Frantik 2 571 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Przy okazji premiery spin-ofowego Steins;Gate 0 naszła mnie ochota na odświeżenie sobie "podstawki". Zachwyt powrócił Z pewnością jest to seria, do której trzeba w pewien sposób dojrzeć i zaakceptować specyficzny, niepowtarzalny klimat. Do tego ponoć dobre light novele i giereczkowe VN. Pierwszy epek Steins;Gate 0 już jest. Zastanawiam się czy nie poczekać i zrobić sobie potem binge watching. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Opublikowano 13 kwietnia 2018 No VN duzo lepsze od i tak epickiego anime, wiec mozna sobie wyobrazac jakie to jest dobre (jak ktos da rade przetrwac tyle czytania). Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2018 Nie wytrzymałem i obejrzałem dwa pierwsze epizody. Obawy zniknęły: to nadal dokładnie ten sam, za(pipi)isty Steins;Gate. Wszystko, co dobre, zostało bez zmian: klimat, balans między powagą a humorem i postaci. No, z tym ostatnim, to może za wyjątkiem Mayuri, która z jakiejś okazji otrzymała pokaźny biust :| Fabularnie zapowiada się lepiej niż dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi