Pix 917 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie, Fear effect zaliczony. To chyba nie była zbyt popularna gra. Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Galerians to kozak gierka, która została niestety przez większośc ludzi pominięta. Szkoda bo to prawdziwa perełka. Cytuj
Siekaaa 0 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Poszukuje gry na psx jedyne co pamiętam to ze w trakcie gry leciała piosenka bądź sam podkład muzyczny final countdown .z góry dziękuję Cytuj
Siekaaa 0 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 To nie doom to jest klasyk to bym zapamiętał widok był z boku z tego co mi świta to chyba platformówka Cytuj
Sebol1992 0 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Witam wszystkich, jeśli temat jest w złym dziale to przepraszam. Szukam dwóch gierek, postaram się je w miarę szczegółowo opisać a do jednej dam fotografię (fragment rodzinnej fotografii na której uwieczniła się odpalona gra na telewizorze) przez co odnalezienie jej będzie chyba tylko formalnością, a więc. 1. W tej grze pamiętam w wersji demo zabijało się na początku olbrzymie pająki, było to bodajże coś podobnego do gier z Robocopem i to w zasadzie tyle. Może ktoś będzie wiedział. 2. Druga gierka - jeździło się w niej dużymi pojazdami terenowymi, można było grać we dwóch (podzielony ekran) i rozwalać się nawzajem za pomocą różnego rodzaju broni (chyba zbierało się ją na planszy). Poniżej dodaję fotkę : http://zapodaj.net/24ce59a916d5a.jpg.html Pozdrawiam Seba Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Jak dla mnie to zdjęcie jest za bardzo rozmazane. Gier offroad na PSX było całkiem sporo więc po takim zdjęciu ja Ci nie pomogę. Co do pierwszej gry to napisz czy strzelało sie w FPP czy TPP i jakie mniej więcej były bronie. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Ja pamietam ze jak offroad to test drive bodajze Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Offroad bez strzelania -Rally Cross Cytuj
King27 0 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Witam Bardzo Serdecznie , Jeżeli jesteście w stanie pomóc to będę wam niesamowicie wdzięczny , poszukuję gry na Psx'a , pamiętam że było to raczej w stylu mangi / anime , latało się samolotami , z tego co mi się kojarzy to drużynowo , 4 na 4 , i to nie żadna gra w stylu Ace Combat niestety , mam nadzieję że jesteście w stanie mi pomóc Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Napisz coś wiecej na temat tego jak wygladała rozgrywka. Z jakiej perspektywy było widać akcję. Wydane to było w EU czy graliście po japonsku (mi się to czesto w tamtych czasach zdarzało)? Cytuj
Kubek5546 0 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 witam szukam gry w której sterujemy okrętem podwodnym Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Moja ulubiona w tej tematyce to: Wiec moze o to chodzi. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Opublikowano 8 sierpnia 2016 ewentualnie "in the hunt" : Cytuj
pawelgr5 1 473 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Moja ulubiona w tej tematyce to: Wiec moze o to chodzi. To chyba jedna z bardzo nielicznych gier które w PSX extreme dostały 1/10. Ja się odbiłem strasznie od tego. Chyba ze była to podobna gra ale ten zielony ekran i forma dialogów wydają mi się własnie pasować do tej gierki która była dla mnie strasznym crapem. Cytuj
KEmeiz 0 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Witam. Poszukuję gry. Grałem w wersję demo tej gry, możliwości nie było za dużo. W grze wcielaliśmy się w jakiegoś chłopaka który mieszkał w jakiejś wiosce/plemieniu które znajdowało się jakoś w lesie/dżungli. Poruszanie się po mapie było z widokiem od góry, gra była chyba, 3D. Jak się wyruszało do lasu to napotykało się tam przeciwników. Walki wyglądały tak, że brały w nim udział jakieś stworki, z tego co pamiętam do wyboru był niebieski albo różowy na początku gry(jeśli się nie mylę). System walki był turowy, akcje wybierało się z listy więc wydaje mi się, że była to gra typu rpg, ale mogę się mylić. ] Jeśli ktoś ma jakieś pomysły co to za gra byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Brzmi jak jedna z tych:Final Fantasy IV, V lub VIBreath of Fire IV 1 Cytuj
Plugawy 3 694 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Jade Cocoon może, tylko widok z góry nie pasuje 1 1 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opis bardziej pasuje do Jade Cocoon 1 Cytuj
KEmeiz 0 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Bardzo dziękuję to jest właśnie Jade Cocoon. Widocznie wspomnienia były trochę wybrakowane, z tym widokiem z góry. Dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi