Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Sporo danych wskazuje na jakiegoś predatora. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Troszkę wybrakowany ten Predator - dwa zęby :rofl2: Cytuj
k4Zz 0 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 a predator ma brązową sierść i przywołuje potwory ? Troszkę wybrakowany ten Predator - dwa zęby :rofl2: On nie miał 2 zębów tylko napisałem że miał dwa wystające zęby z żuchwy Cytuj
triboy 973 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Nie no, śmiałem się z Siary Sam jestem ciekaw co to za gra. Masz jeszcze jakieś info? Cytuj
k4Zz 0 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 O wielki JEŻU hmm... raz na jakiś czas można było sterować takim dwunogim robotem i ten robot walił rakietami... a tak to już wszystko co wiedziałem to powiedziałem... najbardziej jego wyrużniającą się cechą była właśnie ta fryzurke i ogólnie krztałt głowy przypominająca wachlarz i gra może pochodzić z 1999 bo miałem dostęp do wszystkich okładek z gier psx ale link z okładek z 1999 nie działał i nie mogłem poszukać... google też nic nie dały ale mam nadzieje że jeszcze w to pogram Cytuj
gouge 5 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 hejka! ja chciałam zapytać czy ktoś kojarzy platformówkę, w której do wyboru były dwie postaci męskie, dwie żeńskie z opcją single i 2 player (wiem, że narazie nic wam to nie mówi, ale już cisnę dalej), w której między innymi na podłodze leżały porozrzucane przedmioty (pałki, metalowe rurki, coś chyba jeszcze) którymi można było atakować, a w jednej z misji przeciwnikami były laski o włosach w jaskrawych kolorach (różowe, pomarańczowe?). grałam w to milion lat temu i naprawdę nie mogę sobie przypomnieć tytułu. ktoś może coś wie? Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 to nie platformówka, ale pierwsze o czym pomyślałem to fighting force. To była gra. Smasher najlepszy. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Też bym powiedział że to FF, a misja chyba ta: Cytuj
gouge 5 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) TAAAAAAAAAAAAA! kurde, dzięki wielkie za pomoc, strasznie długo tego szukałam. no i faktycznie to nie platformówka, musiało mi się coś pomylić... niemniej łza się w oku kręci! Edytowane 13 listopada 2012 przez gouge Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 To i ja zapytam. Nawalanka właśnie w stylu Fighting Force, pamiętam tylko misję na statku. Wycieczkowcu w stylu Queen Mary. Była chyba nawet recka tego w PE około 20 numeru. Cytuj
gouge 5 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 mi się tylko kojarzy dynamite cop, ale tam ogólnie lwia część gry odbywa się na statku, więc nie wiem czy to o to chodzi Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) Nie, to nie Dynamite Cop. Tak jest, to Crisis Beat. Dzięki! Edytowane 13 listopada 2012 przez Gość Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Kurde, sam dopiero o tej grze przypomniałem A to był dobry materiał na quiz psx xDD Cytuj
brequ 0 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Witam ! Za młodu wraz z kumplem pykaliśmy w grę, jednak za nic nie mogę przypomnieć sobie jej tytułu Poniżej zamieszczam krótkie info, może ktoś z was rozwiąże zagadkę, którą sam staram się rozwiązać już kilka lat Info o grze : -w grze dostępny był tryb 1vs1, każdy z graczy miał swoją bazę, w której spawnowały się czołgi, oczywiście każdy czołg niszczył czołg przeciwika itp, - istniał, chyba także tryb single, w którym po prostu przechodziło się plansze -po uzbieraniu dużej ilości punktów można było stworzyć tzw. super czołg - na obrzeżach waypointów czołgów można było "przejmować " towery, które stanowiły dodatkowe wsparcie dla naszych czołgów - dodatkowo każdy gracz, który był de facto robotem mógł zdobywać dodatkowe wyposażenie dla siebie, typu rakiety, itd. Będę bardzo rad , jeśli ktokolwiek pomoże :C ! Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 (edytowane) L.A.P.D? WarZone - edit: Miałem na myśli Wargames : p pierwsze skojarzenia Edytowane 13 stycznia 2013 przez QstomPL Cytuj
ajmitara 0 Opublikowano 17 lutego 2013 Opublikowano 17 lutego 2013 Szukam Gry 2D pamiętam: - fabularnie chodziło o chłopca który został porwany przez jakieś potwory do takiej dziwnej krainy, potworami były cienie. - "szef" złych miał takich dwóch małych pomocników którzy utrudniali życie bohaterowi. - Interaktywne menu w domku na drzewie. - Chłopak miał jakiś blaster czy inną broń. - Widok i sterowanie były bardzo podobne do oddworld oddysee. Czyli chodzi się tylko na boki, skacze i kuca. Widok od boku. - Na początku gry wystrój był taki pustynny dużo skał itp. później zmieniał się było więcej roślin, można było pływać pod wodą. Grałem bardzo dawno temu jak byłem mały i nie mogę nigdzie znaleźć po filmikach z yt. Cytuj
ajmitara 0 Opublikowano 17 lutego 2013 Opublikowano 17 lutego 2013 O to właśnie to! Wielkie dzięki. Cytuj
ajmitara 0 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Ok szukam jeszcze jednej gry i teraz może być trudniej. Ogólnie chodziło o dwie storny czerwony i niebieski. Chodziło się w niej czymś w stylu mecha, robota który mógł zmienić się w pojazd i poruszać się szybciej. Niebiescy jeśli dobrze pamiętam to policja. Wszystko było w przyszłośći, gra polegała na przejęciu bazy wroga. Widok był z 3 osoby chyba. Nie jestem pewien czy było to 3d czy coś jak widok w Gta2 tylko pochylony. klimat był taki ponury trochę i pamiętam że jadna mapa była czymś w stylu kanałów w których była woda (była taka dwupoziomowa można było chodzić górą lub dołem kanałami) Cytuj
ajmitara 0 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Wow To właśnie to. Myślałem że nigdy tego nie znajdę. Dzięki. Cytuj
ktooo 0 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 jezeli nie ten temat to sorki jestem newbem xd szukam tytulu gierki w ktorej sie chodzilo ludzikiem przypominajacym fasolke i generalnie bylo sie w druzynie 4-osobowej. Takich druzyn bylo chyba 4 lub 3. mozna bylo grac w kilka osob i kazdy byl w innej druzynie. pamietam ze chodzilo sie na srodek mapki i tam pojawialy sie czy spadaly takie pudelka czy klocki, ktore sie nosilo na platformy przy swojej bazie. w zaleznosci jak sie te pudelka ulozylo to sie zmienialy np w czolg lub samolot;p z gory dzieki:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi