Labtec 3 646 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Nie wiem jak nazywa się rodzaj tego typu gier, więc napiszę Gra wyścigowa Do wybory były różne pojazdy m.in. śmieciarka, betoniarka, laweta, Pick-up itp. Gra wyszła chyba tylko na playstation1, ale nie jestem pewien...w grze nie chodzi o to by zniszczyć inne pojazdy, lecz wygrać wyścig troche spóżnione ale chyba chodzi o vigiliante Teztak myslalem ale w Vigilante to sie trzeba niszczyc jak dobrze pamietam Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Napisal, ze nie wie jak nazywa sie ten gatunek, wiec stwierdzil ze "wyscigowa". Vigilante albo Twisted Metal. Swoja droga twisted metal na ps3 miazdzy, zacna giera! Krytykowana za... zbytnia hardkorowosc,lol. Polecam, o wiele lepsza niz ww gry. Cytuj
Ciuciek16 0 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Witam wszystkich! Grywałem kiedyś w pewną gierkę i za nic nie mogę sobie jej przypomnieć Jedyne co z niej pamiętam to że widok był z boku i zbierało się takie eliksiry, niebieski i czerwony i one dawały np szybkość to nie bubble bubble pamiętam jeszcze że w tej gierce był taki bos, no i to był chyba jakiś sumo czy coś, on był taki duży, chyba w samych gaciach czy ktoś w ogóle kojarzy coś takiego? Cytuj
nemezis 0 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Witam. Poszukuje pewnej gry z dziećiństwa pamiętam źe była 3d z widokiem za pleców sterowało się chłopcem lub dziewczynką chłopiec trzymał w ręce świeczke a,dziewczynka misia i cała gra była w kraine snów pamiętam ze chyba walczyliśmy z jakimiś potworami i byly tez,elementy platformowe. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 14 marca 2014 Opublikowano 14 marca 2014 Witam. Poszukuje pewnej gry z dziećiństwa pamiętam źe była 3d z widokiem za pleców sterowało się chłopcem lub dziewczynką chłopiec trzymał w ręce świeczke a,dziewczynka misia i cała gra była w kraine snów pamiętam ze chyba walczyliśmy z jakimiś potworami i byly tez,elementy platformowe. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Poleccie jakas gre w stylu bust a move (niezobowiazujace pykanie) do pogrania na dwie osoby. Cytuj
extensa52 0 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Witam moi drodzy mam problem w szukaniu pewnej gry. Wiem że na poczatku bylo sie na jakims pociagu sterowanie chyba 3 osoby , szuaklo sie jakis kard zeby mozna bylo przejsc do innych drzwi ktos lezal zabity . Gra podobna do Metal Gear Solid . W niej niestety tylko początek pamietam bo nie mogłem dalej przejść . Wiecej nie pamietam. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 marca 2014 Opublikowano 28 marca 2014 Jak pociągi, to może chase the express? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Któryś Syphon Filter? Nie przepadam za tą serią, ale chyba był gdzieś etap w pociągu. Kart, człowieku. Poszukaj słownika, a nie gry. Edytowane 29 marca 2014 przez Berion Cytuj
silence145 0 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Witam Od już chyba od dwóch lat pewnej gry Pamiętam że grałem w tą grę z bratem, ale nie pamiętam czy grało się dwiema postaciami na raz czy przełączało się między dwoma postaciami. Był tam taki koleś i kobieta chyba było to rodzeństwo i gra zaczynała się w takim domku gdzie chyba też zapisywało się grę, a idąc jedną z postaci zabijało się jakieś potworki z których wypadały jakieś itemy i chyba takie kolorowe punkty chyba PD. Tymi itemami można było się chyba wymieniać czy je sprzedawać. Nie znam się tak dobrze na grach ale to chyba było jakieś RPG. Proszę was bardzo o pomoc i pozdrawiam. Edytowane 30 marca 2014 przez silence145 Cytuj
silence145 0 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Nie. Tamta nie była w stylu mangi. I była chyba zza pleców. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Tez mi sie skojarzyło z 40winks ale RPG to to nie było Cytuj
silence145 0 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Kurcze nadal nie to... Tam jak dobrze pamiętam to wchodziło się do jakiś chyba jaskiń... Cytuj
Dahil 0 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Witam wszysktich poszukuje gry z tego co pamietam głownym zadaniem bylo bieganie i podkladanie bomb miało sie rozne rodzaje tych bomb itp gra miala calkiem niezla grafike i akcja rozgrywala sie w kosmosie kojarzy ktos ? Cytuj
Zaafiel 0 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Witam, założyłem ten temat aby dowiedzieć się jaki tytuł nosiła gra z mojego dzieciństwa. W owej grze występowało chyba 6 rodzajów pojazdów, pamietam z nich śmigłowiec, samochód i chyba czołg. Głównym celem rozgrywki było przejecie flagi przeciwnika (tak mi się zdaje), aby to osiagnac trzeba bylo pojehac samochodzikiem i ja odebrac, lecz baza wroga była strzeżona przez piechotę. Ciekawostka w grze było iż gdy samochód wyjechał zbyt daleko w morze został zatapiany przez wynurzajacą się łódż podwodną. Prosił bym o podanie każdego możliwego tytułu. Dziękuje P.S. Gra miała chyba Split screen dla dwoch graczy. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Przychodzi mi jedynie do głowy Team Buddies Cytuj
Pawello 1 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Pamięta ktoś taką gre o łodziach podwodnych ? coś jak vigilante tylko łodzie zamiast samochodów i klimat z wodnego świata. Wszystko pozalewana i rozwałka pod wodą Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Pamięta ktoś taką gre o łodziach podwodnych ? coś jak vigilante tylko łodzie zamiast samochodów i klimat z wodnego świata. Wszystko pozalewana i rozwałka pod wodą Critical Depth Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Poszukuję gry na psx. Nie pamiętam tytułu gra to platformówka 2d. W której sterowałeś chłopcem i Walczyles lub uciekales przed czarnymi jak atrament wrogami. Pamiętam też że był pies w tej grze. Pamiętam za(pipi)isty sountrack i chciałem go ściągnąć ale bez tytułu gry nie da rady. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Poszukuję gry na psx. Nie pamiętam tytułu gra to platformówka 2d. W której sterowałeś chłopcem i Walczyles lub uciekales przed czarnymi jak atrament wrogami. Pamiętam też że był pies w tej grze. Pamiętam za(pipi)isty sountrack i chciałem go ściągnąć ale bez tytułu gry nie da rady. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi