Skocz do zawartości

Serious Sam 4: Planet Badass & SS: Collection

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PC, PS4 i X1

Pełna zapowiedź na E3. Ze steamowej metryczki można wyczytać, że będzie multiplayer oraz lokalny i sieciowy co-op. Na razie tyle.

Ciekaw jestem, jak taka prosta(cka) rozgrywka poradzi sobie w dzisiejszych czasach. Jakoś wątpię, by Sam miał dostać jakieś "unowocześnienia" w stylu rozwoju postaci, unlocków, czy innych pierdół.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Pupcio napisał:

:wub: lokalny coopik :wub: Wiem że to raczej średnia seria ale mam taki sentyment do jedynki że dam sie z przyjemnością ogolić

+1

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

First i Second Encounter  na zawsze w moim serduszku. :wub: Dwójka zrobiła na mnie o wiele mniejsze wrażenie (choć już nie pamiętam czemu), a trójeczka już niestety mocno zalatywała budżetowością i nie dałem rady skończyć. Mam nadzieję, że tu się zrehabilitują.

Edytowane przez Frantik
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Frantik napisał:

First i Second Encounter  na zawsze w moim serduszku. :wub:

U mnie podobnie. Tony miodu za dzieciaka. W trójkę i dwójkę nie grałem wcale. Mam nadzieję że ten SS będzie fajny. No i czekam jeszcze na The Talos Princi.ple - też jedna z moich ulubionych gier ostatnich lat. Trzymam kciuki za wszystko i czekam.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Na steam są wersje HD „jedynki” i „dwójki”. Właśnie takie je zapamiętałem, a jak odpaliłem oryginał, to się dziwiłem z grafy jaki szajs.

trojke ograłem może ze 3 lata temu. I nie bawiłem się tak dobrze, jak przy demie jedynki, które ograłem milion razy, odkrywając wszystkie sekrety.

Czy taka bezmózga rzeźnia ma dziś szanse? Jakoś wątpię, ale na bank ogram.

Opublikowano

:banderas: kedyś to były szczelanki

Jedyne co mi już nie pasuje po tym teaserze to oprawa. Nie wiem, chyba wolałbym coś w stylu borderlandsa. Ta realistyczna grafika to 0 D U S ZY

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Gameplay, niestety z francuskim bełkotaniem w tle

Nie powiem żeby to jakoś imponująco wyglądało :/ No ale niby jeszcze pre-alpha

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Nie wierzę, że ta słaba seria jest tak popularna ze robią czwartą część. 

Opublikowano

Ta gra miała być tylko reklamą silnika. A że ludziom spodobało się strzelanie do bezmózgich stworów, to wyszło kilka części. Na samym silniku "jedynki" wyszło kilka tytułów, ale raczej crapy. 

Dzisiaj gameplay wydaje się dość archaiczny, ale i grafa na tym filmiku wyżej... wygląda jak coś z PS3. To nie może się udać.

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Powiedziałem sobie, dość, żadnych remasterów, jakie ogrywałem wieki temu. No, ale Serious Sam? Do dziś trzymam płytki z pecetowej polskiej wersji z komputerowo-basowym głosem Sama :)
Bierę na promo.

Edytowane przez grzybiarz
  • 2 miesiące temu...