc Forzy z wyjatkiem 6-ki i kazdego Horizona. Gramy w weekend? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Online się pierdoli ostatnio, a poza tym zauważyłem że wielu forumowiczów zwyczajnie Cię nie lubi. 4 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) piękna kultowa bryka dodana do kolekcji teraz zostalo tylko odpalic crocketts theme Także wpadł 2058 Quadra Turbo-R V-TECH OST do samochodu tez 10/10 Edytowane 13 grudnia 2020 przez Labtec 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Proszę mi powiedzieć jak ja mam grać teraz w inne gry wyścigowe po tej Forzie? Po co oni w ogóle robią te Dirty, Gridy, Gran Turisma i inne badziewia? Przecież po Horizonku to chyba bym się zrzygał jak miałbym teraz w to grać. Te gry nie mają już miejsca w moim świecie. Albo deweloperzy zaczną równać w górę do Forzy Horizon albo niech zwijają interes. 3 Cytuj
Mustang 1 736 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 To niestety prawda, po ostatnim Horizonie trudno być usatysfakcjonowanym z tego jak wyglądają czy działają inne produkcje. Dirt 4 z passa został odinstalowany ledwo zobaczyłem jak wygląda. W NFS Heat grałem z przyjemnością, ale z sentymentu do serii, nie będąc szczególnie zadowolony z poziomu graficznego. The Crew 2 w odróżnieniu od wielu osób bardzo polubiłem, ale stałem się po prostu fanem tej wielkiej mapy i zwiedzania USA, w kwestii dopracowania to niestety inna liga. Żeby tak Forzie tylko nie słodzić, to moim zdaniem The Crew pokazał jednak, że Horizon mógłby zyskać na większej mapie. Ogólnie lubię w grach szybko pojeździć autostradą, a niestety w Horizonach te były zawsze stosunkowo krótkie i kręte, a chciałoby się czasem pobawić w dłuższe lawirowanie między autami przy 300/400 na godzinę. Może nawet nie trzeba tworzyć tak ogromnych pustych obszarów jak w The Crew, ale np. prosty patent z autostradą dookoła nieco większej jeszcze mapy mógłby się sprawdzić. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Ciężko...ciężko, dlatego najbardziej chciałbym już usłyszeć jakieś info o Forza Horizon 5, wprowadzenie Ray Tracing na pewno wyjdzie na dobre Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Dirt Rally 2.0 całkiem spoko wyszło. Choć to inna liga. FM7 też. W tej kategorii chciałem się pobawić GTSport, ale mimo, że całkiem spoko jest model jazdy, to mentalnie ta gra jest nadal w czasach PS1. Horizon mnie już przerasta - tam jest za dużo różnych rzeczy do zrobienia i nie mam już sensu w to grać. Z drugiej strony kupiłem Fortune Island ostatnio, więc warto by pograć jeszcze. Szkoda, że tak słabo działa ten XCloud. Mam 5GHz w domu a i tak lag jest nie do zniesienia. A autostrada była w którejś części... W jedynce? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Dziś już działa Horizon Life. Swoją drogą, ta zmiana pór roku co tydzień wypada świetnie. Nie ma monotonii jeśli chodzi o krajobrazy. I tak męczyła mnie już szarość i biel zimy, to mamy wiosnę i wszystko kolorowe. Jednak znowu problemu Edytowane 14 grudnia 2020 przez Aleks Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Te problemy z wywaleniem online u mnie były bo miałam inną grę w quick resume i nie wiedziałem. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 U mnie problem po ostatnich aktualizacjach konsoli i Forzy. Wcześniej nie miałem problemu. I tak nie gram online w Horizon'a, ale mimo wszystko irytują te problemy. Na liczniku mam ponad 35h i końca nie widać w tej grze. Cięgle świetnie się bawię. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Ja też mam problemy odkąd był up konsoli, a jeszcze bardziej się nasiliły po dodaniu do gry edytora mapy. Po tym wszystkim co chwilę wiesza się gra lub wyłącza konsola. Wczesniej wszystko chodziło super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi