Skocz do zawartości

FIFA 19

PiPoLiNiO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, szejdj napisał:

Jeden pisze, że SI jest dobre, drugi, że SI jest słabe :dafuq:

Jak dla mnie jest w koncu akceptowalne :) Czy dobre to nie wiem,bo w fife wiekszosc zycia gralem online i kanapowo. Kazda proba grania z SI konczyla sie po 2-3 meczach. 

Opublikowano

No jest o niebo lepiej niż 18, pierwszy mecz od razu przewrotka CRISZTIANO xd osobiście nie kupie, ale wiem, że chyba znów rozbije bank ta gra. 

Opublikowano
18 minut temu, szejdj napisał:

ale są prawdziwe kluby

i bieganie łyżwiarzami 

Opublikowano

Dobrze mi sie gra ale zobaczymy jaka bedzie pelna wersja, zaraz caly gameplay sie zmieni bo ea wypusci 10 patchy w pierwszym miesiacu gry. Co mi sie podoba to nowe animacje, driven shoty teraz zamiast 2x O to L1+R1+O wchodza jeszcze lepiej niz w 18stce i podoba mi to przyjmowanie pilki z podbiciem pilki i zmiana kierunku (przez wychylanie galki w kierunku bramki). W ogole latwo mozna teraz podbic pilke, woleje beda wchodzily az milo. Wydaje mi sie ze to bedzie najbardziej efektowna fifa od lat, nawet proste zwody robia tutaj robote. 

Mogliby jeszcze w fucie wydluzyc o poniedzialek lige weekendowa ale chyba nic z tego. Dobrze chociaz ze zamiast zdechlych sezonow z (pipi) nagrodami maja byc teraz jakies division rivals czyli cos podobnego do squad battles tylko online i z kozackimi nagrodami bo te 14k za wygranie 1 ligi w sezonach to xddd

Aha, w pesa w tym roku gralo mi sie nawet ok (pisze bo taki regulamin forum trzeba napisac w temacie od fify jak sie gra w pesa xddd). Ale juz sie nagralem i czekam do 25ego zeby jak co roku od lat wspierac raka branzy.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, schabek napisał:

(pisze bo taki regulamin forum trzeba napisac w temacie od fify jak sie gra w pesa xddd)

Szok i niedowierzanie bo ludzie porównują dwie piłki nożne [ZOBACZ MEMY] 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

A to normalne że na poziomie klasa światowa, trudność ogrania przeciwnika polega na tym że robi on jakieś sztuczki z kosmosu i zwody a nie np kombinuje akcje ?

W pesie nie ma takich sztuczek i wyższy poziom oznacza lepsze akcje, bardziej kombinacyjne.

Szczytem jest to że grając wczoraj CPU ładował mi bramki głową z 15 metrów w okienko...

Opublikowano (edytowane)

No nic, kupi sie EA Access na miesiac za 15 zl, pogra 10 godz online od 20.09 i jezeli wiekszosc meczy po necie bedzie na jedno kopyto, to bede obserwowal czy łatają trochę PESa. Chociaz sezony w Fifie zazwyczaj mi brzydna tak w okolicach 3 ligi gdzie jest juz mega pressing i malo miejsca na strzaly czy zwody - trzeba ping-pongować :/

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano (edytowane)

Pierwszy mecz wygrałem trzy zero. Duże błędy bramkarza i obrony.  Prawie jak Polskiej Reprezentacji. Jak jest kocioł to obrona odwala takie szopy ze podziw. 

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Ciekawy bug widzialem. Jakos w 89 minucie moj pilkarz zlapal kontuzje ale sedzia nie przerywal gry, lezal tak na murawie i dopoki konsola nie wymusila na mnie zmiany to sedzia nie skonczyl meczu, dopiero po rzucie sedziowskim od razu odgwizdal koniec spotkania heh. Prawie 12 minut doliczonego czasu.

REcblVq.jpg

Opublikowano (edytowane)

Simeone: Antoine, ale glowa to ty chyba nigdy nic nie strzeliles?

Antoine: Potrzymaj mi piwo. 

https://xboxdvr.com/gamer/mk87pl/video/60418916

To ze glowki z nabiegu wchodza jak zloto w demie to wiedzialem i myslalem ze Griezmann uderzy wolejem, przewrotka itp, bo stal w miejscu praktycznie tylem do bramki, ale on mial inny plan.

Oj to bedzie widowiskowa edycja. 

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano (edytowane)

Dużo piłkarzy ma 4 gwiazdki sztuczek, chyba za dużo.

Edycja: widzę, że wprowadzili to co w PES-ie jest, można przesuwać zawodników w ramach taktyki.

Edytowane przez adasiulko
Opublikowano
W dniu 16.09.2018 o 10:28, falcon87pl napisał:

Oj to bedzie widowiskowa edycja

No jak będą wpadać takie szmaty to ja nie wiem co tam się będzie działo w FUT, ale jestem przekonany, że to tylko dla demka zrobili z bramkarzy ręczniki. 

Opublikowano

168 graczy online, a mecz znalazło mi w 10 sekund, rozgrywka bez laga. A pes mimo że gameplayowo zjada na śniadanie fifkę, to (pipi) do jutra czekam na mecz, a i tak gra się jak na neostradzie 256mb.

gra się inaczej niż w demie

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

168 graczy online, a mecz znalazło mi w 10 sekund, rozgrywka bez laga. A pes mimo że gameplayowo zjada na śniadanie fifkę, to (pipi) do jutra czekam na mecz, a i tak gra się jak na neostradzie 256mb.

gra się inaczej niż w demie

Dywizje czy FUT?

Ja szukałem w dywizjach godzinę temu, ale dla zespołów 4* nie znalazło mi przeciwnika.

Opublikowano

Zagralem dwa mecze w sezony i caly czar fajnego grania z AI w demo na klasie swiatowej prysl.

Online przy 5* i ogarnietych graczach to typowy ping pong - zawodnicy kreca sie jak bączki, szybkie 1-2-1y, malo miejsca na zwody, niesamowity pressing i co jakis czas strzal zycia z daleka jak Pogba czy De Bruyne maja wiecej miejsca. Kolejnego roku takiego grania nie przezyje :whyyy: