Gość Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 Straszna padaka ta gra. Grając w to czuję się, jakbym grał w jakiegoś crapa z kiosku za 20 zł. Szkoda, bo demo było całkiem fajne i pozwalało wierzyć w dobrego fulla, a w porównaniu z pełną wersją było wręcz genialne. Akcje od bramki do bramki z pominięciem jakiegokolwiek rozgrywania piłki, piłka odbija się jak w - a jakże - ping pongu, gole z niedorzecznych pozycji, po czym równie nieodrzeczne pudła ze 100% sytuacji, masa słupków i poprzeczek. Tragedia. Animacje też jakieś pokraczne w porównaniu z demo, brak tej płynności i plastyczności. Grę kupiłem za 200 zł i przypisałem do swojego stałego konta Origin, tak że pozostało czekać na lepsze... kiedyś, bo naprawa tego (jeśli w ogóle naprawią) zajmie im pewnie parę miechów. Biorąc pod uwagę budżet produkcji to jest po prostu żenada i plucie na klienta. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 Największym raczyskiem są nooby co mają wypożyczonych zawodników typu lessi, ronaldo, dybala, czuć wtedy różnice i nawet nieumiejący grać looser, jakoś sobie daje radę. Ja tymi wypożyczeniami nie gram, są do przepalenia w sbc Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 Wypożyczonych nie da się przepalić w SBC Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 gralem chwile, to chyba najszybsza pilka nozna jaka widzialem od hmmm 10lat - totalny arcade 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 41 minut temu, Ficuś napisał: gralem chwile, to chyba najszybsza pilka nozna jaka widzialem od hmmm 10lat - totalny arcade Teraz i tak jest wolniej, przed premierą w ea access było szybciej. Cytuj
Gość Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 No muszę przyznać, że ten pierwszy patch duuużo poprawił. Póki co nie chcę pisać o szczegółach, bo pewność będę miał po rozegraniu większej ilości meczów, ale i tak jest lepiej. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Koledzy szczerze kupować Fife 19 jest warta na tą chwilę 200 zł. ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Ja kupiłem edycję mistrzowską po wielkim zawodzie jeśli chodzi o PES. Nie żałuję że kupiłem, w online jest pełno błędów i wkur... rzeczy ALE TAKA JEST FIFA OD LAT, nie próbuje być symulacją jak PES. JA jestem od wielu lat "tylko PES" ale w tym roku kaplica... FIFA jest jak prostytutka, dajesz 50zł i masz wachlarz możliwości i wiesz że to tylko prostytutka PES chce być jak baba na całe życie a po miesiącu dowiadujesz się że to też ukraińskie "w żopu 20zł" 2 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Ta część jest straszna. Od wielu lat nie byłem fanem Fify, od ponad 2 lat gram, ale tylko w robocie, bo każda kolejna część jest tu kupowana i przy 17 czy 18 nawet można było fajnie się pobawić, ale to co się tu odwala to brak słów. Syf, syf, syf. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 mam do was prosbe. strasznie lamie. jeden mecz 5:0 w plecy, nastepny 5:0 do przodu (tak mniej wiecej) gralem z gosciem, cala 1 polowe nie wyszedlem z wlasnej polowy. ogolnie skonczylo sie 2:1 bo druga polowa byla juz bardziej wyrownana. wklejam filmik z pierwszej. czy moze mi ktos wypunktowac co robie zle i co zmienic? chodzi glownie o trzy rzeczy: - trace pilke sekunde po sekundzie od odzyskania - kazde jego podanie dochodzi - jak probuje podac to zawsze on wyprzedza moich pilkarzy i przejmuje Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Panowie co się odwala? czemu nie mogę dać na listę zawodnika za wiecej niż 10000 ? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 24 minuty temu, Ölschmitz napisał: mam do was prosbe. strasznie lamie. jeden mecz 5:0 w plecy, nastepny 5:0 do przodu (tak mniej wiecej) gralem z gosciem, cala 1 polowe nie wyszedlem z wlasnej polowy. ogolnie skonczylo sie 2:1 bo druga polowa byla juz bardziej wyrownana. wklejam filmik z pierwszej. czy moze mi ktos wypunktowac co robie zle i co zmienic? chodzi glownie o trzy rzeczy: - trace pilke sekunde po sekundzie od odzyskania - kazde jego podanie dochodzi - jak probuje podac to zawsze on wyprzedza moich pilkarzy i przejmuje Skrypt, momentum @PlastikowySmalec każdy zawodnik ma maksymalna cenę za jaką możesz go wystawić, takie tam ograniczenie żebyś nie kupował za łatwo coinsow. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 9 minut temu, bartiz napisał: Skrypt, momentum @PlastikowySmalec każdy zawodnik ma maksymalna cenę za jaką możesz go wystawić, takie tam ograniczenie żebyś nie kupował za łatwo coinsow. no to bez sensu totalnie, kupiłem zawodnika za 13500 przedwczoraj a dzisiaj mogę go sprzedać za max 10000 ?? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 28 minut temu, Ölschmitz napisał: mam do was prosbe. strasznie lamie. jeden mecz 5:0 w plecy, nastepny 5:0 do przodu (tak mniej wiecej) gralem z gosciem, cala 1 polowe nie wyszedlem z wlasnej polowy. ogolnie skonczylo sie 2:1 bo druga polowa byla juz bardziej wyrownana. wklejam filmik z pierwszej. czy moze mi ktos wypunktowac co robie zle i co zmienic? chodzi glownie o trzy rzeczy: - trace pilke sekunde po sekundzie od odzyskania - kazde jego podanie dochodzi - jak probuje podac to zawsze on wyprzedza moich pilkarzy i przejmuje Jaka grasz formacja? Wyglada jakbys nikogo nie mial w srodku. W ogole bez sensu takie szybkie te twoje podania na pale, do tego podania na taka odleglosc tez sie nie sprawdzaja. Graj do blizszych, niekoniecznie klep z pierwszej pilki tylko przyjmij podaj i rozciagaj gre do bokow, czesto do tylu, do tego podania z wcisnietym L1 (po podaniu od razu zawodnik wychodzi na pozycje) i R1 (mocne podanie), a obronie pressuj go drugim zawodnikiem. Do tego podstawowe zwody ball roll, berba spin, giovinco tornado, wszystko jest na yt. Do wszystkich potrzeba grajkow z 4* sztuczek. W tej fifie jest tez nowy zwod, zayebiscie efektywny i prosty @PlastikowySmalec cos ci sie musialo pomylic, widelki cenowe sa juz od paru edycji i napewno nie zmienili max ceny jakiegos grajka w przeciagu kilku dni 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Jaka grasz formacja? Wyglada jakbys nikogo nie mial w srodku. W ogole bez sensu takie szybkie te twoje podania na pale, do tego podania na taka odleglosc tez sie nie sprawdzaja. Graj do blizszych, niekoniecznie klep z pierwszej pilki tylko przyjmij podaj i rozciagaj gre do bokow, czesto do tylu, do tego podania z wcisnietym L1 (po podaniu od razu zawodnik wychodzi na pozycje) i R1 (mocne podanie), a obronie pressuj go drugim zawodnikiem. Do tego podstawowe zwody ball roll, berba spin, giovinco tornado, wszystko jest na yt. Do wszystkich potrzeba grajkow z 4* sztuczek. W tej fifie jest tez nowy zwod, zayebiscie efektywny i prosty [mention=64783]PlastikowySmalec[/mention] cos ci sie musialo pomylic, widelki cenowe sa juz od paru edycji i napewno nie zmienili max ceny jakiegos grajka w przeciagu kilku dniNo jak pomyliło Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 1 godzinę temu, Ölschmitz napisał: mam do was prosbe. strasznie lamie. jeden mecz 5:0 w plecy, nastepny 5:0 do przodu (tak mniej wiecej) gralem z gosciem, cala 1 polowe nie wyszedlem z wlasnej polowy. ogolnie skonczylo sie 2:1 bo druga polowa byla juz bardziej wyrownana. wklejam filmik z pierwszej. czy moze mi ktos wypunktowac co robie zle i co zmienic? chodzi glownie o trzy rzeczy: - trace pilke sekunde po sekundzie od odzyskania - kazde jego podanie dochodzi - jak probuje podac to zawsze on wyprzedza moich pilkarzy i przejmuje 1 Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Toć to szok byłem w trzech sklepach cerfur Gliwice 2x Rybnik I Fify 19 brak :-( 1 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Wiecej wydasz na paliwo jezdzac miedzy tymi sklepami niz isc normalnie do media kupic ta fife 20zl drozej 1 Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 35 minut temu, schabek napisał: Wiecej wydasz na paliwo jezdzac miedzy tymi sklepami niz isc normalnie do media kupic ta fife 20zl drozej OK wiem tylko mam samochód służbowy i w czasie pracy sobie zrobiłem turne :-) Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Trochę za dużo się tych bramek po wrzutkach traci i to oczywiście często w końcowej fazie meczu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Nie ma reguly. Dzis koleś chhbatz dwadzieścia razy wrzucal i nic. Chiellini czyscil. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 7 października 2018 Autor Opublikowano 7 października 2018 Ogólnie coś jest nie tak z obsługą HDR. Pomijając że w samym meczu jest trochę za ciemno, to czasami w trakcie nagle się rozjaśnia i jest okej. Więc coś tam mają skopane. W opcjach gry mam hdr ustawiony jak trzeba. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Jaki masz tv? W moim LG Oled miałem kiedyś jasność na auto i skutkowało czymś takim. Jeszcze poziom czerni daje niski to wtedy kolory są głębsze - ale to chyba nie ma znaczenia w Twoim przypadku. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 7 października 2018 Autor Opublikowano 7 października 2018 Też mam oled lg. Wszędzie jest okej tylko w FIFA coś się czasami dzieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi